— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Cybersexperiment

Vanavond moet het er maar eens van komen. Ik heb al zo veel opwindende verhalen gehoord en gelezen over kletsnatte cybersessies. Tijd dus voor een experiment. Gelukkig heb ik een laptop en een ISDN-aansluiting naast mijn bed. Niets staat een zinderend avondje nog in de weg. Ik heb gekozen voor de nickname: lady CHATterley, hoe toepasselijk.

Met ietwat trillende vingers tik ik de URL in die mij vanavond, hopelijk, een spannend contact zal bezorgen. WWW.chataway.nl. Het is druk voor een donderdagavond. Ik raak een beetje de kluts kwijt. De een na de ander wordt verwelkomd. De meeste schijnen elkaar te kennen en verdwijnen al gauw naar een ‘dark room’.

‘Wil er iemand nog neuken?’, verschijnt opeens met vette letters in beeld. Nou nee, van zo weinig subtiliteit raak ik echt niet opgewonden. En de oproep: ‘In wiens roompotje mag ik mijn staafmixer steken’, bezorgt mij eerder koude, dan warme rillingen. In mijn scherm rechtsboven zie ik dat Blue-eyes inmiddels de chatruimte is binnengetreden. Hmm, intrigerende naam. Vooral, omdat mannen met blauwe ogen mijn hartje altijd sneller doen kloppen. Ik besluit het erop te wagen en meteen maar met de deur in huis te vallen.

‘Hallo Blue-eyes, ben je in voor een pittig gesprek met een groen-ogige lady?’ Shit, wat een slappe openingszin. Kon ik nou niets originelers verzinnen? Waarom was ik alleen in mijn dromen grappig, ad rem en alert. Misschien had ik van tevoren een scenario moeten schrijven. Of op zijn minst wat mysterieuze uitspraken moeten noteren op mijn kladblok.

‘Laat ik nu net op ladies met groene ogen vallen’, lees ik in mijn scherm.
‘Ik zou je graag beter willen leren kennen. Zullen we naar een plek gaan waar het iets rustiger is?’
Yes, yes, yes. Nu gaat het gebeuren.
Wat gaat er gebeuren? Eerlijk gezegd heb ik geen flauw idee wat de gebruikelijke procedure is. Ik besluit dat eerlijk het langst duurt en biecht op:
‘Ik heb helemaal geen ervaring met dit soort dingen.’
‘Laat je leiden door je gevoel.’ Mijn gevoel? De zenuwen gieren door mijn keel.
‘Waar zit je?’
‘Ik zit in mijn bed, laptop op schoot.’
‘Wat heb je aan?’
Hmm, in dit geval zou eerlijkheid, een badstof pyjama, een absolute afknapper zijn.
‘Een doorschijnend, zwart niemendalletje, een zwarte string… en een goed humeur. Hoe zie je eruit?’
‘Helblauwe ogen, zwart haar…’
Hou me vast, het wordt steeds beter.
‘…sportlichaam.’
‘Welke sport?’
‘Hardlopen.’
Mijn onderstel begint spontaan te kloppen.
‘Ik ook, tien kilometer elke zondagmorgen.’
‘En daarna…’
Ik trek de stoute trimschoenen aan.
‘Dan neem ik een lange, hete douche met, heel, heel veel schuim. Ik hou ervan om de zeep in mijn handen te nemen en me van top tot teen in te smeren. Ik begin altijd met mijn tenen en werk dan heel langzaam naar boven. Masseer mijn enkels, glijd omhoog langs de binnenkant van mijn benen en dan heel zachtjes strelend over mijn speelholletje. Daar blijven mijn vingers heel even hangen. Draaiend, masserend, zachtjes plagend met mijn vingertoppen. En weer verder, over mijn buik, mijn borsten…’

Ik krijg de smaak te pakken, terwijl ik mijn zondagochtendritueel beschrijf.

‘Ga door. Hoe zien je borsten eruit?’
‘Stevig en rond. Mijn tepels reageren direct op mijn strelende handen. Ze staan stijf, gespannen en smeken erom gezogen te worden.’
‘Mag ik ze in mijn mond nemen? Ik kom binnen, terwijl je helemaal opgaat in het spel met je lichaam. Je merkt niet dat ik naar je zit te kijken. Ik kleed me uit en kom zacht naderbij, totdat ik achter je in de douche sta. Mijn handen hebben je parmantige tepels gevonden. Je borsten zijn inderdaad erg mooi. Ik moet ze verkennen met mijn tong, omcirkelen. Ik zuig hard en je houdt je adem in. Ondertussen ga ik door met mijn strelende ontdekkingsreis van je prachtige lichaam. Aangekomen bij je kutje vragen mijn vingers voorzichtig om binnengelaten te worden. Je zet je benen iets uit elkaar. Je bent nat, en echt niet alleen van het water. Ik wil je proeven en ga op mijn knieën. Je slaakt een klein gilletje als ik je zachtjes begin te likken. Je smaakt verrukkelijk. Voorzichtig strijk ik met mijn tand over je klitje, gezwollen als een penis in erectie. Je kronkelt onder mijn onderzoekende tong die ik nu diep in je kletsnatte, hete kutje steek. Ik omvat je billen met beide handen, kneed ze, streel ze. Ik lik je nu overal, plaag je door zachtjes te blazen tegen je klit.’

Ik ben nu zo opgewonden dat ik, zonder nadenken, mijn hand in mijn slipje steek. Mijn hemel, mijn broekje is drijfnat. Ik verlang naar de tong van Blue-eyes. Weg met die kleren. Ongeduldig trek ik mijn broek en slip naar beneden. Nog sneller volgt mijn trui. Ah, nu kan ik overal goed bij.
Ik wrijf zachtjes over mijn klit en verbeeld me dat het de vingers van Blue-eyes zijn. Met mijn andere hand strijk ik over mijn borsten. Mijn tepels zijn zo stijf dat het voelt alsof ze barsten.

‘We besluiten ons spel in bed voort te zetten. Teder wrijf ik met een zachte, wollige handdoek over je lichaam totdat je droog bent. Met de punt van de handdoek speel ik met je klitje. Je kronkelt onder me en kreunt zachtjes van genot. Je besluit het voortouw te nemen en rolt me op mijn rug. Dan ga je uitdagend op me zitten en bedekt mijn lichaam met vederlicht kusjes. Zachtjes lik je over mijn eikel en neemt me dan in één keer tot aan mijn ballen in je mond. Je zuigt me naar binnen, alsof je geniet van een lolly. Zo lekker ben ik nog nooit gepijpt. Je wordt ongeduldig, wil me in je voelen. Voorzichtig richt je mijn piemel naar boven en neemt me in je. Je bent zo nat, dat ik moeiteloos in je glijd. Op en neer ga je, eerst voorzichtig. Dan, steeds wilder. Je borsten wippen op en neer. Je slaakt korte, opgewonden kreetjes. Het windt me op jou zo te zien genieten.’

Ik vind dat het tijd wordt voor wat inbreng van mijn kant. Terwijl ik de vingers van mijn linkerhand in en uit mijn sleufje laat soppen probeer ik met mijn rechterhand het verhaal op mijn manier af te maken.

‘Ik klim van je af en ga naast het bed staan. Tijd voor een andere pose. Ik buig me voorover, zet mijn handen op de rand van het bed, en plaats mijn benen uit elkaar. Dan kijk ik je uitnodigend aan. Je begrijpt me meteen en gaat achter me staan. Ik voel hoe je voorzichtig in me komt. Onderwijl speel je met mijn borsten. Geeft zachte kusjes in mijn nek. Tederheid slaat al snel om in hartstocht. Je grijpt me vast bij mijn middel en stoot hard naar voren. Ik hou mijn adem in. Ik voel je diep, zo diep in mij. We hebben ons ritme gevonden. Het is zo lekker, ik voel mijn hoogtepunt naderen. Er is geen houden meer aan en ik kom, ik kom, ik kom… Ik hoor jou steunen en met een schreeuw kom ook jij klaar. Even staan we doodstil, bang om de betovering te verbreken. Dan draai ik me om, samen vallen we op bed. Onze tongen verstrengelen zich in een lange, hete tongzoen. Heerlijk, dit is voor herhaling vatbaar…’

Mijn laptop valt half van mijn schoot als ik mezelf met snelle bewegingen klaar vinger…
Nog half in een roes lig ik een beetje na te genieten als het opeens tot me doordringt dat ik al een tijdje niet meer naar het scherm heb gekeken.

‘WAUW’, is alles wat er staat.

‘Was het net zo goed voor jou als het voor mij was?’, typ ik ietwat onzeker.
‘Nog beter’, is het besliste antwoord.
‘Ik wil je nog eens ‘ontmoeten’. Zondag, zelfde tijd, zelfde plaats?’
Daar hoef ik niet eens over na te denken.
‘Afgesproken!’
Mijn experiment is meer dan geslaagd. Ik schakel mijn laptop uit en, denkend aan mijn spannende cyberdate, doe ik het allemaal nog eens dunnetjes over…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *