— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Huisgenoot

Het was een heerlijk warme dag begin mei. Diverse mensen van onze gang hadden samen gegeten. Ook R. en ik waren daarbij. De stemming was even uitbundig en zwoel als het weer. Iedereen bleef hangen in de gemeenschappelijke ruimte. Zoals zo vaak wond R. me vreselijk op. Maar ja, we hadden afgesproken… Ja, afspraak, het zal wel, maar mijn hormonen waren weer eens volledig op hol geslagen.

Ik keek steels naar hem. Ik wist dat het korte zomerjurkje dat ik aanhad weinig te raden overliet, maar toch: geen reactie! Ik vroeg me af of hij echt niets voor me voelde, of dat hij de schijn ophield voor de andere huisgenoten. Zijn koelheid zorgde dat ik alleen nog maar meer naar hem ging verlangen. Hij zag er ook zo heerlijk uit in dat mooie nieuwe T-shirtje en die strakke spijkerbroek! Oh wat zou ik graag in dat lekkere kontje knijpen en zijn warme lippen op de mijne voelen!

Het werd later en mijn huisgenoten verdwenen één voor één naar hun kamer. Ook R. trok zich terug en ten einde raad ging ik ook maar naar mijn kamer. Aarrggh, wat moest ik nou doen? Ik was zo geil als boter en meneer zag me niet staan! Ik ging, na even geaarzeld te hebben, toch naar hem toe. Ik vroeg of hij zin had om even op het platdak te zitten. Dat wilde hij wel. In het schemerdonker gingen we naast elkaar zitten op enkele kussens die er lagen. De muur achter ons straalde zijn overdag van de zon ontvangen hitte uit. We praatten even en wisten toen niets meer te zeggen. Ik durfde niet de eerste stap te nemen, uit angst afgewezen te worden. Dat hoefde ook niet, want R. sloeg plotseling zijn arm om me heen. Eindelijk! Hij was dus toch niet zo koel als hij eerder die avond had geleken!

Ik boog me naar hem toe om hem te kussen. Zodra onze lippen elkaar raakten, voelde ik die lekkere tinteling in mijn onderlijf, die ik al de hele tijd voelde, veel sterker worden. We begonnen hevig te zoenen en ik ging schrijlings op hem zitten. Heerlijk! Dit was nog beter dan ik gehoopt had! Ik wreef met mijn kruis over de duidelijk voelbare bobbel in R.’s broek. We kreunden allebei van genot. R. pakte onder mijn jurkje mijn billen vast en drukte me nog steviger tegen zijn onderlijf. Ik voelde het vocht stromen en hield het haast niet meer uit van geilheid. Terwijl we onafgebroken zoenden, leidde ik zijn hand mijn slipje in. Hij begon mijn natte spleetje te strelen, terwijl zijn andere hand mijn borst omvatte en zijn tong met de mijne speelde. Wat een paar maanden onthouding met een mens kan doen! Ik genoot volop van het gevoel dat R. bij me teweeg bracht, en verlangde al snel naar meer.

Plotseling zag ik dat het raam een verdieping boven het platdak open was. Ik wist niet of er iemand thuis was, maar het idee stond me toch niet zo aan. We kreunden zo luid dat ik dacht dat de hele flat ons wel moest horen, ook al waren we dan haast onzichtbaar in het schemerdonker. Ik stelde fluisterend voor om naar R’s kamer te gaan. Dat vond hij ook een goed idee, en we stonden op.

Zodra we binnen waren en de deur van zijn kamer achter ons gesloten hadden, pakte hij me stevig beet en al zoenend belandden we op zijn bed. Ik wreef over zijn kruis en probeerde zijn spijkerbroek open te maken, terwijl hij met de knoopjes van mijn jurk bezig was. Dat ging allemaal veel te langzaam! Snel knoopte ik mijn jurk los, terwijl R. zijn broek uitdeed. Ik ging bovenop hem liggen en het gevoel van onze, nu bijna naakte, lichamen tegen elkaar maakte me wild! Ik wreef met mijn kruis over zijn harde pik en zoende hem overal, in zijn nek, op zijn oorlelletjes en op zijn borst. Oh, wat verlangde ik naar die lekkere staaf van hem!

Ik stak mijn hand in R’s onderbroek, terwijl hij mijn borsten likte en streelde. Mmm, wat was ie lekker hard! Ik stroopte zijn onderbroek af en begon me al zoenend een weg naar beneden te banen. Bij R’s onderbuik stopte ik even, en zag dat hij verlangend naar me keek. Ik ging verder naar beneden en nam voorzichtig zijn ballen in mijn mond, terwijl ik zijn lul streelde met mijn hand. De geur maakte me helemaal gek van verlangen! Ik ging met mijn tong over de schacht en likte daarna over zijn eikel. R. kreunde van genot, en ik genoot van de heerlijk zilte smaak van zijn pik.

Ik deed mijn slipje uit en draaide mijn onderlijf naar hem toe, zodat hij erbij kon om mij te strelen. Terwijl R. ritmisch over mijn klitje wreef en enkele vingers in mijn natte kutje stopte, ging ik met mijn mond heen en weer over zijn stijve paal. Ik begon steeds harder te kreunen en ook hij liet zich niet onbetuigd. Maar plotseling hield hij me tegen. Hij fluisterde geil dat hij in me wilde, en ik stemde glimlachend in met dat lekkere voorstel. Ik was inmiddels zo nat als ik ooit zou kunnen worden en na zijn vingers wilde ik wel wat anders in mijn kutje hebben!

Hij stond op om een condoom te halen, ging weer liggen en terwijl ik hem streelde, deed hij het om. Opnieuw ging ik op hem liggen en wreef met mijn klitje tegen zijn pik. Snel waren we allebei weer erg geil en we hielden het niet langer meer uit! Voorzichtig leidde hij zijn lul bij mij naar binnen. Ah, wat een geil gevoel was dat, hem zo helemaal in me te voelen! Ik bewoog op en neer op hem, en voelde hem heen en weer glijden. Steeds liet ik hem er bijna uitkomen, maar net niet helemaal.

R. streelde mijn klitje terwijl ik op hem lag te zwoegen en ik drukte me stevig tegen hem aan. We werden steeds geiler, en begonnen diep te tongen in hetzelfde ritme als waarop we onze onderlijven bewogen. We begonnen steeds sneller te bewegen en al na enkele minuten zag ik zijn gezicht vertrekken. Terwijl hij kreunend in me klaarkwam, drukte ik mijn lippen hard op de zijne. Door de lange onthouding had hij het niet volgehouden om op mij te wachten. Ik baalde hier wel een beetje van, maar liet me er niet door ontmoedigen. Ik was nog steeds zo geil als boter en daar mocht hij wat aan doen!

Nadat we even stil in elkaars armen hadden gelegen, rolde ik van hem af en we gingen naast elkaar liggen. R. begon me te strelen over heel mijn lichaam. Mijn borsten, mijn billen, de binnenkanten van mijn dijen, alles begon weer van voren af aan! Hij daalde al zoenend af naar mijn borsten en draaide rondjes met zijn tong rond de tepel van mijn ene borst, terwijl hij de andere borst met zijn hand kneedde. Langzaam ging hij met zijn andere hand naar beneden en hij ging opnieuw over mijn klitje wrijven.

Ik lag te genieten van R’s liefkozingen, en de aanrakingen van zijn tong en handen maakten me steeds heter. Ik voelde dat het nu niet lang meer ging duren! Hij zoog hard aan mijn tepel en terwijl hij ritmisch over mijn klit bleef wrijven, gleden enkele vingers van zijn andere hand in en uit mijn kletsnatte kutje. Ik begon steeds luider te kreunen en drukte mijn heupen omhoog om zo nog meer te voelen. Plotseling kwam ik klaar. Door de druk van zijn mond op mijn borst leek het gevoel van warmte en ritmische samentrekkingen zich vanuit mijn kruis door heel mijn lijf uit te breiden. Ik schreeuwde het uit van genot!

Na mijn orgasme nestelde ik me tevreden in zijn armen. Het was heerlijk geweest, ik voelde me volledig bevredigd! R. lag er ook loom en tevreden bij en we praatten nog wat. Natuurlijk kwam de vraag op, wat nu? We kwamen allebei al snel tot de conclusie dat het nog steeds niets zou worden tussen ons. Maar de seks was heerlijk. Waarom zouden we dan niet af en toe van elkaar mogen genieten.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *