— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een dagje uit

Ik sta voor je deur en zonder enige aarzeling bel ik aan. Je doet open, laat me binnen en gebied me mijn kleren uit te doen. De deur is nog open en zoals telkens geniet ik daar enorm van. Je hebt me al vaker naakt gezien, maar het windt me nog steeds op om me voor je uit te kleden.

Als ik naakt voor je sta, stuur je me naar de logeerkamer waar je kleren voor me hebt klaar gelegd. Op het bed ligt een mooi zwart knoopjurkje. Ik trek het aan en het zit me als gegoten. Mijn eigen zwarte schoenen maken het geheel af. Ik bekijk me in de spiegel die op de kamer staat en zie dat het jurkje redelijk donker is, maar toch licht doorschijnend is. Mmm, heerlijk.

Ik kom terug in de hal, maar je bent er niet. Met mijn benen licht gespreid, mijn handen op mijn rug en mijn schouders naar achteren wacht ik. Je komt terug, bekijkt me zonder iets te zeggen en duid aan dat ik voor je uit moet lopen, naar buiten toe. Ik voel de spanning stijgen, want ik ben nog nooit zo naar buiten geweest. We lopen naar je auto en ik moet aan de passagierskant instappen.

Als we een klein stukje gereden hebben, zeg je me dat ik met mijn klitje moet gaan spelen. Ik zet mijn voeten tegen het dashboardkastje en sla het rokje van het jurkje terug tot op mijn buik. Mijn net kaalgeschoren kutje komt bloot te liggen en alleen het idee dat je dit nu ziet, zorgt er al voor dat ik nat word. Met mijn rechter hand begin ik met mijn kutje te spelen en meteen worden mijn vingers bedekt met een klein laagje glinsterend vocht.

Terwijl ik zo bezig ben, zie ik dat je de snelweg oprijdt. Je rijdt lekker door en bij iedere vrachtwagen die we inhalen, houd je even in als we ter hoogte van de cabine zijn. Ik kijk omhoog en zie de chauffeur verlekkerd kijken. Dit vertel ik je ook. De volgende chauffeur steekt zijn vinger in zijn mond en op de manier waarop hij naar mijn kutje kijkt weet ik dat hij zich nu voorstelt dat zijn vinger in mijn kutje is. Weer vertel ik je wat ik zie.

Je gebiedt me naar jou te kijken en als ik je aankijk weet ik dat de opwinding van mijn gezicht af te lezen is. Je glimlacht eventjes.

Niet lang daarna verlaten we de snelweg. We rijden naar een bos waar je parkeert. Je gebiedt me uit te stappen, een eindje verder op te gaan staan en dan het rokje van mijn jurk aan de achterkant zo hoog op te trekken dat mijn kontje zichtbaar wordt. Ik stap uit, loop een stukje van de auto af en doe wat je me had opgedragen. Ik merk dat het rokje goed blijft hangen. Je blijft even zitten en geniet ervan mij daar zo verlegen te zien staan. Dan stap je ook uit en ik zie dat je een camera bij je hebt. Je gebiedt me het bospad op te lopen, vertelt me welke afslagen ik moet nemen en waar ik moet wachten. Jij loopt een stuk achter me.

Ik loop aan en voel de koele lucht langs mijn kontje strijken. Dit voelt al heerlijk erotisch. Na eventjes gelopen te hebben neem ik de eerste afslag. Daar staat een bankje en een stelletje zit knus tegen elkaar aan. Als ik langs loop weet ik dat ze kijken en dat idee windt me verschrikkelijk op. Ik vraag me af hoe ver je achter me loopt en hoeveel foto’s je hebt gemaakt. Ik hoor je niet, maar ik vertrouw je en aarzel geen moment om niet door te lopen.

Na nog twee afslagen en verschillende mensen te zijn tegengekomen kom ik op de plaats waar ik moest wachten. Ik kies een dunne boom uit waar ik met mijn rechter schouder tegenaan leun. Iets later hoor ik je aankomen. Een zachte bries strijkt langs mijn kontje, gevolgd door je vinger. Even twijfel ik, is het zijn vinger wel?

Dan sta je voor me en je gebiedt me met mijn rug tegen het boompje te gaan staan. Ik moet mijn borsten van je ontbloten en langzaam open ik de bovenste knoopjes van het jurkje. Ik laat de stof een stukje van mijn schouders zakken en verstrengel daarna, zoals je me had opgedragen, mijn handen achter het boompje. Je maakt verschillende foto’s wat mij super geil maakt. Als je tevreden bent over het aantal foto’s moet ik de rest van de knoopjes los maken. Met licht bevende vingers doe ik dit.

Mijn kutje komt nu ook goed in het zicht en ik laat het jurkje goed openhangen. Je komt op me toegelopen en strijkt langzaam met een vinger over mijn borsten, waarna deze naar beneden gaat om ook even licht over mijn kutje te strelen. Je gebiedt me om mijn armen omhoog achter het boompje te verstrengelen, wat ik gewillig doe. Je staat nu achter me en in eens voel ik iets aan mijn polsen: Handboeien. Ik vind dit werkelijk een supergeil idee, wat ik voel aan mijn kutje. Ineens krijg ik iets voor mijn ogen; een blinddoek. Ik voel je weer bij me vandaan lopen en dan wordt het stil. Ik voel de spanning in mij stijgen en mijn kutje wordt alsmaar natter.

Opeens hoor ik voetstappen en een onrustig gevoel neemt bezit van me. Zijn het de stappen van hem of is het iemand anders? Plotseling voel ik een hand over mijn borsten gaan, mijn tepels staan keihard. Er wordt olie over mijn lijf uitgesmeerd en dat voelt heerlijk aan. Ik voel hoe ik helemaal word ingesmeerd, mijn lichaam staat daar naakt en glanzend tegen de boom met mijn benen in gespreide stand. Het idee dat iedereen me hier gewoon kan zien maakt me alleen maar geiler!

Opeens hoor ik stemmen en ik besef dat het meerdere mannen zijn. Zouden het zijn vrienden zijn, mannen die ik ken? Het idee dat bekenden me daar zo zien staan maakt me nog natter.

Botergeil ben ik. Plots dwalen handen over mijn lichaam. Over mijn buik, dijen, borsten, rug en af en toe ook over mijn gezicht. Eén hand bewerkt mijn natte kutje. Streelt, kietelt, knijpt zachtjes. Een andere hand ligt op mijn kontje, één vinger glijdt over mijn bilspleet, gaat even in mijn kontje en streelt weer verder, om de vinger uiteindelijk volledig in mijn kontje te laten verdwijnen. Twee handen, elke van een andere man, betasten mijn borsten, wrijven over de gevoelige huid, knijpen zachtjes in mijn tepels en trekken er af en toe speels aan.

Ogen branden op mijn lijf. Ik zie ze niet kijken, maar juist het besef dat ik zo bekeken word, maakt me geiler dan ooit. Ik voel mijn lichaam glanzen, stralen en hunkeren naar meer. Ik kronkel om de handen werkelijk overal te kunnen voelen.

Ineens verdwijnen de handen van mijn borsten. Terwijl de andere handen door blijven strelen, staan mijn tepels nu naakt en koud, maar fier overeind. Ze smachten naar meer. Verlangen ernaar om opnieuw aangeraakt te worden. Plots voel ik een pijnsteek door mijn beide borsten, maar de pijn trekt snel weg, blij als mijn borsten zijn om weer opnieuw aangeraakt te worden. De lichte gewichtjes tikken zachtjes.

Ik heb de neiging mijn benen te sluiten, maar wil het toch ook weer niet. Mijn geil druipt nu overvloedig uit me. Ik vraag me af wat er verder gaat gebeuren. Zou hij nog foto’s maken? Foto’s van mij terwijl ik zo smachtend en hunkerend in de buitenlucht sta. Volledig overgeleverd aan hun grillen. Bijna in staat om te gaan smeken, te smeken om meer…

Ik krijg een duwtje tegen mijn knieën en zak door mijn benen. Op mijn knieën zittend, mijn armen iets naar achteren nog gebonden achter het boompje en met mijn benen gespreid, weet ik dat ik een zeer geil aanblik geef. Voor me hoor ik een rits opengaan en een pik wordt ongeduldig in mijn mondje geduwd. Ik begin ijverig te zuigen en ga hiermee door als ook de andere mannen zich aandienen. Geen van hen komt. Hun kloppende pikken blijven in deze staat.

Opeens voel ik dat mijn handen losgemaakt worden. Iemand gebied me te gaan staan. Ik kom overeind, houd mijn benen gespreid en sta botergeil voor hen. Mijn jurkje wordt nu volledig uitgedaan en weerloos wacht ik op wat zal komen.

Iemand komt achter me staan en duwt me iets voorover, waardoor mijn borsten licht pijnlijk gaan hangen, door het gewicht van de klemmetjes. Dan stoot de man in één keer zijn lul in mijn kontje. Even voel ik pijn, maar dat trekt gelukkig ook snel weg. Ik vraag me af of er nog steeds foto’s gemaakt worden, maar dan besef ik dat dat alleen maar ontzettende lekkere geile foto’s zullen worden! Na enkele stoten spuit de eerste man mijn kontje helemaal vol en neemt een tweede plaats. Het gevoel is heerlijk, mijn kontje wordt helemaal opgevuld en zachtjes kreun ik.

Verschillende keren word ik genomen en ik kom meerdere malen heerlijk klaar! Na een tijdje stappen ze allemaal bij me vandaan. Koud en verlaten voel ik me en dit lijkt een oneindigheid te duren, maar dan haal jij mijn blinddoek weg en zie ik dat we alleen maar samen zijn.

Je geeft me een handdoek en mijn jurkje. Dan gaan we naar huis, waar we heerlijk alle foto’s gaan bekijken!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *