— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een avondje uit

Ik werk al een tijdje bij een firma die zich bezighoudt met media en ongeveer een jaar geleden had ik er iemand leren kennen die me direct van mijn stuk bracht. Een man niet veel ouder dan mezelf, niet echt adembenemend knap maar enorm aantrekkelijk.

Hoewel ik al enkele keren gemerkt had dat hij op de een of andere manier ook aangetrokken was tot me, en hij zeker hetzelfde moet gevoeld hebben van mij, hadden we tot voor kort nog nooit een echt gesprek gehad dat verder ging dan wat geleuter over het weer. Ik kon mezelf wel voor mijn kop slaan dat ik geen echte stappen ondernam tot toenadering. Het leek wel of ik blokkeerde als ik bij hem in de buurt kwam.

Maar dit alles zou al gauw veranderen. Ik was uitgenodigd op een zakendiner en hoewel ik geen zin had om te gaan, was ik min of meer verplicht om er toch te verschijnen.
Ik deed een mooie lange zwarte jurk aan, die vrij goed rond mijn lichaam sloot en toen ik zag dat ik er echt wel goed uitzag, kreeg ik meer zin in dat avondje uit. Temeer omdat het geen suf restaurant was maar een plek waar je na het eten nog eens gezellig kon dansen.

Het diner was halverwege toen ik hem opeens zag staan. Hij zat aan een andere tafel met wat vrienden en had me duidelijk zien zitten. Ik voelde m’n hart in m’n keel bonzen want ik zag dat er naast hem een bijzonder mooi meisje zat, zijn vriendin, nam ik aan. M’n humeur sloeg meteen om en ik bracht geen woord meer uit tegenover mijn tafelgenoten.Toen na een eindje een aantal mensen van tafel gingen om samen een dansje te wagen, bleef ik bijna helemaal alleen zitten, samen nog met twee vrouwen die in een druk gesprek gewikkeld waren en waar ik me niet wilde in mengen.

Opeens voelde ik iets onder de grote ronde tafel ritselen en mijn benen werden zacht uiteen geduwd. Iemand schoof tussen m’n benen in en begon mijn dijen te kussen. Ik wist niet hoe ik het had! Dit in een druk restaurant, gelukkig dat het licht al wat gedempt was, want ik voelde mezelf erg blozen.

Ik keek schichtig rond en tilde toen het tafellaken op. Ik zag dat het de man was waar ik al zolang verliefd op was! Hij keek me glimlachend aan en dook toen terug tussen mijn benen. Ik liet vlug het tafellaken opnieuw zakken en ik voelde hem mijn slipje wat opzij schuiven en hoe hij me begon te likken. Zijn tong ging langzaam en met trage bewegingen over m’n vulva.

Ik voelde dat de spanning in me werd opgebouwd. Hij begon met korte kringetjes rond mijn liefdesknopje te likken, kort en krachtig. Ik greep mijn servet en kneep die helemaal fijn, terwijl ik poogde er zo normaal mogelijk uit te zien voor de mensen die rondom me zaten. Toen de ober kwam en vroeg of ik nog wijn wilde, kon ik enkel een ‘ugh ugh’ uitbrengen, terwijl ik ietwat te heftig met mijn hoofd van neen schudde. De arme jongen keek me aan met een verbaasde blik.

Opeens voelde ik dat het likken stopte en zag ik hem behendig van onder de tafel uitkomen. Volgens mij heeft niemand anders het gezien, behalve ikzelf. Hij keek naar me en liep toen in de richting van de toiletten. Ik stond op, nog trillend op m’n benen, want het voorgaande had een sterke reactie in me teweeggebracht, maar nog geen climax.

Ik stapte aarzelend de toiletruimte binnen en daar stond hij. Hij nam me vast bij mijn schouders, duwde me zacht een wc hokje binnen en begon me hartstochtelijk te kussen terwijl zijn handen mijn borsten vrijmaakten en ze zacht kneedden. Ik kreunde zachtjes en liet m’n jurk en slipje volledig zakken waardoor ik nog enkel mijn schoenen met hoge hakken aanhad.

Terwijl hij me verder met kussen overlaadde, zowel om m’n mond als op m’n borsten en er ook zacht in beet, gleden twee van zijn lange smalle vingers in me naar binnen, waardoor ik helemaal begon te trillen van genot. Ik was al helemaal nat beneden, en het heen en weer schuiven van zijn vingers maakte dan ook een klotsend geluidje. Ik wilde nu onmiddellijk geneukt worden, gespte zijn broek los en keerde met mijn rug naar hem, mijn kont goed naar achteren stekend, terwijl ik zelf met m’n benen mooi gespreid stond, handen op het deksel van de wc.

Hij nam me vast bij m’n heupen en duwde toen uit volle kracht langs achteren zijn lid naar binnen. Ik schreeuwde het uit van plezier. Ik kon enkel hopen dat er niet veel volk stond te wachten om naar het toilet te gaan. Hij liet zijn pik in en uit me glijden terwijl hij me naar voor en achter bewoog met zijn handen op mijn heupen. Ik bereikte al gauw mijn climax en ik voelde hoe zijn zaad me begon te vullen.

We bleven nog even in het hokje om wat uit te rusten en ons weer wat op te smukken en stapten toen naar buiten alsof er niks gebeurd was.
We namen onze jassen, verlieten het restaurant en namen samen een taxi. Toen we achterin de taxi zaten, gleed zijn hand weer tussen mijn benen. Ik had mijn slipje niet meer aangetrokken, zodat hij gemakkelijk overal bij kon.

Hij stak enkel vingers naar binnen en begon zacht te kneden. Ik begon zacht te kronkelen en stak ondertussen mijn hand in zijn broek en streelde zacht zijn lid. We begonnen allebei stil te kreunen waardoor de chauffeur ons vreemde blikken toewierp. Eenmaal aangekomen aan zijn flat, betaalden we vlug en renden we naar binnen waar ons een nacht wachtte die nog heftiger was dan wat ook maar in mijn verbeelding had plaatsgehad. Maar daar vertel ik een andere keer nog wel eens over….

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *