— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onvermijdelijk

Het was onvermijdelijk dat het een keer zou gebeuren. Wat dat is wil ik in dit verhaal vertellen. Mijn naam is Tenja en ik ben 29 jaar oud. Mijn vriend en ik hebben al enkele jaren een goede kennis. Zijn naam is Ruud en hij is iets ouder dan ik ben, getrouwd, geen kinderen. Ik vond hem altijd al leuk maar niet speciaal. Pas het laatste half jaar is de vonk overgeslagen, waardoor weten we eigenlijk zelf niet.

Onze gesprekken werden steeds intiemer en uitdagender. Ruud is een echte kwajongen die het, als je hem uitdaagt, steeds weer voor elkaar krijgt dat ik details over mezelf vertel die ik normaal nooit aan een man zou vertellen. Alles, van erotiek, via liefde naar pure porno. Natuurlijk hadden we ook onze schuldgevoelens tegenover onze partners. Maar de bijna dierlijke aantrekkingskracht en erotische spanning werden zo sterk dat we in elkaars directe nabijheid bijna niet konden functioneren.

Op een dag belde Ruud me op en zei alleen maar dat hij een luxe hotelkamer in het centrum van Maastricht had geboekt. Ik moest daar op zaterdagavond naartoe gaan, zich als zijn vrouw aanmelden en naar de kamer gaan. Ik voelde mijn onderbuik samentrekken nadat hij de telefoon had neergelegd. Ik moest nu wel liegen tegen mijn vriend. Ik zei dat ik naar een vriendin in de stad ging en dan ook laat thuis kwam.

Ruud zou instructies voor mij op de kamer achterlaten. Hij had me nog gezegd dat ik hem blindelings moest vertrouwen en dat hij wat later de kamer zou binnenkomen. Eindelijk zouden we seks hebben!
De hele zaterdag was ik al onrustig en toen ik de rode pluche hoteltrap opliep draaide mijn maag om van spanning. Even wou ik terug keren, maar het verlangen naar het onbekende was te sterk.

De kamer was stil en verlaten, maar toch hing er de juiste atmosfeer. Ruud is een man die op alle details let, hij moest hier al eens eerder zijn geweest. In het midden stond een groot hemelbed met aan het voeteneinde twee grote houten palen waarop de ‘hemel’ rustte. Op het bed lag een stapeltje zwarte kleding met daarbij een briefje van Ruud waarin hij me ‘opdroeg’ de kleding aan te doen en mezelf mooi op te maken. Hij zou klokslag 9 uur binnenkomen. Ik moest dan bij het voeteneind van het bed staan, met mijn rug naar de deur.

Het was nog maar half 8, dus ik had tijd genoeg. Er stond een geopende fles wijn en een paar glazen. Ik slenterde eerst wat door de kamer en dronk een paar flinke glazen. De sfeer in de kamer en de wijn maakte mij wat loom en geil. Ik kon niet van mezelf afblijven en deed dus mijn eigen kleding uit. Nieuwsgierig keek ik naar wat Ruud voor me had klaargelegd. Mmmmmm, meneer kende mijn smaak. Een zwart, strak en veel te kort strapless jurkje met zwarte kousen en pumps die het geheel net dat kleine beetje extra ‘uitdagend’ maakten. Dit, om prefect te contrasteren met een felrode push-up met string.
Ik liep naar de grote spiegel in de badkamer en keek tevreden naar het resultaat. Maar ik kende ook zíjn smaak. Mijn lange, zwarte haren had ik opgestoken. Dat vindt hij prachtig en zo kan hij mijn hals kussen.

Snel stak ik de kaarsen aan die hij in de kamer had gezet. Bij de sexy kleding lag ook een lange, satijnen blinddoek. Even twijfelde ik over wat hij van plan was maar ik sloot mijn ogen en bond de blinddoek voor. Het was bijna 9 uur toen ik voor het voeteneind stond, mijn benen iets uit elkaar. Mijn handen gleden van pure wellust over de gladde stof van het strakke jurkje en ik kneep mezelf in mijn billen. Het was doodstil. Ik hoorde doffe voetstappen op de trap en kort daarop ging de deur zachtjes open. Mijn hart bonkte in mijn keel. Stel je voor dat het iemand anders was, ik had immers de deur niet op slot gedaan…

In paniek wilde ik mijn blinddoek afdoen maar ik hoorde de deur in het slot vallen.
‘Lieverd?’, fluisterde ik zachtjes.
‘Ssst…’ hoorde ik je geruststellend sissen.
Gespannen luisterde ik hoe je je kleren uitdeed. De opwinding raasde door me heen, dit was het gevoel dat al zolang tussen ons broeide. Plotseling, ohhhh, je kon het weer niet laten, kuste je me zachtjes in mijn hals en drukte je je handen op mijn buik. Een golf van geiligheid schoot trillend door me heen.
“Je zie er ongelofelijk lekker uit“, fluisterde je in mijn oor en ging verder.
“Het is niet toevallig dat je hier zo staat. Zet je beide handen eens in je zij.”
Je bond een zachte shawl, eerst rond mijn linker pols en daarna rond mijn rechter pols. Ik voelde een lichte trekkracht in beiden waaruit ik opmaakte dat je ze aan de houten pilaren van het bed gebonden had.

Weer kreeg ik een opdracht.
“Streel jezelf eens over je borsten.”
Ik probeerde het, maar kon er met mijn vingertoppen net niet bijkomen.
“Laat je handen eens tussen je benen glijden.”
Ook hier weer verhinderde mijn boeien dat ik de opdracht kon uitvoeren. Nu snapte ik je plannetje!
“Klootzak”, siste ik geamuseerd, “jij weet als geen ander hoe geil ik ervan word om mezelf op commando op te geilen.”
Ik kon er alleen net niet bij.

Je begon nu langzaam de ritssluiting van het jurkje naar beneden te trekken. Bijna beneden kwamen mijn ronde billen met de rode string vrij. Je liet je hand via mijn billen tussen mijn benen glijden. Ohh wat maakte je me geil! Het jurkje viel nu zachtjes op de grond. Ik voelde hoe je van me wegliep, waarschijnlijk om me aan alle kanten te bekijken. Zo vrouwelijk had ik me nog nooit gevoeld maar ik wilde meer! Geheel onverwacht stond je ineens weer achter me, je handen kneedden mijn tieten. Door de stof van de bh rolde je mijn tepels tussen je vingers. Je kreunde en kuste me weer in mijn hals. Ik voelde nu voor het eerst je stijve pik tegen mijn rug aanrijden. Je fluisterde in mijn oor wat je met mij ging doen waarop ik bijna klaarkwam.

Je hand gleed over mijn buik in mijn slipje. Mijn kale kutje was al zeiknat toen je met je vinger over mijn gezwollen klit draaide. Je trok mijn slipje wat opzij en duwde me iets voorover. Gewillig deed ik mijn benen wat verder uiteen. Geraffineerd duwde je je eikel tegen mijn natte kutlippen en drukte hem een eindje naar binnen. Ik begon je ritmisch te neuken en probeerde geheel over je heen te zakken. Plagend trok je echter steeds een eindje terug totdat je ineens met een stoot bij me binnen kwam en me hard begon te neuken. Met je vinger nog steeds op mijn klitje maakte je me sneller klaar dan ik ooit had meegemaakt.

Om te voorkomen dat je ook kwam, trok je je pik uit me terug en streelde je mij om me weer tot rust te brengen. Je ging nu voor mij staan en deed de blinddoek af. We kusten elkaar vol op de mond, onze tongen in elkaar verstrengeld. Verlekkerd keek je naar mijn tieten die door de push-up uitnodigend naar je opbolden.
“Zeg, lekker ding, ik wil nu je kutje proeven” zei je glimlachend en je liet je op de grond zakken. Je snoof de zilte lucht van mijn geil en likte gretig aan mijn kutje.
“Kom, vinger jezelf eens voor mij.”
Het maakte me gek dat ik juist dat wat ik zo geil vond niet voor je kon doen. Toen ging je op je knieën voor me op het bed zitten en begon je jezelf langzaam voor mij af te trekken. Dit was zo’n geil gezicht dat ik het haast niet meer kon uithouden. Mijn vingertoppen graaien over mijn lijf om mezelf te raken waar ik kon. Met een korte ruk maakte je de shawls los van de bedpoten en ik was bevrijd.

Opgewonden trok ik de bh van mijn borsten. Hongerig nam ik je stijve pik in mijn hand en ik begon je te pijpen. Je kreunde van genot. Dit was lekker, je recht in je ogen kijken terwijl ik die stijve lul van je aan het afzuigen was! Ik moest je nu hebben en na een paar snelle rukken gaf je aan dat je ging klaarkomen. Snel zette ik mijn mond over je eikel en voelde hoe je zaad in mijn keel spoot. De rest van je zaad liet ik je tegen mijn opgedrukte tieten spuiten. Vermoeid en volledig verdwaasd vielen onze lijven op elkaar op het bed. We spraken een tijdlang niet. Beiden wisten we dat dit spelletje nog maar net begonnen was.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *