— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Manuel

Ik zit alleen aan een tafeltje in een café. Een mooi ingericht café met in het midden een grote bar en rondom gespiegelde wanden. Er is een kleine dansvloer achterin. De sfeer is intiem. Ik kan me hier thuis voelen. Mijn tafeltje heb ik met zorg gekozen. Ik kan van hieruit alles overzien. Wie komt er binnen? Hoe staat het op het dansvloertje? En wat het belangrijkste is, zijn er nog mannen van mijn gading? Ik kan in de spiegels een oogje houden op mijn man. Hij zit aan de bar en hij vermaakt zich met een paar meiden van een jaar of twintig die hem duidelijk zien zitten. Ik vind ze wel wat jong voor hem. Zo nu en dan kijkt hij naar me in de spiegels. Ik kijk voor me uit en nip aan mijn witte wijn. Ik voel me zeker van mezelf en ik voel me heerlijk opgewonden. Dit is mijn avond.

Aan de bar even verderop staat een luidruchtige groep mannen bier te drinken. Ze hebben plezier en ze zijn uitgelaten. Een van hen kijkt naar mij en maakt zich los van zijn vrienden. Hij komt naar me toe en vraagt of de stoel tegenover mij vrij is. Hij ziet er leuk uit met zijn open gezicht en zijn blonde krullen. Maar hij heeft te veel gedronken. No chance. Ik antwoord koeltjes dat ik een afspraak heb en dat hij beter een andere stoel kan zoeken. Hij dringt nog even aan, maar dan wankelt hij terug naar het groepje, dat hem lachend ontvangt en hem op de schouders slaat. Nice try.

En dan zie ik hem. Helemaal in de hoek van het café zit hij geanimeerd te praten met wat een vriend moet zijn. Hij is donker en hij heeft een breed postuur. Hij lacht veel en een prachtige rij witte tanden staat in een brede mond met opvallend volle rode lippen. Echt mooi is hij niet, maar hij heeft een aansprekende kop en hij straalt sensuele kracht uit. Mijn hart begint iets sneller te kloppen. Ik voel een vlindertje. Ik kijk geconcentreerd naar hem, alsof ik hem kan dwingen zijn blik naar mij te wenden. Het lukt. Of is het toeval? Hij kijkt mijn kant op en ik slaag erin zijn ogen even vast te houden. We kijken elkaar aan en ik doe alsof ik me betrapt voel. We lachen even. Nu komt het erop aan.

Ik sta op en strijk mijn dunne korte jurkje glad. Ik voel mijn stevige ronde vormen strak gevangen onder de zijden stof. Ik weet dat ik er geil uitzie. Mijn volle borsten staan stevig naar voren. Ik heb een bh aan, gemaakt van een heel dunne stof die mijn borsten de ruimte geeft en mijn tepels goed zichtbaar maakt. Als ik loop ontstaat er een prachtige schommeling. Ik heb een stringetje aan waarvan de randjes geraffineerd afsteken rond de bovenkant van mijn billen. Dat vind ik altijd een opwindend gezicht. Ik loop zijn kant op met draaiende heupen. Gesprekken stokken aan de bar. Hier kom ik en niemand anders.

Als ik in de buurt van zijn tafeltje ben gekomen kijken we elkaar voor de tweede keer aan. Ik lach naar hem en wend dan de steven naar het damestoilet. Ik voel zijn gretige ogen branden op mijn soepel zwiepende kont. Ik ben geil. Ik ben op jacht. Ik heb mijn prooi in het vizier. Ik ben de enige op het toilet. Ik kijk in de spiegel en strijk met mijn vingers over mijn tepels. Ze reageren onmiddellijk en priemen door de stof van mijn jurkje heen. Het bloed stroomt samen in mijn kut. Ik voel hoe mijn schaamlippen dik worden. En dan de zo vertrouwde sensatie van het nat worden. Ik geniet van mijn vrouwelijke geilheid. Als ik terugzwier naar mijn tafeltje hoef ik hem niet meer aan te kijken. Mijn harde tepels en mijn draaiende kont doen het werk. Het signaal komt over. Ik weet het zeker. Als ik weer aan mijn tafeltje zit, zie ik mijn man aan de bar even vragend naar mij kijken in de spiegel. Ik maak een cirkeltje van mijn duim en wijsvinger, het afgesproken teken. Mijn man weet wat er gaat gebeuren en wat hem te doen staat.

Op hetzelfde moment maakt mijn toekomstige minnaar zich op voor onze ontmoeting. Hij neemt afscheid van zijn vriend en komt naar mij toe. Een glimlach die mij definitief over de streep trekt. Hij vraagt beleefd of hij bij mij mag komen zitten. Dat mag. Hij bestelt een wijntje voor ons. We maken kennis. Mijn schat heet Manuel. Hij komt uit Spanje, maar woont al vijftien jaar in Nederland. Manuel is niet veel langer dan ik. Hij ziet er sterk uit. Hij draagt een dun T-shirt dat zijn gespierde bouw goed laat uitkomen. Zijn gezicht is van dichtbij mooi regelmatig. Prachtig grote groengrijze ogen. Een krachtige kaak. Als hij praat kijk ik naar zijn sensuele mond. Manuel heeft een ongelooflijk geile hese stem. Alles klopt gewoon. Er zit een stuk tegenover me. Ik beval hem ook goed aan zijn blikken te oordelen.

We proosten en kijken elkaar diep in de ogen. Manuel voert mij zonder plichtplegingen naar het dansvloertje waar verder niemand is. Voor het oog van het publiek dansen wij een erotisch dans met elkaar. Golvende, draaiende bewegingen en handen tastend over elkaars lichaam. Ik zie de veelbelovende verdikking achter de rits van zijn spijkerbroek. Als we dicht tegen elkaar aan meebewegen in een traag ritme, streelt Manuel over mijn billen en fluistert in mijn oor dat hij mij mee wil nemen naar zijn flat. Ik vraag hem of hij er bezwaar tegen heeft met mij mee te gaan. Geen probleem. Manuel wil afrekenen, maar ik zeg dat daar voor is gezorgd. Even een vragende blik, dan gaan we naar buiten.

We komen thuis. Ik ben ontzettend geil geworden op mijn Manuel. Ik schenk twee glazen wijn in en wenk Manuel mee de trap op naar onze slaapkamer. Natuurlijk loop ik voorop en gun Manuel een opwindend uitzicht. We proosten en nemen een slok. Dan neemt Manuel mijn glas aan en zet het naast dat van hem op een nachtkastje. Hij neemt me in zijn armen en streelt mijn rug en billen teder en met overgave. Opeens heb ik zin mij voor hem uit te kleden. Ik duw hem zachtjes van me af en langzaam stroop ik mijn jurkje omhoog en trek het over mijn hoofd uit. Ik draai me om en doe een stap naar achter zodat Manuel mijn bh los kan maken. Zijn handen kneden mijn borsten. Daarna streelt hij mijn buik en met zijn linkerhand strijkt hij over mijn string. Ik sidder van geil verlangen als hij mijn klitje even raakt.

Nu ontdoet Manuel zich van zijn kleren. Langzaam op mijn verzoek. Zijn borst is prachtig gespierd en licht behaard. Zijn benen zijn heerlijk lang. In zijn slip bolt zijn geslacht. Ik doe een stap naar voren en stroop zijn slip af. Even later neem ik een prachtige pik in mijn hand. Hij is mooi recht, behoorlijk lang, maar vooral heerlijk dik. Ik kneed zachtjes zijn geweldige ballen die mijn handen bijna helemaal vullen. Manuel is geschoren, wat mij erg opwindt. Na deze verkenningen zoenen we hartstochtelijk. We vlijen ons op het bed en ons liefdesspel begint. Manuel tast met zijn tong en zijn lippen alle hoekjes van mijn opgewonden lichaam af. Hij hapt in mijn borsten en met zijn tong geeft hij mijn tepels een beurt tot ze zo gevoelig zijn geworden dat ik van elke aanraking een elektrisch scheutje in mijn kutje voel. Zijn handen gaan intussen op verkenningstocht. Hij streelt mijn benen, terwijl hij tergend langzaam in de richting komt van de binnenkant van mijn dijen. Ik lig voor hem klaar met mijn benen licht gespreid als zij handen in de buurt van mijn stringetje komen dat inmiddels doorweekt is van mijn geile sappen.

Mijn kut ligt open voor Manuel als hij met zijn wijsvinger het stukje textiel naar beneden stroopt. Zijn warme hand kneedt mijn kruis en met drie vingers tegelijk glijdt hij naar binnen. Deze man weet van aanpakken. Als hij mijn klitje even tussen zijn vingers zachtjes knijpt duw ik mijn bekken omhoog. Ik verlies de controle en duw mijn kut tegen zijn bewegende vingers aan. Als hij vervolgens mijn schaamlippen kust en zijn tong over mijn klit streelt, voel ik een daverend orgasme opkomen. Ik trek zijn hoofd dicht tegen mijn kruis en ik rij over zijn gezicht. Met een schreeuw komt mijn ontlading.

Manuel is trots op het genot dat hij mij verschaft heeft. Als ik een beetje ben bijgekomen, begin ik hem te strelen. Plagend trek ik aan zijn geweldige penis, die een mooie donkere kleur heeft. Een adembenemend mooie eikel komt bloot te liggen. Hij heeft precies die mooie paarse gloed waar ik zo gek op ben. Ik neem hem in mijn mond. Langzaam begin ik Manuel te pijpen. Mijn schat kreunt van genot van diep uit zijn keel. Hij legt zijn handen achter mijn hoofd en hij begint te bewegen en mij in mijn mond te neuken. Maar ik wil zijn eerste orgasme anders. Ik maak me los en leg hem op zijn rug. Zijn pik priemt omhoog. Ik ga schrijlings op zijn heupen zitten Ik neem zijn pik in mijn hand en druk zijn trotse eikel tegen mijn lipjes. Langzaam zak ik met mijn kut over zijn schacht. Hij vult me helemaal. Verschrikkelijk geil is dat. Ik kom langzaam in beweging. Manuel geeft aan dat ik niet te snel moet bewegen. Hij wil zijn zaad nog even binnen proberen te houden. Dat mag.

Dan hoor ik de voordeur opengaan. Mijn man is thuisgekomen. Als ik hem de trap op hoor komen begin ik Manuel weer te neuken. Hij heeft niets gehoord en gaat helemaal uit zijn bol van geilheid. Zijn handen knijpen in mijn billen. Dan weer omvat hij met zijn gespreide handen mijn middel en drukt mij in zijn eigen neukritme naar beneden telkens als hij met zijn heup omhoog komt. De cadans is traag en geweldig geil. We voelen elkaars geilheid goed aan.

De deur gaat open. Manuel verstijft onder mij, als hij mijn man binnen ziet komen. Hij wil haastig overeind krabbelen. Ik duw hem terug. Ik vraag mijn man streng wat hij komt doen. Zie je niet dat we bezig zijn? Is het niet onbeleefd zomaar binnen te komen? Nou, zeg je niks; zou je je niet verontschuldigen bij Manuel? Mijn man stamelt dat hij niet wist dat ik een gast had en hij wil naar ons toekomen om Manuel een hand te geven. Deze kijkt mij met grote ogen aan. Ik gebaar mijn man niet dichter bij te komen. Je ziet toch dat Manuel zijn handen vol heeft. Ga maar even op de gang wachten tot we klaar zijn. Dan mag je even binnenkomen. Mijn man staat nog een beetje te stuntelen. Ik buig me voorover en kus Manuel op zijn mond. Waar waren we gebleven, lieve schat; vergeef hem asjeblieft? Ik beweeg mijn kont en probeer het ritme terug te vinden. Manuel kijkt naar mijn man en dan naar mij.

Een glimlach verschijnt op zijn gezicht. Zijn handen liggen weer op mijn heupen. En terwijl ik mijn man nog even aankijk komt het geile genot weer opzetten. Hij draait zich om en gaat in de gang op het bankje zitten. Manuel en ik neuken nu als beesten. Wild grommend en omhoog stotend komt mijn schat eindelijk met een schreeuw klaar. Ik volg niet minder luidruchtig. Wij liggen naast elkaar op bed uit te blazen. Dan roep ik mijn man en vraag hem twee glazen koele witte wijn te willen brengen. Als hij met de bestelling terugkomt, geef ik onze wensen voor het ontbijt op. Op mijn advies kiest Manuel voor een Engels ontbijt met eieren en spek. Dat kan mijn man heel lekker klaarmaken. Je zult daar vast wel zin in hebben morgen vroeg…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *