— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Iphigenie

Donkere schaduwen trekken aan me voorbij en mijn blik vindt de zwarte hemel boven me. Ik zit ergens op een terrasje, genietend van de zwoele sfeer die heerst en zoekend naar herkenbare punten op het zwarte tapijt boven me. Als ik goed kijk zie ik een paar sterren schitteren. Hoe langer ik kijk, hoe meer er lijken te verschijnen. Ik voel me goed.
Het is een warme dinsdagavond en samen met een paar vrienden zit ik op een terrasje op het kleine marktplein. Geroezemoes verstoort de rust die er had kunnen zijn, maar het is niet storend, gezellig zelfs.

Naast mij zit een vriend die ik al een aantal jaren koester. Ik heb hem leren kennen toen ik nog op school zat en samen hebben we prachtige momenten beleefd. Kortom, een vriend om nooit meer te vergeten. Het gesprek kabbelt voort en mijn ogen vinden het meisje dat recht voor me zit. Ergens vang ik op dat haar naam Evelyne is. Ze is mooi, draagt een lange, rode rok met een nauwsluitend zwart truitje erboven. Onze ogen vinden elkaar een moment maar mijn verlegenheid wint het van de aantrekkingskracht die van haar schoonheid uitgaat.

Snel stort ik me weer op het gesprek met mijn eeuwige vriend. We vertellen elkaar over de afgelopen weken. De avond vordert, een flesje wijn gaat de kring rond en de alcohol in mijn bloed laat zich niet onbetuigd. Als ik naar het toilet ga, voel ik hoe zwak ik nog op mijn benen sta. Mijn hoofd is nog redelijk helder. Mijn ogen zoeken Evelyne op.Voor het eerst voel ik met aangetrokken tot een ander meisje. Ik voel me echt vrouwelijk tegenover haar en ik zou niets liever doen dan haar in mijn armen sluiten en mijn door de alcohol warm geworden lippen op de hare drukken.

Ik voel me wazig worden en strek mijn benen uit. Mijn voeten raken per ongeluk haar benen aan en een warme gloed trekt door mijn lichaam. Nog nooit heb ik zo verlangd naar een wezen als naar haar. Mijn voet streelt haar been en langzaam oefen ik druk uit. Even heb ik het gevoel dat ze op deze kleine beweging reageert. Ik schuif nog een beetje meer onderuit. Nu raken mijn onderbenen die van haar. Ik sluit mijn ogen om van het moment te genieten. Heerlijk! Mijn ogen vinden alweer de hare. Evelyne lijkt nu wel terug te staren en ik kijk als betoverd in haar mooie, blauwgroene ogen.

Het is al laat. Eigenlijk zou ik naar huis moeten. Ik kan me echter niet van haar losweken. Stiekem vraag ik me af hoe het zou zijn om haar aan te raken.
Zelf draag ik een wijde, zwarte broek en zwart T-shirt. Opeens voel ik me niet meer aantrekkelijk hierin. Ik vervloek het moment dat ik besliste om gewoon gekleed deze avond in te wandelen. Evelyne blijft me echter aankijken en in haar blik lijk ik iets van bewondering voor mij te zien. Ik begrijp het niet maar geniet van haar aandacht. Onze blikken laten elkaar nu niet meer los. Dan staat ze op om naar huis te gaan. In een opwelling vraag ik of ik met haar mee mag. Ze stemt toe en snel duw ik een kus op de wang van mijn vriend. Die kijkt me verbaasd aan maar hij zegt verder niets.

Evelyne en ik lopen zwijgend door de straten. Ik geniet van de stilte en de rust rondom ons, héél af en toe raak ik haar arm aan. Onze handen vinden elkaar alsof het afgesproken is en alleen hiervan al krijg ik een vreemd gevoel in mijn buik.
Aangekomen bij haar auto kijkt ze me in de ogen en vraagt of ik het leuk vond vanavond. ‘Natuurlijk, ik vond het heerlijk’, zeg ik beslilst.
Evelyne glimlacht. Wat een heerlijke lach. Haar lippen bewegen zich en voordat ik het in de gaten heb, voel ik de warmte van haar mond op de mijne. Haar tong oefent druk uit op mijn lippen en ik open ze. De kus is heerlijk en mijn handen bewegen zich over haar rug om dan de weg naar beneden te vinden. Het gevoel is heerlijk en Evelyne duwt me in haar auto.

Op de bank liggen we verstrengeld in een eeuwig durende kus. Ik voel haar handen onder mijn T-shirt glijden en mijn borsten beroeren. Mijn tepels reageren meteen en ze streelt deze gevoelsknopjes. Ook ik laat me gelden en mijn handen banen zich een weg onder haar rok naar haar heerlijke billen. In een mum van tijd doe ik haar rok uit en voel hoe ze haar kleine string tegen mijn broek aanwrijft. Met een korte beweging doet ze mijn T-shirtje. Langzaam knoopt ze ook mijn broek los. Haar mond bewerkt mijn buik om dan af te dalen…
Haar warme tong streelt de binnenkant van mijn dijen, dit is de eerste keer dat ik een meisje zo dichtbij voel maar het voelt heerlijker dan ooit. Mijn string is nu ook uit en haar tong baant zich een weg naar mijn schaamlippen op zoek naar het heerlijkste gevoel.

Ze draait zich om zodat haar string boven mijn lippen komt. Onervaren ga ik op zoek om haar hetzelfde gevoel te geven als zij mij. Ik heb de indruk dat ik haar niet kan evenaren maar tot mijn grote vreugde hoor ik haar zuchten. Ze komt met haar hoofd naar mij toe liggen en wrijft haar schaamlippen tegen de mijne aan. Haar vingers dringen bij mij naar binnen en bewegen zich langzaam in en uit me. Ik voel me volledig bezeten door dit meisje, voel me één met haar en dring ook bij haar binnen. Ze voelt heerlijk nat en haar sappen lijken mijn vingers op te slorpen. Dit is beter dan ik me had kunnen voorstellen en ik voel hoe ik de beweging van haar vingers niet lang meer volhoudt. Schokkend kom ik klaar en ze drukt een kus op mijn mond. Haar handen glijden over mijn borsten en even later voltrekken mijn vingers ook hun werk. Het is heerlijk om elkaar daarna te strelen en na te genieten van wat gebeurde.

Ik weet niet hoe lang we daar zo gelegen hebben, in ieder geval veel te kort naar mijn zin. Ik kan niet stoppen haar te kussen. Ze brengt me thuis en met een kus nemen we afscheid. Ik voel haar hand op mijn achterste en ik verlang alweer naar haar.
‘Zie ik je nog’, vraag ik aarzelend. Ze kijkt me glimlachend aan en zegt dat ze de volgende dag langs zal komen.
Ik heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld. Dit is heerlijk en ik kan niet wachten tot het moment dat ik haar morgen in mijn armen kan sluiten…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *