— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

After tea

Ik zit achter mijn bureau op mijn werk, druk bezig met een ingewikkeld rapport. Ik werk hard door, want het einde van de werkdag is in zicht. De meeste collega’s zijn al naar huis. Dan komt ze binnen, mijn collega, die een verdieping hoger werkt. Ze heet Barbara, een vrouw van 1.80 meter, kort gekruld blond haar, slank en stevige borsten. Ze lacht naar me en vraagt of ik een kopje thee wil. Ik kijk haar in haar blauwe ogen en word direct week.

Al weken mailen we met elkaar, over het werk, maar tussen de regels door is de spanning opgebouwd. Ze is heel zelfverzekerd vandaag, dat zie ik. Ze heeft een strak truitje aan, waarin het prachtige borsten pront vooruit steken; ik zie dat haar tepels hard zijn. Ze heeft een halflange rok aan, zonder kousen. Ik fantaseer dat ze eronder geen slipje draagt, maar ik weet het niet zeker.

Natuurlijk wil ik een kopje thee, maar ik vraag haar of ze het even wil halen en op mijn kamer komt opdrinken. De schat haalt thee voor ons en gaat zitten aan mijn bureau. We praten wat over het werk en roddelen over collega’s. Dan staat ze op en gaat vlak bij me op het bureaublad zitten. Ze vertelt dat ze al weken geen seks heeft gehad. Ik schrik daar een beetje van, ze is opeens zo direct.

Ik zie dat ze haar benen licht spreidt en ik kan mijn ogen niet meer in bedwang houden. Ik zie dat ze geen slipje aan heeft, zoals ik al verwachtte. Haar prachtige dijen trekken mijn ogen omhoog naar de plek waar haar benen bij elkaar komen. Ik zie in halfdonker haar prachtige kutje opdoemen: haar schaamlippen zijn gezwollen en glinsteren van het vocht. Dan buigt ze voorover en fluistert in mijn oor dat ze naar me verlangt, heel heftig naar me verlangt.

Op datzelfde moment voel ik dat ze met haar rechterhand over mijn borsten streelt. Ik sidder zo heftig, dat ze terugschrikt. We kijken elkaar lachend maar ook ontzettend geil in de ogen. Terwijl we naar elkaar staren, schuif in mijn had tussen haar benen en ga zachtjes omhoog. Ik voel haar hete dijen, ik voel ze vochtiger worden naarmate ik dichter bij haar kutje kom. Ze spreidt haar benen verder en trekt haar rok omhoog. Ze duwt haar onderlichaam iets verder naar voren en vraagt daarmee of ik mijn vingers echt over haar kutje wil bewegen.

Ze voelt heerlijk aan. Haar kutje is glad geschoren; ze heeft een mooie vulva. Ik buig me voorover en begin met mijn tong over haar schaamlippen te likken. Ze zucht diep van genot. Met een flinke armbeweging veegt ze mijn bureau schoon. Van alles valt op de grond en ik schrik een beetje. Dan gaat ze op haar rug op het bureau liggen en trekt haar truitje uit. Ik zie haar geweldige mooie ronde borsten met harde tepels. Ik weet niet meer waar ik beginnen moeten. Ik streel, lik en zoen haar. Terwijl we bezig zijn kleed ik me helemaal uit, Barbara ook en dan liggen wij naakt op mijn bureau.

We zoenen elkaar, we strelen elkaar, we likken elkaar. Vingers gaan in en uit onze kutjes, we worden helemaal gek van geiligheid, we zijn nat, heet en ontembaar. Deze geweldige ervaring brengt mij op de toppen van geiligheid, ik geniet, ik kreun, ik sidder, ik voel mijn hele lijf warm worden. Mijn borsten zwellen op, mijn kutje wordt zo nat, zoiets heb ik nog nooit gevoeld. Ik smeek haar of ze me klaar wil maken.

We kruipen op elkaar en gaan in standje 69 vreselijk met onze tongen tekeer. We likken elkaar, stoppen vingers in elkaars kutje en kontje. Ze neemt mijn klitje zachtjes tussen haar tanden en zuigt eraan. Ik word gek!!! Als ze dan met haar vinger mijn ribbelige G-spot beroert, kom ik gillend klaar en kort daarop volgt Barbara ook. Het is een orgie van genot, we vinden het allebei heerlijk. In elkaars armen liggen we, zachtjes strelend en elkaar kussend bij te komen.

Het was een heerlijk einde van de dag!!!

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *