— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een pittige fietstocht

Als je het parkeerterrein komt opgereden, dan zie je haar net haar fiets uitladen. Als ze je ziet dan verschijnt er een grote glimlach op haar gezicht. Zo te zien heeft ze net zoveel zin als jij om elkaar in het zweet te rijden.
Even later ben jij er ook helemaal klaar voor en voordat jullie op de pedalen staan, geeft ze je vluchtig een kus en zegt; ik kan haast niet wachten om me te focussen op de heerlijke billen van je. Haha, let je ook een beetje op de weg, want ik wil wel dat we allebei heelhuids terugkomen.
Fietspakkies zijn eigenlijk per definitie niet sexy en in combinatie met een helm en fietsschoenen misschien wel ronduit a-sexy. Maar aan de andere kant is het strakke lycra weinig verhullend en fantaseren we tegelijkertijd hoe het lijf eronder eruit ziet. hmmmmm.
Zodra we op de fiets stappen, zijn we fanatieke wielrenners geworden en willen we maar een ding: hard. En hard gaat het. We wisselen elkaar af en al snel zitten we in een heerlijke flow. We genieten van de omgeving, de zoute zeelucht en de geluiden van de zee. We beuken eerst tegen de wind in en trappen het snot voor de ogen. Heerlijk het idee dat we straks wind mee hebben.
En zo komen we als twee uitgelaten honden 1,5 uur later weer terug op de parkeerplaats. Zoals dat heet moe maar voldaan. De adreline raast door ons lijf en daar komen heerlijke kriebels bij als we elkaar weer in de ogen kijken. Ze kijken me nu heel hongerig en geil aan en …..
Ik droom weg bij het idee dat we straks samen onder de douche staan, als jij heel zachtjes in mijn oor fluistert: ‘ Bea, ik ga je straks laten kronkelen van genot’. Er gaat een golf van opwinding door mijn lijf.
Ik kan haast niet wachten en ik pak dan ook ongeduldig je hand en druk die in mijn kruis. En terwijl we verderop mensen in en uit de auto zien stappen, glijdt er als reactie een vinger bij me naar binnen. Ik wil meer en beweeg met mijn heupen richting je hand. Dan fluister je weer in mijn oor: ´Niet hier, nog even geduld. We rijden eerst naar ons tuinhuisje en gaan dan samen lekker lang onder de stomend hete douche’.
Dus leg ik snel mijn fiets achterin terwijl jij die van jou op het dak van je auto zet. Ik rijd netjes achter je aan naar ons tuinhuisje. Hoe dichterbij we komen hoe sneller mijn hart gaat kloppen. Want ik realiseer me heel goed dat een fantasie uit gaat komen: we gaan echt samen met elkaar onder de douche.
Als in een roes parkeer ik de auto, toets de code in die ik heb gekregen en loop voorop naar ons tuinhuisje. De deur zit nog niet in het slot of je pakt me van achter vast en drukt me tegen je aan. Je draait me om en trekt ruw de galgen van mijn fietsbroek naar beneden. Je zegt niets maar je ogen, je lijf, je adem snakken net zo naar mij als die van mij naar jou. Het liefst vreten we elkaar hier ter plekke op. Hongerig en ongetemd als wilde dieren.

Ondertussen heb je mij in een moordend tempo helemaal uitgekleed en ben ik ook aardig op weg. Ik laat de kledingstukken als vuil op de grond liggen. Ik draai de kraan van de douche alvast open en wacht tot jij klaar bent zodat we echt samen onder de douche kunnen stappen.
Het warme water klettert op onze rug en spoelt het zoute zweet van ons lijf zonder het geil mee te nemen. Als magneten vinden onze monden elkaar en versmelten onze tongen. Hmmm dit is nog zo veel fijner en intiemer dan ik had gefantaseerd. Ik voel de warmte van je lijf door me heen stromen, voel je handen vertrouwd op verkenning gaan onder de stralen van het water. Zo samen met jou zoenen en friemelen is gewoon een genot.
Onder het warme water zepen we elkaar lief in en spoelen we elkaar teder af als een langzaam voorspel. Als je me even liefdevol hebt afgedroogd vraag je met een glimlach maar op quasi gebiedende toon: ga jij maar alvast op bed liggen met je body en hakken aan en je benen wijd.
Je overrompelt me met je toon en geile opdracht en ik kan dan ook niet anders dan braaf doen wat je zegt. Ik geef je vluchtig een zoen en verlaat de badkamer.
Bijna onhandig doe ik mijn body aan en trek mijn hakken aan en ga precies zo op bed liggen zoals je hebt gevraagd. Ik had gedacht dat het wel even zou duren voordat jij zou komen maar niet veel later kom je met een goedkeurende blik en een fles champagne naar boven. Eindelijk tijd om het nieuwe jaar met elkaar in te luiden, zeg je. Je zet de fles weg, rukt mijn body van mij lijf en begint me te zoenen; je tong, mond en handen zijn opeens overal, ze likken, bijten en spelen met me. Ik kan niet anders dan kreunen van lust want ik heb hier zo naar verlangd. Je neemt duidelijk de tijd om elk plekje van mijn lichaam met je mond en tong te verkennen en te markeren. Ik voel me ontspannen en laat me beetje bij beetje gaan. Dan tover je een paar handboeien tevoorschijn. “heel lief en voorzichtig vraag je: Wil je dit?” Ik knik . “Ja, dat wil ik, boei me .” “Voorzichtig doe je de handboeien om en vraagt me om als een hondje op mijn handen en knieën te zitten, met mijn kontje omhoog en mijn mond open.
Ik voel dat mijn kutje kletsnat is van geilheid en ik doe dan ook snel wat je vraagt. Ik voel je tong op mijn clitje en er ontsnapt een kreuntje. Je duwt een vinger bij me naar binnen en masseert mijn kutje van binnen. Een tweede vinger volgt en je masseert me nu van binnen en buiten. Mijn hele lijf trilt als jij vervolgens met je tong zacht zuigt op mijn clitje en met je vingers rustig diep in en uit mijn kutje beweegt. Ik kreun “ Jeroen, neuk me, alsjeblieft.” Ongecontroleerd steek ik mijn tong uit, want ik hoop dat ik op je pik mag zuigen. Ik wil hem met mijn mond neuken. Maar ik ben duidelijk niet in control. “Op je knieën, met je kontje naar me toe”, zeg je op gebiedende toon. Ik doe wat hij zegt want ik hoop dat je me dan neukt. Maar ik voel geen pik maar je tong die van achteren mijn kutje likt. Je drukt je tong naar binnen, ik voel een vinger erbij en die combinatie voelt geweldig. Je voert het tempo rustig op maar neemt je tijd om mij te laten genieten.
Je voelt en proeft mijn geil en ongeduld en je keiharde pik geeft overduidelijk aan dat hij ongenadig hard wilt neuken. Maar je wilt me in extase brengen en hoopt dat ik me dan overgeef.
Als je voelt dat ik het bijna niet meer hou, dan vraag je me om op mijn rug te gaan liggen met mijn benen wijd. mijn kutje is kletsnat en mijn lipjes zijn opgezwollen. Ik zie je heerlijke pik voor me en wil hem met mijn handen grijpen maar ben vergeten dat ik geboeid ben. Ik voel me weerloos en overgeleverd. Maar het vreemde is dat het me juist nog geiler maakt. Het idee dat jij nu kunt doen wat je wilt maakt me gek van opwinding. Ik druk mijn kontje omhoog alsof ik smeek om geneukt te worden. Je ogen spugen vuur maar je bent duidelijk nog niet van plan om aan mijn smeekbede gehoor te geven.
Tergend langzaam breng je twee vingers naar mijn kutje en begint me te vingeren op een manier die ik niet kan omschrijven. Dat is ook niet zo vreemd want ik kan niet anders dan me volledig aan je overgeven. Het duurt dan ook niet lang voordat ik schokkend klaarkom.

Beoordeel dit verhaal

4 Reacties

  1. Bartus 18 jun 2021
  2. Marcel 18 jun 2021
  3. Bram 20 jun 2021
  4. Fenna 20 jun 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *