— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een zalige massage

“Ga maar liggen op de massagetafel, dan zal ik je eens verwennen met een lekker erotisch massage. Doe al je kleren maar uit en ga maar op je buik liggen, dan begin ik heerlijk met je rug. Ik ga je eens heerlijk verwennen met olie”

Ik neem erotiserende olie in mijn handen en ik begin met je schouders. De koudere olie is even verschieten maar mijn handen zijn wel lekker warm en vanaf nu laten ze je niet meer los. Zachtjes over je schouders wrijven lijkt soms haast wel op strelen, maar toch hard genoeg zodat je het voelt.
Het lijkt wel alsof je er kippenvel van krijgt. Maar je verzekert me dat het kippenvel is van genieten.

Ik masseer je schouderbladen en ik kom langzaam naar beneden via je ruggegraat, heerlijk heen en weer bewegen met mijn handen. Ik voel je onder mij genieten. Effe plagerig via je bips laat ik mijn handen, heel eventjes maar, anders zou je nog denken dat ik het bewust doe. Ik wil je supergeil maken. Ik ga langzaam naar beneden en neem nog wat olie erbij. Ook je benen en je kuiten en je voeten neem ik nu onder handen. Ik hoor je genieten.

Ik leg een handdoek op je rug en je bips zodat die niet afkoelen. Je voeten hebben al lang geen massage gekregen en ik voel dat je ervan geniet. Als ik weer even naar boven kom neem ik je bips onder handen. Heel grondig neem ik je twee billen onder handen en neem nog wat olie zodat mijn handen nu echt wel heel glad zijn. Stiekem ga ik ook tussen je billen. De spleet ertussen wordt nu ook wel heel gladjes. Zo heel stiekem over je roosje gaan. Je trilt ervan.

Af en toe raken mijn handen ook je balzak. Maar ik concentreer me wel op je bips. Als ik vind dat je helemaal glad bent dan mag je je omdraaien als je klaar bent. Hm, ik zie hoe je straalt en bloost. Ik masseer nu je borstkas en speel zachtjes met je tepels. Heel plagerig erover en dan weer weg. Ik streel en masseer je buik en ga niet lager dan je navel. Zachtjes plagen om de spanning op te drijven. Verlangen maakt het gevoel sterker.

Af en toe ga ik weer omhoog naar je tepels en daardoor raken mijn armen wel heel plagerig je piemel.
Ik voel hoe hij spontaan reageert op die plagerige aanrakingen. Ik ga nu je benen en je knieën masseren, heel gewillig je intieme plaats overslaand, maar ik raak hem toch weer per ongeluk aan.
Jij kan blijkbaar ook niet van mij afblijven terwijl ik met je bezig ben. Ik voel dat je soms stiekem tegen mijn borsten komt met je hand en ik voel precies ook een hand op mijn bips. Heerlijk.

Nu je merkt dat ik er mij bewust van ben ga je er mee door. Je neemt mijn billen vast en kneed er zachtjes in. Als ik alle plekjes van je lichaam ingesmeerd heb met olie en je een zijdezacht velletje gekregen hebt, ga ik me concentreren op je middelste plekje. Ik neem heel voorzichtig je piemel in mijn handen en streel er heel zachtjes over. Hier moet ik voorzichtiger zijn dan enkel masseren.
Ook je ballen geef ik een zachte behandeling met olie. Terwijl ik met je balletjes bezig ben gaat mijn hand ook af en toe naar beneden om je gaatje ook in te oliën.

Plagerig passeer ik ook daar met mijn duim. Terwijl ik met mijn andere hand je piemel warm houd en zachtjes streel. Als je eikel komt kijken, geef ik daar een heel zacht streeltje over. Je ligt met volle teugen te genieten. Aan het tuigje van je eikel ben ik heel voorzichtig. Ik zie je zachtjes aangenaam trillen als ik je daar aanraak. Ik streel je balletjes en je piemel en langzaam ook naar je gaatje toe. Heel voorzicht gaat mijn duim in en uit je gaatje, heel voorzichtig, ik wil je geen pijn doen. Ondertussen hou ik je gezicht in de gaten om te kijken of je het wel lekker vindt.
Zou je of zou je niet.

Je zegt geen nee dus ik zal er maar mee doorgaan. Mijn duim van mijn rechterhand gaat langzaam in en uit je gaatje en ik zie je krimpen van genot. Mijn linkerhand blijft ondertussen je piemel zachtjes en vol masseren, over en weer van onder naar boven en terug. Ik merk dat je het wel ontzettend lekker blijkt te vinden. Je bekken schudt en trilt en gaat telkens op en neer als ik in en uit je gaatje schiet met mijn duim. Heb ik je daar op een gevoelig plekje geraakt? Zou het kunnen, dat je daardoor zo heel gevoelig en gewillig wordt?

Je piemel wordt ook wel ontzettend hard en warm onder mijn handen. Ik streel nog af en toe plagerig je tepels, maar ik ga gestaag door met je te verwennen met deze erotische massage.
Ik voel je stillekes aan tot een hoogtepunt komen want jouw handen op mijn bips zijn ook van plaats veranderd. Maar doe maar lekker voort hoor, vind ik ook heel lekker als je me zo overal streelt.

Krampachtig naar je eigen hoogtepunt toe. Stillekes aan voel ik dat je gaat komen en ik schiet met mijn duim in en uit je gaatje. Blijkbaar vind je dat wel heel geil hè? Ik hou je piemel nu heel stevig vast en masseer extra telkens daar over je tuigje. Met mijn linkerduim ga ik ook plagerig over je pisgaatje ik merk zelfs dat er al een tijdje vocht uitkomt.

Al die olie, dat glijdt allemaal zo lekker, in en uit en op en neer. Als ik je voel komen onder mijn handen, houd ik je eikel heel stevig in mijn warme gladde hand, zodat het een beetje lijkt, als of ik hem in mijn mond houdt. Die spanning terwijl je spuit. Vind je wel heel heerlijk als ik je gezicht zie.
Ik hoor je kreunen en zie je schokkend tot een hoogtepunt komen.

Ik leg een warme handdoek over je heen en ga achter je zitten met mijn handen onder je hoofd.
Zalig lekker nagenieten van elkaars nabijheid

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *