— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op vakantie

Het fijne van dromen en fantasieën is dat je ze overal mee naar toe kunt nemen. Zo ook op vakantie. Ik ben net terug van een fijne vakantie in Zuid Frankrijk en net als op andere plaatsen neem ik mijn fantasieën over vrouwenliefde altijd mee. Je kunt nooit weten of je fantasie nog eens werkelijkheid wordt. Als ik nu terug denk aan wat me is overkomen dan begint het weer te tintelen in mijn onderbuik.

Naast ons op de camping stond een echtpaar met een dochtertje. Onze kinderen waren voortdurend met hun dochtertje de camping aan het ontdekken zodat ik lekker veel tijd vrij hield om met een boek in de zon te zitten ontspannen. Ook de ‘buurvrouw’ had zich voor haar tent op een handdoek in de zon neergevleid. Ik had haar daar al vaker zien liggen maar ik voelde me wat opgewonden. In het boek wat ik aan het lezen was had ik net een erotisch fragment gelezen. Ik was hierdoor afgeleid en zonder dat ik het zelf door had zat ik ongegeneerd de ‘buurvrouw’ in me op te nemen.

…In gedachte zie ik haar lijf weer voor me. Het windt me op. Ik voel dat ik langzaam vochtig wordt. De gedachte dat ik haar lijf wil gaan beschrijven doet me weer verlangen naar dat moment op de camping…

Ze lag op haar buik. Met haar voeten naar mij toe. Mijn ogen gleden via haar voeten naar haar enkels. Haar kuiten waren glad geschoren en glommen van de zonnebrandolie. Haar bovenbenen gingen over in haar ronde, stevige billen. Haar hele lijf was al mooi gebruind waardoor het koortje van haar gele string sterk afstak tegen haar huis. Het koortje verdween onzichtbaar tussen haar billen.
Mijn ogen gleden over haar slanke rug. Wervel voor wervel gingen mijn ogen naar boven. Halverwege haar rug begon haar rood blonde haar. Het haar glom in de zon. Het viel over haar slanke, enigszins gespierde schouders. Even bewoog ze een beetje. Ze spreidde haar benen iets verder uit elkaar. Mijn ogen gingen meteen weer naar haar ronde billen. Met mijn ogen probeerde ik zo diep mogelijk tussen haar benen door te dringen. Ik dacht eraan hoe warm het zou zijn tussen haar dijen.

Ik had mijn boek over mijn kruis heen gelegd en hield me slapende. Maar mijn ene hand was onder het boek in mijn bikinibroekje gegleden. Voorzichtig voelde ik tussen mijn lippen en ik merkte dat ik vochtig was geworden. Kijkend naar haar lijf gleed mijn vinger naar boven naar mijn gevoelige knopje tussen mijn schaamlippen. Ik smeerde het vocht uit mijn kutje uit over het knopje en draaide voorzichtig rondjes om mijn klitje heen. Voorzichtig met het boek er overheen en af en toe om me heen kijkend of er niet iemand was die me kon zien.
Ik probeerde me voor te stellen hoe het zou zijn om haar warme, zachte billen te strelen. Om mijn hand tussen haar dijen te laten glijden en…

…Ook nu voel ik mijn kutje. Ik ben opnieuw nat. Nu kan ik echter zonder schroom voelen hoe nat ik ben en het gladde vocht uitsmeren over mijn lippen en mijn klitje. Het tintelt tussen mijn lippen en bij aanraking van mijn klit ging er een schok door mijn onderlijf. Ik voel mijn baarmoeder even samentrekken…

Terwijl de zon op mijn huid brandde genoot ik van het uitzicht. Met minimale bewegingen van mijn wijsvinger masseer ik mijn klitje. Ik voel de opwinding in mijn lijf toenemen. Heel langzaam en onmerkbaar voor de omgeving.
Dan beweegt ze plotseling. Snel trek ik mijn vinger terug uit mijn broekje. Ik voel me betrapt. Ze zal toch niets gemerkt hebben?
Met haar handen maakt ze het touwtje van haar BH-stukje los. Even bewonder ik haar blote rug. En dan geheel onverwacht draait zich om. Ze ligt geheel uitgestrekt voor me met slecht een klein bikinibroekje aan.

Mijn ogen dwalen opnieuw over haar benen. Een klein geel driehoekje verbergt haar venusheuvel. De huid onder haar navel is gladgeschoren. Zou haar kutje ook geschoren zijn?
In de stof zijn twee kleine golfjes waar te nemen. De stof van haar brokje is enigszins tussen haar schaamlippen getrokken. Ze heeft een mooie platte buik. Het is niet zichtbaar dat zijn ooit een kind heeft gedragen. Op haar borstkas rusten twee mooie borsten. Niet zo groot, in ieder geval kleiner dan mijn eigen borsten en ik heb een D-cup. Midden op haar borsten liggen twee mooie bruine tepelhoven met in het midden een klein kuiltje waar haar tepels in verscholen gaan.

Ze heeft haar ogen dicht. Ze slaapt of houdt zich slapende. Terwijl mijn ogen millimeter voor millimeter haar lijf en haar gezicht aftasten glijdt mijn hand weer in mijn broekje. Ik voel dat ik nog natter ben geworden. Langzaam begin ik opnieuw mijn klitje te masseren. In gedachte streel ik haar mooie, warme lijf. En streel ik haar borsten.
Mijn klitje voel ik onder mijn vinger. Ik merk aan mijn ademhaling dat ik sterk opgewonden ben. Ik probeer zo normaal mogelijk te ademen zodat niemand er iets van merkt. Er komt wat zweet op haar buik en onder haar borsten. Ik zou het willen proeven…

…Ik ben nu weer bloedgeil van mijn vakantie ervaring . Met regelmaat glijdt mijn hand tussen mijn benen, onderbreek ik even het typen en vinger snel even mijn klitje. Net als ik voel dat ik tegen een orgasme aan zit stop ik dan weer. Heerlijk om zo mezelf te plagen en mezelf nog geiler te maken als dat ik nu al ben…

Ik bekijk haar lijf nog steeds. Af en toe sluit ik even mijn ogen om me voor te stellen hoe het zou zijn om haar te voelen. Onverwacht zie ik dat haar tepelhoven op haar borsten wat samenkrimpen. De kuiltjes in het midden beginnen zich te vullen. Langzaam zie ik haar tepels groeien. Kleine knopjes die doorgroeien tot harde stevige tepels.
Bij deze aanblik gaat mijn vinger in mijn broekje steeds sneller. Steeds sneller gaat mijn vinger rond mijn klit en ik merk dat ik naar een hoogtepunt toe ga. Ik sluit mijn ogen en stel me voor hoe het zou zijn om een die mooie bruine tepels te zuigen. Ze tussen mijn lippen te voelen.

…Dit was zo’n heerlijk moment. Ik denk er nu in alle hevigheid aan terug. Ik haal het gevoel van toen weer terug. Mijn hand is nu druk doende. Razendsnel gaat mijn vinger over mijn klit. Nu wil ik doorgaan. Ik wil nu niet meer stoppen. Ik ga door. Ik ga klaarkomen.
Hevig schokkend heb ik me laten gaan. Ik ben diep klaargekomen. Mmm wat lekker was dat. Ik ben nu echt drijfnat. Ik smeer het sap uit mijn kutje over mijn lipjes. Niet te dicht meer bij mijn klitjes. Het is te gevoelig, te heftig…

In gedachte zuig ik haar tepel naar binnen in mijn mond. Ik proef het zout van haar huid. Ik raak nu onder mijn boek steeds vaker mijn klitje aan. Sneller en sneller. Ik bijt op mijn onderlip om zo min mogelijk geluid te maken. Mijn benen maken af en toe een oncontroleerbare beweging. Mijn lijf trek samen. En dan de ontlading… ik kom klaar…
Schokken die ik probeer te controleren schieten door mijn lijf. Ik bijt hevig op mijn onderlip.
Zonder dat ze het weet lig ik naar haar te kijken en kom ik klaar. Even voel ik tussen mijn lippen. Ik ben heerlijk nat.

Terwijl ik na lig te genieten komt de ‘buurvrouw’ overeind. Ze wrijft wat zweet van haar buik en onder haar borsten vandaan.
‘Warm hé!’ hoor ik haar zeggen. Ze moest eens weten hoe warm ik het had.
‘Ik geloof dat ik maar even ga douchen. Ga je mee?’ stelt ze voor.
Ik leg mijn boek weg en pak de handdoek uit de zomerstoel waar ik op zat.
Samen lopen we het pad af naar de doucheruimte.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *