— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zalig eenmalig

Ik had me een paar maanden geleden een abonnement bij het fitnesscentrum aangeschaft en als bij wonder hield ik de trainingen goed vol. Moeilijk was het niet echt want er waren best leuke mensen om mee te praten. Zo was er bijvoorbeeld Mark, de begeleider. Eerst vond ik hem een arrogante kwal, een beetje een aansteller. Maar naarmate ik hem beter leren kennen ontdekte ik dat hij gewoon een geweldige ‘joie de vivre’ had.

Daarom nam ik al wat vaker de tijd om een praatje te maken met hem terwijl hij achter zijn desk zat. Hij was geen prototype macho-begeleider, geen kleerkast van een vent of adonis, maar hij had wel iets aantrekkelijks, ergens deed hij me aan Robert Downey Jr. denken. Na een tijdje merkte ik ook dat hij zijn interesse voor mij niet onder stoelen of banken stak: hij gaf me erg vaak complimentjes en als ik weer eens mijn beklag deed over mijn figuur probeerde hij me al mijn complexen uit mijn hoofd te praten.

Op een dag vroeg hij mij eens mee uit, we zouden samen met een vriend van hem naar een discotheek gaan. Want zijn vriendin was op reis en nu ging hij eens van het nachtleven genieten. Ik wilde best, maar dan moest ik wel veel moeite doen bij mijn ouders om mij, een achttienjarig meisje, alleen met twee mannen op stap te laten gaan. Na veel geruststellende argumenten van mijn kant stemden ze toe.

Ik ging natuurlijk erg trots fitnessen om Mark het goede nieuws te brengen. Maar Mark zei geen woord meer over samen uitgaan. Ik was vastbesloten dat ik het hier niet bij zou laten, na alle moeite die ik had gedaan en toen het meeste volk weg was, stapte ik op hem af en vroeg ik ferm: “En, klaar voor vanavond?” Oei! Hij was het – typisch – helemaal vergeten. Maar we konden natuurlijk nog altijd gaan. Hij belde zijn vriend Ruud om mee te gaan, maar deze mocht niet van zijn vriendin.

We keken elkaar aan en beseften dat wij met zijn tweetjes overbleven. Een half uur later, na zijn dienst kwam hij me bij mij thuis oppikken. Maar we gingen niet uit, we zouden naar zijn huis gaan, terwijl we beiden beseften dat het gevaarlijk was. Onderweg belde zijn vriend: hij zou toch meegaan. Enerzijds was het een geruststellend idee dat ik niet alleen met Mark zou zijn, maar anderzijds was het een enorme ontgoocheling. Want ik wist dat vanavond de ideale kans zou zijn om mijn onschuld te verliezen: een bed en een ervaren man. Dat is iets wat je als tienermeisje niet snel tegenkomt. Ik had voor de gelegenheid mijn kleinste stringetje aangedaan en een mooie zwarte kanten beha. Ergens had ik dus wel al plannetjes in mijn achterhoofd, hoewel ik wist dat hij een vriendin had.

Even later kwamen we aan bij zijn huis en ik was zo verbluft van de luxe dat ik me echt ongelooflijk stuntelig gedroeg. Toen dacht ik natuurlijk dat ik het helemaal verknald had. Maar even later was ik een beetje gekalmeerd en zaten we gezellig op de sofa met een glaasje witte wijn. We hadden echt een goed gesprek: ik vertelde echt persoonlijke dingen en hij begreep me.

Toe ons gesprek op relaxatie uitkwam zei hij dat de sauna heel erg ontspannen was. Ik had er geen idee van want het was voor mij onbekend. “Ik zal hem gaan aanzetten,” zei hij. Hij had gewoon een sauna in zijn huis! Eerst lachte ik zijn voorstel weg, stel je voor zeg! Maar hij meende het blijkbaar serieus. Uitdagend zei hij dat je er wel naakt in moest en dat hij er ook bij kwam. En ik zei met een trillend stemmetje dat dat oké was.

Op dat moment ging de bel en duidelijk uit zijn sas ging Mark de deur voor Ruud openen.
Ruud was ook best aantrekkelijk: hij had ietwat langer zwart haar en zag er heel zakelijk uit. Na een beetje gedol van de twee heren over het feit dat ik hen al dan niet vertrouwde, vroeg Mark of ik eens mee ging kijken naar de sauna. Ik ging mee terwijl ik nog steeds niet geloofde dat ik me die dag nog compleet naakt zou vertonen aan Mark. Maar het wond me ook wel erg op.

Ik was zo in gedachten verzonken dat ik niet hoorde wat hij allemaal aan het zeggen was en toen we in de donkere gang, die alleen door het oranje licht van de sauna een beetje verlicht was, stonden zei Mark plots met een zachte stem:”Nu mag ik je toch wel eens kussen zeker?” Begerig keek ik hem aan en voor ik het wist stonden we in een stevige omhelzing ongelooflijk lekker te zoenen. Hij kuste me dwingend en ik werd er erg opgewonden van. Ik voelde zijn warme hand op mijn billen, en daarna op buik, terwijl hij me zei hoe lekker hij me vond.

Ik was zo opgewonden dat ik me zo dicht tegen hem aandrukte dat ik zijn erectie kon voelen en ik maakte met mijn heupen draaiende bewegingen tegen zijn kruis. Hij nam mijn hand en liet me voelen hoe opgewonden hij daarvan werd en hij ging met zijn andere hand onder mijn broek, over mijn billen, naar mijn kutje en hij voelde hoe nat ik al was. “Je wil straks zeker lekker geneukt worden?” vroeg hij. En hoewel ik bloedgeil was kreeg ik even een schokje van paniek: ik vertelde hem dat ik nog maagd was. Dat was wel het laatste wat hij van mij verwachtte, zei hij. Maar ik zei dat het niet erg was en dat ik wilde dat hij me zou ontmaagden.

Toen zei hij dat ik me moest uitkleden, dat hij me wou zien. Ongeduldig hielp hij me daarbij en bekeek me bewonderend. Hij liefkoosde mijn borsten en zoog zachtjes aan mijn tepels, daarna knielde hij en trok mijn string af en gaf hij me kussen op mijn zachte gladde venusheuvel. Ik kon een kreun niet onderdrukken. Hij zei dat ik alvast in de sauna mocht gaan, dat hij zich ging uitkleden.

Toen vroeg hij: “Zal ik Ruud wegsturen? Of…zal ik vragen dat hij erbij komt? Dan zijn er twee tongen die leuke dingen kunnen doen…” Die gedachte maakte me zo geil dat ik er gewoon draaierig van werd en ik zei dat Ruud mee mocht komen doen. Wow, een trio bij mijn ontmaagding, hoeveel vrouwen zouden me dat nadoen?” vroeg ik me af toen hij weg was.

Even later stapte Mark in volle glorie de sauna binnen. God, hij had toch wel een lekker lijf, erg lekker zelfs! “Ruud komt zo”, zei hij en we begonnen opnieuw lekker te vrijen. Hij speelde met mijn borsten en beet zachtjes in mijn tepels. Intussen was Ruud binnengekomen en uit mijn ooghoeken zag ik dat hij een ook erectie kreeg. “En dat meisje heeft complexen? Zo een lijf!”, zei hij.

En terwijl ik op het bankje lag ging Mark verder met mij borsten en ik voelde Ruud aarzelend mijn voeten strelen, ik opende goedkeurend mijn benen een beetje en even later voelde ik zijn hand over mijn been gaan en voelde ik zijn zachte, ravenzwarte haar kriebelen tussen mijn benen. Hij begon me zalig te likken en intussen vroeg Mark of ik het lekker vond. Daarna ging ik rechtzitten en kuste ik eerst Mark en ging daarna naar Ruud, ik gaf hem een lange tongzoen en begon hem af te trekken, terwijl ik Mark’s vingers mijn klitje voelde masseren.

Ik voelde een eerste orgasme opkomen en kreunde hoe zalig ik het hele gebeuren vond. “Zalig, maar eenmalig”, fluisterde Mark in mijn oor. Toen ik Mark’s penis in mijn mond nam en zachtjes aan zijn eikel likte, kreunde hij dat hij me een superwijf vond. Daarna was Ruud aan de beurt. Ik liet geen van de mannen klaarkomen want ik had ze nog nodig, zo dacht ik bij mezelf. Zo zijn we een tijdje doorgegaan en ik geraakte zo in extase dat ik op den duur niet meer wist wie wat deed bij mij. Ik voelde gewoon overal handen, monden en ze kreunden allebei zachtjes in mijn oor terwijl ze mijn oorlelletjes likten. Ik voelde me net een godin, ik voelde me aanbeden; bemind.

Toen we het echt niet meer uithielden van de hitte gingen we om beurten douchen. Toen ik uit de douche kwam keken beide mannen me zo bewonderend en geil aan dat ik me tergend langzaam begon af te drogen, me erg bewust van mijn gevoelige plekjes. Ruud zei nog eens dat hij echt niet begreep waarom ik complexen had over mijn lichaam, dat ik net Bo Derek was en even later gingen we terug naar de woonkamer. Ik nam mijn glaasje wijn en even later wenkte Mark me uitdagend naar de slaapkamer: het grote moment was aangebroken.

Ik ging naar hem toe en zag een pakje Durex op het nachttafeltje liggen, maar ik was gelukkig niet nerveus. Ik zei wel dat ik alleen met hem wilde neuken en dat de gordijnen van het hemelbed dicht moesten, want ik wilde het moment alleen met hem delen aangezien ik toch al een soort van vertrouwensband met hem had. We gingen op het bed liggen en hij prees me om mijn lichaam en schoonheid. Hij grapte dat hij bij mij niet wist waar hij eerst aan moest zitten. Ik zei hem dat ik wilde neuken. Hij nam een condoom en vroeg of ik het wel zeker wist omdat de eerste keer speciaal moet zijn. Ik zei hem dat als dit niet speciaal was, ik het ook niet wist en hij glimlachte. Hij vroeg of ik hem het condoom aandeed, maar ik zei ik liever wilde dat hij het zelf deed, een kwestie van geen kostbare tijd te verspillen.

Hij kwam op me liggen en vroeg nog eens of ik het echt zeker wist. En god wat wist ik het zeker! Hij zei me dat het nu even pijn kon gaan doen en toen drong hij bij me naar binnen. Ik voelde een klein steekje in het begin maar zodra hij begon te stoten, maakte de pijn plaats voor genot. Ik kreunde en wilde hem zo vast mogelijk in mij hebben, dus spande ik mijn spieren nog eens extra op. Hij zei me dat ik zalig neukte en de aanblik van zijn stotende lijf op het mijne deed me echt smelten van genot.

Toen sloeg ik mijn benen wat verder om hem zodat hij dieper in mij kon komen en toen kreeg ik het meest zalige gevoel dat ik ooit gehad had. Zijn pik raakte een gevoelig plekje en telkens als hij stootte werd het gevoel heviger en heviger. Plots werd ik overspoeld door emoties en impulsen en kreeg ik tranen in mijn ogen. Ik zei dat ik me niet meer kon inhouden en schreeuwde het uit van genot.

Hij ging van me af en zei dat ik hem nu mocht neuken, ik bovenop. Hij wilde me instructies geven maar instinctief liet ik me over zijn penis zakken en begon ik ritmisch op en neer te bewegen. Ik zag hoe zijn gezicht van genot vertrok en hij nam mijn borsten in zijn handen. Ik streelde met beide handen over zijn behaarde borst. Toen draaiden we de rollen terug om en een hele tijd later kwam hij pas klaar. Wauw, deze jongen had conditie! Ik rook zijn vers zweet op mijn huid en vond het allemaal geweldig .

Toen we later op zijn bed lagen te bekomen zei hij: “Dit was nu supergeile seks zonder liefde, maar Tanja, onthoud: eigenlijk moet er liefde bij zijn.” Ik knikte en keek naar de foto van zijn vriendin die op het nachtkastje stond en vond dat ze geluk had met hem. Want ondanks het feit dat hij haar bedrogen had, hield hij erg veel van haar, dat kon ik gewoon zien aan de manier waarop hij naar de foto keek.

Na ons afscheid bracht Ruud me naar huis. Ik heb hen beiden nog een paar keer gezien. Mark nog redelijk vaak want hij was tenslotte mijn begeleider. En we hadden er geen van beiden spijt van. Elke keer maakte hij ‘er’ wel een stille verwijzing naar of keek hij me veelbetekenend aan, maar intussen is hij ergens anders gaan werken. Ik heb hem niet meer gezien maar ik weet wel dat ik hem nooit zal vergeten.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *