— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De eerste keer

Altijd weer spannend zo’n eerste dag bij een nieuwe werkgever maar deze keer helemaal. Ik wist niet eens wie mij baas zou worden en moest toch voor en met hem gaan werken. Ik hoopte maar dat het geen autoritaire mopperaar zou zijn anders ben ik zo weer vertrokken. Om 8.00 uur melden bij de receptie, dus snel op de fiets stappen want ik moest nog wel een eindje fietsen.

Wie is die man die achter de balie staat te praten met de receptioniste, dacht ik toen ik heb gebouw binnen kwam?
“Hallo, jij moet Virgina zijn?”
“Ja dat klopt en u bent? ”
“Aangenaam ik ben Mark, hoofd van de afdeling waarvoor jij gaat werken. Loop je met me mee?”

Mijn hemel, wat een stem zo warm en krachtig. Van boven tot beneden een echte man, die ik goed kon bewonderen toen hij voor me uit liep. Ik denk dat hij achter in de dertig begin veertig is. Hij ziet er goed uit maar is een beetje grijs bij zijn linker slaap. Prachtige ronde billen die goed uitkomen in zijn donkerblauwe broek en zo te zien ook een paar sterke benen. Hij zou wel flinke stootkracht hebben. Een man die ik mijn maagdelijkheid wel wil geven… Mijn god wat gebeurt er met me? Zo kijk ik nooit naar mannen en zo denken al helemaal niet. Hij draagt ook een trouwring dus afgelopen met die gedachten.

Elke keer als hij ook op de afdeling was fietste ik weer in een roes naar huis met fantasieën die me erg verwarden. Ik was verlegen als het om seks ging en ook bang voor die eerste keer want ik had niet echt positieve verhalen gelezen en gehoord over de eerste keer. Verlegen, bang en nog maagd terwijl ik toch al 22 jaar was. Buiten mijn fantasieën om lukte me het wel om geen aandacht aan hem te besteden, hoewel de fantasieën over hem steeds sterker werken. Het was een enorme strijd want ik wilde niet zomaar aan iemand mijn maagdelijkheid geven. Ik wilde mijn maagdelijkheid verliezen aan de man met wie ik verder wilde in mijn leven.

Toen op een mooie zonnige vrijdagmiddag iedereen van de afdeling vrij had genomen en hij even later uit vergadering kwam werd ik zenuwachtig. In de spiegel op het toilet zag ik dat mijn wangen rood waren en ik voelde ook een enorme opwinding in mijn lichaam. Ik bekeek mijn handen maar die trilden niet. Ik leek dus niet zenuwachtig en als ik maar weer gewoon aan het werk ga merkt hij toch niets. Ik kon mijn werk dan ook weer gewoon hervatten en er leek niets aan de hand. Ik was weer helemaal geconcentreerd aan het werk toen ik hoorde dat hij naar mij toen kwam lopen. Hij liep langzaam en het leek of ik hem dichterbij voelde komen. Ik kon hem niet zien naderen want ik zat met de rug naar hem toe. Ik bleef rustig doortikken, ook toen hij de handen op mijn schouders legde. Warme handen die mijn bloed sneller deed stromen.

“Zo dus wij zijn vanmiddag alleen op de afdeling?”
Net als ik wil antwoorden gaat de telefoon en ik neem op. Hij begint mijn nek zachtjes te masseren en ik kan probeer me te concentreren op het gesprek. Het gesprek is voor hem en ik geef de hoorn door. Hij neemt de hoorn van me over en legt zijn hand op de microfoon en fluistert in mijn oor; “als je nog meer wilt genieten van mijn handen ga dan vanavond met me mee!”.

Ik kan me niet meer concentreren en vergeet te tikken en dwaal weg in gedachten die als een gek door mijn hoofd gaan. Dit kan niet, en dit mag niet schiet er door me heen, maar mijn lichaam siddert bij de gedachte als ik aan zijn handen denk.
Hij legt de telefoon neer en zegt met zijn warme maar dwingende stem; “Ik zie je vanavond, hè? Ik weet dat je ook wilt”, en hij loopt weg.

De rest van de middag kan ik me maar moeilijk op mijn werk concentreren en ik besluit om aan het eind van de middag gewoon naar huis te gaan. Ik durf het gewoon niet en hij is nog eens getrouwd ook.

Als ik halverwege de dijk fiets op weg naar huis, komt Mark opeens zachtjes naast me rijden in zijn auto. Hij draait het raampje open en zegt: “Ik dacht dat wij een afspraak hadden? Rij maar door tot de bibliotheek en ik tref je daar wel”. Zijn stem klinkt warm maar duld geen tegenspraak.
Ik fiets dan ook door naar de bibliotheek en tref hem daar.
Ik stap in de auto en hij zegt: “vertrouw me” . Hij legt zijn hand op mijn knie en onwillekeurig trekken mijn spieren samen. Hij kijkt opzij en zegt: “zie je wel dat jij het ook wilt”. Ik zeg tegen hem: “ik wil ook wel maar ik durf niet ik, ik, ik…”
Hij kijkt mij verbaasd aan en zegt: “je wilt toch niet zeggen dat je nog maagd bent?”

Beschaamd knik ik ja.
Mark kijkt me met een geruststellende blik aan en zegt; “nou dan wordt hij hoog tijd dat wij daar verandering in aan brengen. Wees niet bang en ontspan je!”

We rijden weg hij legt zijn hand op mijn boven been en begint zachtjes te strelen. Ik word helemaal gek van de opwinding vooral als zijn handen naar mijn dijen glijden en weet dat ik een goede beslissing heb gemaakt door met hem mee te gaan. Als we bij zijn huis aankomen en uit de auto stappen pakt hij mijn hand en lijdt mij naar binnen de trap op en de slaapkamer in.

Dan pakt hij mijn andere hand ook en trekt me zachtjes naar hem toen en geeft hij me kleine kusjes op de mond. Plotseling wordt het heftiger en duwt hij zijn tong naar binnen en voel ik zijn handen over mijn heupen naar boven glijden via mijn borsten. Hij begint mijn blouse te openen en zoent teder verder. Dan trekt hij zijn stropdas af en brengt mijn hand naar zijn blouse die ik ook begin los te knopen. Als ik al helemaal naakt ben zegt hij; “kleed me nu helemaal uit”.
Ik zoen hem op zijn borstkast die net zo mooi is als ik had verwacht, en maak ondertussen zijn riem los. Met mijn andere hand streel ik zachtjes over kruis en ik voel dat hij gretig is.

We gaan op bed liggen en zijn ogen dwalen over mijn lichaam.
Hij begint mijn borsten te zoenen en even later aan mijn tepels de zuigen. Ik heb mijn tepels nog nooit zo stijf gezien en ik voel dat ik nat word.
Zijn handen glijden over mijn buik naar de binnen kant van mijn dijen en hij duwt mijn benen van elkaar. Hij streelt om mijn kutje heen en ik word gek van verlangen.
Dan voel ik zijn vinger in me en hij zoent me teder in mijn nek. Mijn lichaam siddert en dan voel ik een tweede vinger in me. Dan gaat hij al zoenend met zijn hoofd naar beneden en begint hij mijn klitje zachtjes te masseren met zijn tong. Een derde vinger komt ook in me en ik geloof dat ik nog nooit zo nat ben geweest.

Even later fluistert hij in mijn oor; “volgens mij ben je wel klaar voor het echte werk”.
Hij streelt met zijn eikel mijn klit en gaat voorzichtig naar binnen met alleen zijn eikel. Dan streelt hij me weer en gaat weer naar binnen maar deze keer iets verder. Na een paar keer voel ik dat hij helemaal naar binnen gaat en merk ik dat het gevoeliger is. Hij stoot eerst rustig maar gaat daarna steeds sneller stoten. Ik ben zo opgewonden dat ik voor hem klaarkom.
Hij vraagt me of ik hem wil likken en ik pak zijn lul. Ik doe mijn lippen om zijn lul en masseer met mijn handen zijn ballen. Ik lik rondom de eikel en zijn heupen beginnen te schokken. Dan neem ik zijn lul weer in mijn mond en even later komt hij klaar in mijn mond. Van schrik slik ik zijn sperma door.

Dan begint hij mij weer te zoenen en gretig daalt hij weer af naar mij kut. Mijn benen liggen in zijn nek en zijn tong streelt dan mijn klit en dan weer gaat hij naar binnen. Weer kom ik heel snel klaar en weer was het heel heftig.
We liggen nog een half uurtje elkaar te strelen en te zoenen als hij zegt; “het wordt tijd om naar huis te gaan”.

Ik kleed me snel aan en stap bij hem in de auto. We zeggen niets tegen elkaar maar kijken elkaar wel vaak aan. Als ik bij de bibliotheek uit de auto stap zegt hij; je bent een natuurtalent Virginia, dit is voor herhaling vatbaar.

Sindsdien kan ik er niet genoeg van krijgen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *