— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bingo deel 2

wrijft ze in elkaar en plaatst zijn handen in mijn taille. Zijn handen glijden vervolgens naar mijn borsten, buik en billen. Hij kreunt zachtjes en we beginnen weer te zoenen. Zijn tong zoekt mijn tong op, langzaam maar supergeil draaien onze tongen om elkaar heen en af en toe laten we onze lippen elkaar weer aanraken. Zijn inmiddels schuimloze handen strelen mijn bovenbenen en zijn middelvinger raakt mijn kutje aan. We kijken elkaar aan en hij duwt zijn middelvinger bij mij naar binnen.

Hij voelt hoe nat ik ben en glimlacht ondeugend. Hij zegt zacht: “hmmm wat voelt je kutje lekker nat.” Ik kreun en laat mijn armen om zijn nek rusten terwijl hij een tweede vinger naar binnen laat glijden en heen en weer beweegt. Erin en eruit, strelend op zoek naar mijn clit en het verder verkennen van mijn intieme zones. Hij kijkt af en toe wat hij doet en kijkt mij dan weer aan.

Waarom kijkt hij zo sexy als hij dit doet, damn, dit is echt geil, ik word er zo wild van. Niet langer kan ik mezelf beheersen, ik wil zijn pik hebben, in mijn mond. Mij heerlijk met zijn intieme zones bemoeien en geil aan zijn pik zuigen. Langzaam zak ik naar beneden en bekijk zijn pik op ooghoogte. Ik pak hem vast en kijk omhoog. Russel kreunt verrast terwijl hij ziet hoe ik gehurkt voor hem zit. Hij probeert zich voor te bereiden op wat hem te wachten staat en leunt zijn rug tegen de muur aan.

Een paar keer ga ik met mijn hand heen en weer over zijn pik en dan neem ik hem in mijn mond. Mijn hand en mond werken samen. Langzaam verken ik zijn heerlijke pik met mijn tong en lippen. Zo af en toe kijk ik omhoog om te zien wat Russel doet, is hij aan het kijken hoe ik hem verwen?
Ik betrap hem op heterdaad als ik zie dat hij met een grijns aan het kijken is, die blik in zijn ogen is zo verleidelijk en hoe zijn tanden over zijn lippen gaan zorgt ervoor dat ik nog natter word. Zachtjes hoor ik hem op een kreunende manier zeggen dat het lekker is en dat ik niet mag stoppen. Alsof ik dat van plan ben, ik wil niet stoppen, ik vind dit te lekker. Hij is heerlijk hard en zo is Russels kreungeluid ook toegenomen. Het speeksel in mijn mond en keel verdubbeld met elke keer als zijn pik mijn huig aanraakt. Zijn handen rusten op mijn hoofd en lichtjes veert hij ze mee op het ritme waarop ik hem gulzig pijp.

Na tien minuten begint hij zelfs te vloeken van geilheid, en ik voel zijn pik kloppen. Ik spuug op zijn eikel en lik zijn gevoelige lid met het puntje van mijn tong. “Niet stoppen.” Zegt hij nogmaals en ik ga genietend door. Hij beweegt zijn bekken mee ik voel hoe het kloppen in zijn lekkere harde pik toeneemt. Zijn handen duwen mijn hoofd wat sneller en harder op het ritme mee terwijl hij harde kreten slaakt en de geluiden steeds sompiger worden. Zijn romige zaad explosie vloeit in mijn mond. Het is veel en voelt warm aan. Bij het openen van mijn mond druipt het langs mijn kin op mijn borsten verder naar beneden. Ik kom overeind en laat het douchewater mijn mond in komen. Russel kust me en geeft me een hele stevige knuffel. “Blijf je slapen?” Vroeg hij tussen het kussen door.

Ik antwoord met een lachje waarbij ik nog moet bedenken of het ja of nee is. Het voelt fijn dat hij wilt dat ik blijf, heb ik ook nog geen idee hoe ik thuis moet komen en eerlijk gezegd ben ik pas net op dreef en supergeil. Zijn harde pik heeft mij behoorlijk nat gemaakt. Ik antwoord met een lekkere tongzoen en fluister daarna in zijn oor dat ik veel te geil ben om te slapen.
Dit antwoord bevalt hem wel aan zijn lach te zien en die twinkeling in zijn ogen.

Het stapeltje kleding wat hij op het rek gelegd had, is een shirt en een joggingbroek, van Russel voor mij.
Even later zijn we weer beneden, aangekleed en alles. Het huis ziet er verlaten uit, op de glazen en lege zakken chips, kruimels en de schaaltjes na. Op een paar in slaap gevallen verstekelingen is alle visite naar huis gegaan. Ik help Russel met het opruimen van de woonkamer en als het eenmaal van kant is kijken we elkaar voldaan aan.
Hij slaat zijn armen om mijn middel, kijkt me dankbaar maar ook geil in mijn ogen aan en fluistert; “zullen we naar boven gaan”? Ik stem hier maar al te graag mee in en pak zijn hand die hij naar mij uitsteekt aan en me naar boven begeleid. Daar opent hij daar een slaapkamer deur.

Ik loop de slaapkamer in en neem alles even in me op. Russel slaat zijn armen weer om mijn middel nadat hij de deur had dichtgedaan. Het klinkt eentonig maar zijn manier van kussen smaakt naar meer en weer staan we uitgebreid te zoenen, nu in deze slaapkamer die van hem lijkt te zijn. Zijn handen scannen mijn hele lichaam op een rustige wild makende manier. Zijn vingertoppen strelen lichtjes over mijn rug waardoor ik kippenvel krijg. Mijn tepels worden er hard van en de opwindende kriebels gieren door mijn lijf.
De kleding die ik aan heb, is nog maar net gewend aan mijn warmte als het t-shirt al op de grond beland.

Russel tilt me op en loopt naar zijn bed waar hij mij op laat zakken.
Hij komt bovenop mij liggen en we kussen elkaar nogal heftig. Ook zijn t-shirt gaat uit en onze naakte bovenlichamen raken elkaar aan.
Na een heftige sessie rollebollen, ontdoet hij mij van de joggingbroek die hij mij geleend heeft en glijdt subtiel met zijn hoofd naar beneden. Hij opent mijn benen en gaat op zoek naar mijn gevoeligste plekje. Zijn vingers raken mijn kutje aan en in zijn zoektocht naar mijn clitje, ziet hij mij af en toe schokken. Hij heeft in de gaten dat hij daar goed zit. Nu gebruikt hij zijn lippen en geeft me kleine kusjes. Ik krijg het er warm van en zo nat als ik nu ben kan haast niet natter. Zijn tong likt in een lange haal en raakt mijn clitje, oh dit is zo lekker. Ik kan niet anders dan kreunen.

Nu hij dit weet, stopt hij niet meer. Hij verzameld zijn speeksel en laat hiervan wat op mijn kutje landen, ik kan niet meer denken alleen maar voelen en het voelt heerlijk hoe hij zijn vingers zachtjes heen en weer in mij beweegt en tegelijkertijd mijn kutje aan het likken en kussen is.
Af en toe zie ik hem omhoog kijken en dit beeld vergeet ik nooit meer. Als ik ooit alleen klaar moet komen denk ik hieraan.

Mijn sappen met die van hem die samen mengen en we samen opgaan in de seks, de geile sfeer de intimiteit. Steeds vaker schokt mijn lichaam van de bewegingen van zijn tong. Ook hij kreunt en zuigt aan mijn clitje waarna ik mijn gekreun niet meer kan beheersen. Ik geloof dat de hele buurt het gehoord heeft. Mijn clitoris is zo gevoelig en ik kom zo intens klaar, schokkend, spuitend en kreunend ontlaad ik mezelf door Russel zijn heerlijke “lik- en vinger-technieken”.

Russel komt omhoog en we geven elkaar een kus. Ik proef de smaak van mijn kutje en geniet kreunend na. Hijgend fluistert hij dat hij mij wilt en rust zijn lichaam bovenop mij. Zijn handen glijden over mijn borsten en strelen mijn huid naar beneden en weer omhoog. Ik wil hem ook en duw hem van mij af om boven op hem te gaan zitten. Hij kijkt verrast en lacht ondeugend als ik bovenop hem plaats neem en zijn polsen naar beneden druk. “hmm ja, ga je mij berijden?”. Vraagt hij zachtjes en hij kan niet van mij afblijven.
Zodra zijn broek uit is en Russel een rubbertje gepakt heeft, zijn we er klaar voor. We kijken elkaar aan en ik laat me zakken op zijn pik. Wat geil is dit zeg, ik hou van de manier hoe hij naar mij kijkt, en hoe hij van mij geniet. Hij voelt lekker hard en vol in mij. Russel stoot zijn pik hard heen en weer en ik voel hoe hij mijn lichaam in zijn greep heeft. Ik begin hem te berijden en geniet van zijn lichaam en hoe wij onze energieën in combinatie met onze lichamen zich vermengen. Harde neuk en kreun geluiden vullen zijn kamer. We gaan steeds harder en sneller, we hijgen en kussen. We lachen naar elkaar en blijven oogcontact houden. Even stoppen we om uit te hijgen.

Ik pak zijn gezicht in mijn handen, kus hem lief en geil. Hij heeft zijn armen om mijn middel geslagen en houd me stevig beet. Dan tilt hij mij omhoog en zorgt ervoor dat ik weer onder hem lig.
Zijn gespierde armen zijn actief als hij mijn polsen nu op het bed drukt. Een grijnzend lachje, een twinkeling in zijn ogen en zijn dominante handelingen maken mij nog geiler.
Russel fluistert in mijn oor dat hij mij lekker hard gaat neuken, en ik krijg er kriebels van in mijn buik. Mijn huid reageert wederom met kippenvel wat doorstraalt in alle vezels van mijn lichaam.
Zijn pik glijd heen en weer over mijn clit wat heerlijk aanvoelt. Dan in één stoot glijd zijn grote harde pik naar binnen en neemt mij over. Harde stoten laten het bed tegen de muur aan bonken. Mijn borsten bewegen mee op het ritme van zijn stoten terwijl hij mij telkens weer op zijn pik rijgt.

Zweet parelt zich op zijn voorhoofd en ik zie hem hijgen van geilheid en dat hij zich verzet tegen het klaarkomen. Zijn handen missen geen enkele plek wanneer ze mijn lichaam betasten en zijn gekreun geeft mij het gevoel alsof ik de aller lekkerste, leukste en geilste ben, zeker omdat hij mij blijft kussen.
Voordat hij klaarkomt wil ik dat hij mij van achter neemt als een nat, geil sletje en fluister hijgend in zijn oor wat ik wil. Dit laat hij zich geen twee keer zeggen en draait me op mijn buik. Ik kom op mijn handen en knieën zitten en Russel duwt zijn pik vanaf achter mij zo mijn natte kutje in. Heel langzaam en beide kreunend van opwinding.

Mijn heupen worden stevig beetgepakt terwijl Russel in mij stoot. Hij gaat weer hard heen en weer, en we weten allebei dat de climax er aan zit te komen maar als het aan mij ligt, zou dit wel de hele nacht zo door mogen gaan. Zijn gekreun neemt toe en de stoten worden harder en intenser, ik voel me compleet overgenomen door de krachtige en pulserende bewegingen van zijn lichaam en zijn heerlijke pik die nog steeds in mij steigerde, hij gaat hard, pakt mijn haar beet en trekt er lichtjes aan, hij stoot minder snel maar lekker hard in mij en zegt dat hij het niet langer volhoudt en gaat komen.
Aan zijn gekreun te horen, maak ik nu voor de tweede keer zijn orgasme mee, mijn heupen worden stevig beetgepakt en ik voel hoe hij zijn bekken nog een paar keer hard tegen mijn billen aan duwt waarbij hij zijn pik nog een paar laatste keren diep in mij stoot. Jeetje wat een dekhengst is hij.
Ik draai me naar hem om en hij kust me, Russel kreunt nog sexy na en lacht.

Allebei hijgend en zwetend liggen we naast elkaar op bed. Russel kijkt op zijn telefoon, en ziet dat het al half drie s\’nachts is. We zijn niet heel verbaasd aangezien we best een tijdje bezig geweest zijn en genieten samen na.
Wie had er nou kunnen bedenken dat ik van geen zin in een feestje met een geweldige man waar ik net heftig mee geneukt heb de avond afsluit Zijn armen rusten om mijn middel terwijl ik heerlijk knus tegen hem aan zit. Hij kan het niet laten om zo nu en dan mijn borsten te strelen en ik kan niet ontkennen dat ik het heerlijk vind als hij zijn met zijn warme handen mijn borsten en huid streelt.

Genietend van elkaars warme lichaam vallen we in slaap.
De volgende ochtend, word ik gewekt door het zonlicht wat via de kier van het gordijn naar binnen schijnt. Het duurt het even voordat ik kan plaatsen waar ik ben. Zo lang heb ik niet geslapen en denk terug aan wat er allemaal is gebeurd. Ik ben poedeltje naakt onder iemand anders lakens. Dan komt het besef dat ik niet in mijn eigen bed lig en snel kijk ik naast me.
Ik lig hier alleen, en het voelt toch een beetje vreemd. Ik kijk om me heen en zie de verpakking van het condoom liggen, een horloge op zijn nachtkastje en de kleding die ik geleend had op de vloer. En mijn hoofd bonst, zal het laatste drankje wel geweest zijn denk ik.
Het is geen droom, het is echt gebeurd en het was echt lekker en leuk maar waar is hij nu?

Nieuwsgierig ga ik op onderzoek uit en trek de kleren die Russel op de grond heeft laten vallen toen hij mij uitkleedde, weer aan. Mijn telefoon is nog niet leeg gelukkig en ik kijk hoe laat het is.
Ik zie dat ik een berichtje heb. Het is van Russel, een foto van hoe ik lig te slapen en dat hij mij een kus op mijn hoofd geeft. Er staat bij; “Sleeping beauty”. Met een hartje er achter. Ik kan niet anders dan glimlachen. Ik app hem terug met;” Goeiemorgen “Mr charming” gevolgd door een glimlach emoticon. Snel daarna krijg ik een reactie, weer een foto. Dit keer een heerlijk gebakken eitje met spek en de tekst: ” kom je naar beneden”?

Na deze fantastische nacht kan ik wel een stevig ontbijtje gebruiken en ga naar beneden.
Daar staat hij in zijn boxershort en kamerjas die wat open staat. “Hey sexy”. Zegt hij en zet een bordje op de prachtig gedekte tafel. Vervolgens slaat hij zijn armen om mij heen en geeft me een heerlijke warme liefdevolle knuffel. Die lange armen van hem weten precies hoe ze om mijn taille heen moeten. Natuurlijk knuffel ik hem terug en ben ik blij om hem weer te zien.
We nemen plaats en eten samen een heerlijk ontbijtje.

Tussen het eten door evalueren we de nacht, wat hij het lekkerst en het geilst vond en toen wat ik het geilst vond. Ook wat we nog meer leuk zouden vinden om te doen. Wederom weer erg gezellig en niet veel later kregen we gezelschap aan tafel.
Twee vrienden van hem en van zijn zusje die niet meer naar huis konden rijden en toch zijn blijven logeren, roken waarschijnlijk de geweldige kookkunsten van Russel.
einde deel 2

Beoordeel dit verhaal

11 Reacties

  1. Thomas 15 apr 2021
  2. Soulwritten 16 apr 2021
  3. Thomas 16 apr 2021
  4. Soulwritten 16 apr 2021
  5. Miranda 18 apr 2021
  6. Thomas 18 apr 2021
  7. Soulwritten 19 apr 2021
  8. Thomas 19 apr 2021
  9. Bram 19 apr 2021
  10. Thomas 20 apr 2021
  11. Jannah 28 mei 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *