— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bingo

Met een diepe zucht laat ik mijn arm met mijn telefoon erin naar beneden zakken. Ik heb er helemaal geen zin in, een feestje bij iemand thuis waar ik niemand ken. Mijn vriendin kent er wel een paar mensen waar ze weleens mee praat en die komen vanavond ook dus dat is voor haar een reden om mij mee te vragen, dan besluit ik dus om mee te gaan. Ik sta op en zet een lekker muziekje op. Ik moet toch in de feest stemming komen dus loop naar mijn kledingkast en kijk of ik nog iets fatsoenlijks heb om aan te trekken.

Het uitzoeken van een feest outfit, brengt een leuke sfeer met zich mee en eenmaal geslaagd loop ik in mijn feestelijke jurkje maatje achtendertig, make-up en haar. Ik tuit mijn lippen zodat ik er een mooie paarse kleur `gloss` op kan laten glijden.

Mijn reflectie bekijkt mij kritisch, ik draai een rondje, bekijk hoe mijn volle ronde D cup prachtig wordt geaccentueerd door mijn outfit. In de spiegel, zie ik een fantastische vrouw staan, eerlijk gezegd is het al best een tijdje geleden dat ik seks gehad heb, niet dat ik met iedereen het bed in zou duiken maar, een “one night stand” sluit ik niet uit als de gelegenheid zich voor zou doen.

Een kwartier later staat Sabrina voor mijn deur om mij op te halen.
Achterin zaten Sasha en Tammy, ik stel mij netjes voor en we kletsen wat onderweg naar het feest. Na een kort ritje komen we aan bij het huis waar het feestje plaats vind. Ik kan de muziek horen. Tammy en Sasha dringen als eerst naar binnen en lopen gelijk naar de tafel met de drankjes. Sabrina en ik kijken elkaar aan en lachen omdat dat er nogal knullig uitzag.

We lopen rustig naar binnen en zien wat heren en dames gezellig kletsen en dansen. Ik ben geboeid door de sfeer en de mensen om mij heen.
Al dansend lopen we door het huis en zoeken een leuke plek om te blijven staan en wat te dansen.
Na een poosje zoek ik het toilet op en check mezelf in de spiegel, werk mijn lipgloss bij.

Ik besluit een kijkje te nemen bij de tuin, er zijn daar veel mensen en ze schijnen het erg naar hun zin te hebben aan het gelach te horen.
Gefocust op de tuindeur, bots ik tegen iemand aan.
“Oh sorry, “ zeggen we op hetzelfde moment. Het is een man, jaar of 27 gok ik zo. Ik kijk hem aan en hij kijkt naar mij. Hij likt zijn lippen en knippert één keer met zijn ogen. Zijn glimlach groeit met de minuut. Als dat geen smeltblik is weet ik het ook niet meer. Ik realiseer me dat ik hem ken, hij komt regelmatig mee vergaderen op het werk, we hebben ook vaker geflirt met elkaar, nooit actie ondernomen allebei niet.

Dan ik weer een relatie, en dan hij weer, je kent het wel.
Hij heeft donkerblond haar, spits maar mannelijk gezicht, groene ogen volle wenkbrauwen, mooi en verzorgd gebit en een heerlijke stem, gespierd en slank postuur. Zijn naam is Russel en hij maakt zelfs die naam sexy….bingo, denk ik.

Ik heb wel eens met hem in een “meeting” gezeten waarbij we elkaar zaten aan te staren. En daar neemt mijn fantasie het altijd over. Het idee dat hij dan achter mij zou staan en in mijn oor zou fluisteren wat voor een stoute dingen hij met mij zou willen doen, om dan vervolgens kusjes in mijn nek te ontvangen, met zijn geweldige zoen lippen, en ik de kippenvel dan op mijn huid voel en zie verschijnen, ohja mijn slipje werd er toen ook altijd wel een beetje nat van en “as we speak” voel ik die opwinding alweer komen.

Toch is het maar goed ook dat hij niet elke week op mijn werk is, tijdens zo’n meeting met al mijn collega’s is het best moeilijk bij de les te blijven als hij weer eens naar mij zit te gluren vanaf de overkant en zijn lippen heel subtiel aflikt.
Ik zeg “Hi” en lach naar hem, zoals ik gewend ben om te doen bij hem. Hij beantwoord mijn begroeting en geeft mij drie zoenen op mijn wang waarbij hij zijn tijd neemt. Op mijn wang voelen zijn lippen al fantastisch “Hey Cloé, wat leuk je te zien”.

Ik krijgt het er best warm van en voel me erg gevleid. Flirterig antwoord ik terug dat ik het ook leuk vind om hem te zien en kijk hem lachend aan.
Samen lopen we naar de tuin waar Sabrina op een bankje zit bij het zwembad met Tammy.
“Heb je het naar je zin, op het feestje”? Vroeg hij, ik zei ja en dat het best wel druk is.”Ja ik en mijn zusje nodigen altijd wel wat mensen uit die we kennen en dan zien we wel verder”.

Toen dacht ik ineens, oh dit is niet zomaar een feestje maar zijn feestje. “Ter ere van wat geven jullie een feestje”? Was mijn reactie en ik kijk hem nieuwsgierig aan. Op dat moment loopt er een blonde dame voorbij en geeft de gastheer een plagerige aai over zijn hoofd.
“Ja nu heb ik je.” Zegt zij met een vervelend stemmetje. Hij kijkt gefronst naar deze meid en wees naar haar. “Dit is mijn zusje.” Zei hij met een zucht.

Ik stel mij voor en zij stelt zich ook voor aan mij. “Wat gezellig dat je er bent, ik hoop dat je het naar je zin hebt, wij doen dit elk jaar als onze ouders op vakantie zijn en wij de “planten water moeten geven, hahaha” “Let maar niet op haar hoor, zei hij toen ze haar weg naar de keuken vervolgd.”
Uit mijn ooghoek terwijl ik in gesprek ben met Russel zie ik Sabrina naar mij toe komen. “Ik voel mij niet goed, ik dacht dat het wel beter zou gaan maar ik ga naar huis”

In mijn bezorgdheid vraag ik of zij wel in staat is om auto te rijden en ook waar de twee andere dames zijn die met ons mee reden nu gebleven zijn.
“Mijn neef komt mij halen, het komt goed en je mag best hier blijven dat vind ik niet erg, ik zie dat je het naar je zin hebt”. Het kost mij wat moeite om het van mij af te schudden maar Sabrina stelt mij gerust dat ze het zo red en dat het oké is als ik nog even blijf. “App me als je thuis bent oké”? Ik geef haar een knuffel en al gauw vertrekt ze via de tuin naar degene die haar komt ophalen.

Russel bied mij nog een drankje aan en samen proosten we op een leuk feestje. We hebben de grootste lol en uitdagende vragen gaan over en weer, kleine subtiele kusjes op elkaars lippen zo nonchalant tussendoor, is ook ineens normaal geworden in onze erotische conversatie. Zijn hand ligt op mijn blote bovenbeen en streelt hier zachtjes en rustig overheen. We vertellen elkaar wat we supergeil vinden tijdens de seks en wat we helemaal niks vinden. De meeste van onze do\’s en don\’ts komen overeen. Ongehinderd gaat Russel zijn hand steeds hoger richting mijn dijbeen en ongehinderd, sta ik dit toe.
Af en toe aait hij zelfs met zijn de zijkant van zijn wijs en middelvinger over mijn nog bedekte kutje. Al is de stof van mijn string superdun en kan hij voelen dat ik al best nat geworden ben.
De muziek gaat steeds harder en de feestbeesten gaan helemaal los, super leuk om te zien, ik sta ook geregeld op om te dansen en om Russel niet gelijk te bespringen, het brengt me behoorlijk in de mood, die aanrakingen van hem.
Russel kijkt naar mij terwijl ik dans op een reggaeton nummer van begin tweeduizend.

Ons oogcontact is intiem en het geeft mij een warm, kriebelig een opwindend gevoel. Dit moment wordt bruut onderbroken door een stevige gast die in volle vaart op mij af komt.
Het lijkt alsof hij zijn evenwicht verliest en op de achtergrond hoor ik ook wat commotie ontstaan. Ik voel dat hij mij in mijn gezicht raakt en bovenop mij valt waardoor ik samen met hem het zwembad in val.
Ik raak de bodem van het zwembad doordat de man bovenop mij viel en niet gelijk weerstand bied aan het water en probeer zo snel mogelijk onder hem vandaan te komen om weer naar boven te zwemmen.

Het kost me aardig wat moeite om te ontsnappen aan het gewicht bovenop me in combinatie met de druk van het water, en ik begin in paniek te raken. Plotseling voel ik dat ik van achter om mijn taille beetgepakt en omhoog getrokken wordt. Op het moment dat ik boven kom, haal ik diep adem en zwem richting de rand van het zwembad. “Chloé, ben je oké”? Russel hangt naast mij aan de rand van het zwembad en kijkt mij bezorgd aan. “Ja het gaat wel, denk ik”. Russel stapt uit het zwembad en reikt zijn hand naar mij uit.

Eenmaal uit het zwembad gekomen neemt hij mij mee naar binnen en zegt “Ik ga even zorgen dat deze mafkees oprot”. Hij leidt me de weg naar boven, de badkamer in. “Hier kan je even opwarmen of douchen.” Hij knipoogt en vervolgd met “ik ben zo terug”.
Mijn wang doet een beetje pijn, die gast kwam flink tegen me aan, al zou hij het niet expres gedaan hebben, ik hoop dat Russel hem niet al te hard aanpakt.

Ik zie een prachtig groot bad achter mij staan. Ik kijk naar mezelf in de spiegel en zie dat mijn mascara zich heeft verspreid over mijn wangen. Snel haal ik het weg voor zover dat lukt en dan opent Russel de deur na een zacht klopje.”gaat het, mag ik binnenkomen”? Russel komt binnen nadat hij mij heeft zien knikken.
In zijn rechterhand draagt hij een koud kompres bij zich, voor mijn wang. Eenmaal deze overhandigd, loopt hij achter mij, pakt een schone handdoek van het rek en slaat deze om mij heen.
We kijken nu samen in de spiegel, hij lacht en aait over mijn bovenarmen waar de handdoek op rust. “Dankjewel Russel, dat je mij uit het water heb gehaald.” “Graag gedaan, ik heb hem verzocht om weg te gaan, hij was behoorlijk dronken dus het is goed dat hij thuis zijn roes gaat uitslapen.” Zei Russel met een stoere houding. Hij ziet er wel erg sexy uit, met zijn natte haren en zijn plakkende overhemd, het accentueert zijn heerlijke sportieve bovenlijf zo goed.

Hij lacht en ik voel dat ik er verlegen van word, mijn haar is ook nat, net als mijn kleding, ik heb het koud, mijn make up heeft ook z’n beste tijd gehad. “fuck it” denk ik. En stop met het weghalen van de mascara vegen die nog subtiel aan de zijkant van mijn oog zichtbaar zijn. Hij laat zijn hoofd wat zakken en ik kan letterlijk zijn adem voelen in mijn nek.”Je bent zo prachtig.” Fluistert Russel hijgend. De kippenvel die ik al had van de kou, rijst weer op maar nu van de opwinding. Zijn lippen raken mijn huid en ik hoor hoe zijn ademhaling steeds wat sneller gaat.
Hij kust me in mijn nek en de handdoek die net nog op mijn schouders lag, glijd nu van mij af, mijn hartslag begint te versnellen en ik ril als een rietje.

Zijn handen strelen over mijn rug en hij vind de rits van mijn jurkje die hij in een soepele beweging open maakt. De druk van mijn kledingstuk valt weg en Russel´s warme handen ontdoen mij van mijn natte jurkje. Ik draai me naar hem om en kijk hem diep aan in zijn bijna even groene ogen als die van mij. Dit is het moment, oh hier hebben we over gefantaseerd Cloé, denk ik in mezelf.

Zijn lippen zoeken de mijne op en met zijn hand veegt hij mijn natte haren aan de kant en bekijkt mijn gezicht gebiologeerd. En dan kust hij me, en nog eens en nog eens. Hij kreunt, hij slaat zijn armen om mijn middel en drukt zijn lippen nogmaals op de mijne. Ik kus hem terug en ik geniet er zo van. Ik zie dat hij ook geniet en ik hoor hoe zijn ademhaling steeds meer versneld, alsof hij dit ook al heel lang wilde doen. Hadden we misschien samen dezelfde dingen in gedachten tijdens de meeting?

Even laat hij mij los, grijnst berekenend en zet de douche aan. Het moment dat hij terug komt schuift hij als een ware pro mijn beha sluiting los en bevrijd mijn borsten van de natte beha die aan mijn lijf plakt. Hij bekijkt mijn bijna helemaal naakte lichaam, mijn tepels zijn hard, door de kou en de opwinding die ik voel. “We moeten wel even weer even opwarmen, lekker even douchen.” De ondeugende blik in zijn ogen verteld mij dat hij mij wilt en de manier waarop hij zijn lippen likt en naar mij lacht, maakt mij gek.

Ik kan niet anders dan hem aankijken op dezelfde manier en ik trek plagend mijn slipje uit. Ik stap de douchecabine in en zie hoe Russel naar mij staat te kijken, geen verlegenheid of ongemakkelijkheid, maar vol bewondering en opwinding.
Dan horen we iemand aankloppen, en de stem van Russels zusje klinkt aan de andere kant van de deur. Hij doet de deur op een kiertje en praat zachtjes met zijn zusje terwijl hij wat van haar overneemt.

Ik zag hem een stapeltje kleding in zijn handen dragen, die hij op het handdoekenrek legt en in de tussentijd sluit hij de deur weer. Op een of andere manier, is een blik van hem genoeg, ik begrijp wat hij zegt zonder dat we beide woorden gebruiken.
Hij trekt zijn overhemd uit en ontknoopt zijn broek. Ik probeer mezelf rustig te houden, maar ik kan niet wegkijken. Wat een traktatie is dit. Zijn bovenlichaam is nog lekkerder als ik in mijn gedachtes heb bedacht en de vorm, zichtbaar in zijn boxershort beloofd veel goeds.

Hij ziet dat ik op het moment wacht dat hij zijn boxershort uit trekt. Zijn ogen twinkelen en ik zie weer een lach verschijnen. en dan trekt hij zijn boxershort omlaag. Hij stapt bij mij de douchecabine in. Erg ongemanierd staar ik naar hem, hoe hij bij mij komt staan en zijn armen om mijn middel slaat. Hij geeft me een kusje op mij mond. Het warme water op mijn huid voelt zo goed en zijn armen om mij heen voelen geweldig. Ik laat mijn hoofd tegen zijn borstkas aanvallen en zie hoe zijn pik omhoog staat. Ik voel een kriebel in mijn buik en fantaseer over zijn heerlijke pik, de kriebels in mijn buik stralen door naar beneden en ik merk dat ik nu echt opgewonden ben geworden.
Russel spuit wat douchegel in zijn handen..

Einde deel 1 deel

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. J. 07 apr 2021
  2. Martien Meiland 01 sep 2021
  3. Mirjam 17 sep 2021

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *