— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De droom gaat verder

“Wanneer kun je weer ?”
“Volgende week donderdag”, sms-te ze terug.

Die donderdagmiddag ging ze speciaal winkelen voor een sexy outfit. Ze kocht een lange rok met aan de achterkant een diepe split tot aan haar billen. Ook zocht ze een nieuwe bh uit: een zwarte van helemaal transparante stof, met een sluiting aan de voorkant. Ze stelde zich voor hoe Frits haar zou bekijken als hij haar zo zag straks. Eroverheen deed ze een wikkelbloes met een diep uitgesneden decolleté zodat de diepe spleet tussen haar volle borsten goed zichtbaar was.

Ze deed geen slipje aan, omdat ze dan iets voorover kon bukken en Frits dan zou zien dat ze niets droeg. Ze keek al uit naar het moment dat ze weer zijn vingers over haar lichaam zou voelen gaan.
Ze maakte haar haar vast met een sjaal. In haar tas had ze een fles champagne gedaan, en een extra dikke kaars, die ze zelf thuis altijd gebruikte als ze masturbeerde. Frits had vorige week wel raad geweten met de kaarsen die op het bed lagen, ze voelde zich weer nat worden als ze eraan dacht wat hij met deze kaars zou doen bij haar.

In de auto onderweg naar zijn huis fantaseerde ze over wat er zou gebeuren, vorige week had Frits haar helemaal wild gemaakt met zijn mond, zijn vingers en vooral zijn heerlijke harde pik. Ze schoof haar rok helemaal omhoog, en begon zichzelf te vingeren terwijl ze op de snelweg naar hem toe reed. Als ze zo doorging, zou ze al klaarkomen als hij haar zoende, zo geil voelde ze zich worden.

Hij stond al klaar bij de deur toen ze aan kwam lopen, en in zijn ogen zag ze dezelfde geilheid als de vorige keer. “Meisje, wat ben je weer mooi”, zei Frits met hese stem, en hij gaf haar een diepe warme zoen. Ze voelde haar kut steeds warmer worden. Ze liep achter hem aan de keuken in, en haalde de champagne uit haar tas.

Toen ze bukte om de tas te pakken, zorgde ze dat hij keek, en aan zijn ogen zag ze dat hij haar natte kutje had gezien in de split van haar rok.
“Heb je glazen?”, vroeg ze. Ze kon hem nauwelijks aankijken, ze werd bijna gek van geilheid.
Terwijl hij glazen pakte, probeerde ze de fles champagne open te maken. De kurk deed haar ongemerkt aan zijn eikel denken, en ze liet bijna de fles vallen omdat ze zo afgeleid was.

Hij ving de fles op, en keek haar nog eens goed aan. “Je kan maar aan één ding denken, geloof ik, meisje, is ’t niet?”. “Mmmmm ja”, fluisterde ze. Hij begon haar zacht te zoenen, en duwde haar langzaam naar het aanrecht toe. Haar bloes ging als vanzelf los, en hij zag haar borsten door de doorschijnende bh. Door de dunne stof heen beet hij hard in haar tepels, en ze voelde zich nog weer natter worden.

Hij schudde met de champagne, en liet het uit de fles over haar borsten lopen.
De bubbels van de champagne liepen over haar tepels, en ze dacht dat ze gek zou worden. Ze ging zitten op het aanrecht, en hij duwde haar rok omhoog, terwijl ze zijn broek losmaakte. Ze spreidde haar benen, en kreunde: “Frits, ik wil je in me, nu, ik kan niet meer wachten.” “Ik zie het aan je, meisje …”.

Terwijl hij haar strak aankeek, en haar tepels heen en weer draaide tussen zijn vingers, stootte hij zijn harde pik in haar. Het was teveel, ze kwam gelijk klaar met een diepe kreun. Hij hield even in, en begon toen zachtjes steeds sneller in en uit haar te stoten.
Ze voelde een tweede orgasme beginnen, haar kut leek haast een eigen leven te leiden.
Ze leunde achterover, en hij likte de champagne van haar borsten en beet hard in haar tepels. Plotseling was hij stil, en ze voelde zijn warme zaad in haar spuiten en langs haar dijen omlaag glijden.

Terwijl ze stil zat, begon hij te vertellen hoe lekker hij het vorige week had gevonden, maar ook dat er iets anders was. Hij had zijn telefoon aan laten staan, en zijn vrouw Sophie had toen ze thuis kwam de sms-berichten gezien. Eerst was ze kwaad geworden, maar toen had ze gezegd dat ze de volgende keer als Liesbeth kwam wilde kijken.

Nog in een roes van daarnet, drong het eerst niet tot Liesbeth door wat Frits had gezegd. Toen ze begreep wat hij zei, vroeg ze: “Is ze nu dan thuis, heeft ze net alles gezien?”. “Dat niet”, zei Frits, “maar ze zit boven in de slaapkamer. Wat vind je ervan meisje, lijkt het je niet geil om te neuken terwijl iemand kijkt?”.

Ze dacht er even over na, maar ze was zo geil dat ze eigenlijk alleen nog maar kon denken aan nog een keer geneukt worden. Bovendien had ze het eigenlijk altijd wel met een vrouw willen doen, misschien kon ze Sophie wel overhalen om mee te doen. Ze herinnerde zich van een personeelsfeest dat Sophie een mooi figuur had, met volle borsten en lang donker haar. Ze stelde zich voor hoe het zou zijn om haar mond op haar tepels te voelen, en de kut van een andere vrouw te likken, en ze voelde zich alweer nat worden.
“Ik vind het goed”, zei ze tegen Frits, “maar ik pak even iets uit mijn tas”. De dikke kaars kwam tevoorschijn, en hij keek haar geamuseerd aan.

Ze liepen naar boven, kleren op de grond achterlatend, terwijl ze elkaar zoenden op de trap. Vorige week hadden ze voor het eerst geneukt op deze trap, en nu gingen ze het weer doen, terwijl zijn vrouw toekeek. Wat kon het raar lopen, dacht ze.

Sophie zat op een stoel naast het bed, en had al haar kleren nog aan. Haar haar was opgestoken, en Liesbeth vond haar heel mooi. Ze bedacht dat Frits had gezegd dat ze wilde kijken, maar niets over meedoen, dus daar zou ze nog voor moeten zorgen. Maar ze kon zich haast niet voorstellen dat Sophie niet geil zou worden als ze zat te kijken, dus dat zou niet zo’n probleem zijn, dacht Liesbeth.

Ze ging achterover liggen op het bed, en maakte de sjaal los uit haar haar. Ze keek Frits vragend aan, en zei: “Maak mijn handen maar vast aan het bed, dan mag je met me doen wat je wilt.” “Mmm, meisje, je bent wel heel erg geil vandaag he?”. Als antwoord hield ze haar handen boven haar hoofd en spreidde ze haar benen zodat hij haar kut goed kon zien.

Hij aarzelde niet langer, en maakte haar handen vast met de sjaal. De kaars lag naast haar, en hij ramde deze in een harde beweging in haar natte kut. Ze kreunde het uit, en smeekte om meer. Tergend langzaam bewoog hij de dikke kaars in en uit haar, en met zijn andere hand kneep hij in haar tepels. Haar onderbuik begon te schokken, en ze kon haar benen niet stil houden: ze wilde ze steeds wijder doen zodat hij de kaars nog dieper in haar kon glijden. Ze keek opzij naar Sophie, die uitdagend terugkeek. Haar hand was onder haar rok verdwenen, en aan haar ogen zag Liesbeth dat ze erg geil werd van de aanblik van Frits die een andere vrouw verwende.

Intussen had Frits de kaars uit haar gehaald, en een kussen onder haar billen gelegd, zodat haar benen nog wijder uit elkaar gingen en hij haar glimmende kut goed kon zien.
Hij duwde haar benen omhoog, zodat ze met opgetrokken knieën kwam te liggen. Hij begon haar langzaam te neuken. Steeds voelde ze zijn warme pik in en uit haar bewegen, steeds dieper stootte hij, steeds voelde ze zijn ballen tegen haar billen als hij diep in haar was.
Ze deed haar ogen dicht, om alles beter te kunnen voelen. Plotseling voelde ze twee handen op haar borsten, en toen ze haar ogen opende zag ze dat Sophie zich had uitgekleed en haar tepels streelde en ronddraaide. Dit was teveel voor haar, ze schreeuwde het uit toen ze klaarkwam, terwijl Frits steeds sneller in en uit haar bewoog en ook kreunend klaarkwam.

Frits ging achterover liggen, om bij te komen. Hij keek de twee vrouwen aan, en vroeg of ze niet samen iets wilden doen terwijl hij op adem kwam.
Sophie maakte bij wijze van antwoord Liesbeths handen los, en begon Liesbeth te zoenen. Het voelde helemaal niet als de eerste keer met een vrouw, het ging vanzelf. Liesbeth ging met haar handen over het lichaam van Sophie, en haar vingers zochten direct tussen de benen van de andere vrouw.

Sophie kreunde het uit, en spreidde haar benen iets. Met haar handen duwde Liesbeth ze nog verder uit elkaar, en spreidde vervolgens met haar vingers Sophie’s schaamlippen. Ze begon de kut van de andere vrouw te likken en Sophie ging steeds zwaarder ademhalen. Ze werd zelf weer geil van het likken en van het geluid van Sophie’s ademhaling, en ze begon zichzelf te vingeren. Onder haar tong voelde ze Sophie heen en weer kronkelen, en uit haar ooghoek zag ze dat Frits’ pik alweer stijf werd.

Ze likte en beet zachtjes in de klit van Sophie, en zag dat ze steeds natter werd. Met een kreun kwam Sophie klaar, maar Liesbeth hield niet op met likken. Frits gaf de dikke kaars aan Liesbeth, en ze ging eerst met de punt van de kaars langs haar schaamlippen en stootte toen de kaars keihard naar binnen, en Sophie gilde het uit van heerlijke pijn.
Plotseling voelde Liesbeth dat Frits achter haar was gaan zitten, en haar op handen en knieën omhoog trok. Hij bewoog zijn eikel langs haar schaamlippen, kneep hard in haar tepels en begon haar nek te bijten.

Terwijl Liesbeth doorging Sophie te neuken met de dikke kaars, voelde ze Frits’ dikke pik keihard bij haar naar binnen glijden. Hij hield zich vast aan haar buik, en met zijn andere hand begon hij over haar klit te wrijven. Dieper en dieper neukte hij haar, en zij begon op haar beurt weer het klitje van Sophie te likken. “Oh Frits, neuk me dan, neuk me dan, ik wil je dieper voelen, oooh”, gilde ze het uit.

Toen ze later alledrie uitgeput lagen te doezelen, kon ze nog alleen nog denken dat dit de lekkerste avond was die ze had meegemaakt.
En ze hoopte dat het hier niet bij zou blijven.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *