— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Van de redactie 7

Nieuwe verhalen.
Wat fijn: we kunnen jullie weer een lijst met gloednieuwe verhalen presenteren. Onze oproep om die te schrijven heeft gelukkig resultaat gehad. Sommige schrijfsters komen regelmatig, andere af en toe en er zijn er ook die voor het eerst een poging deden. Uiteraard hopen we dat dit zich voortzet, want de vraag om verhalen blijft bestaan. Helaas hebben we drie (!) verhalen moeten afkeuren, wegens een te geringe lengte. Zoals hier beschreven: een verhaal moet minimaal 1000 woorden bevatten. Is het verhaal goed, maar wordt die omvang nèt niet gehaald, dan knijpen we wel eens een oogje dicht. Maar deze verhalen bleven op 600 en 700 woorden steken. Wil je vooraf advies, mail naar [email protected] (ter geruststelling: onder geen enkele voorwaarde delen wij je gegevens met anderen!).

Beoordelingen.
We zijn ervan overtuigd dat elke schrijfster haar best doet om een prachtig verhaal neer te zetten. We kunnen ons voorstellen dat elke auteur kijkt of er ook opmerkingen geplaatst worden bij het verhaal. Meestal vinden schrijfsters dat ook erg leuk! En ook welk cijfer het krijgt toebedeeld van de lezers en lezeressen. Het blijft evenwel moeilijk te bepalen wat dat cijfer zegt, behalve dat het ene verhaal misschien net iets meer in de smaak valt dan het andere. Meer waarde valt daar echter niet aan toe te kennen. Voorbeeldje: stel, je hebt geschreven over een bepaalde fetisj en er zijn niet zoveel mensen die die fetisj ook hebben. Dan bestaat er de mogelijkheid dat het verhaal niet een al te hoog cijder krijgt. Mensen waarderen iets vaak hoger, als zij zich in de situatie gemakkelijk in kunnen leven. Echter: het verhaal kan desondanks van bijzonder hoge kwaliteit zijn!

De nieuwe verhalen voor de komende periode!
Welkom thuis 26 aug, De rode lippen, het sprookje 29 aug, Een spannende wandeling 2 sep, Uitje met collega’s 5 sep, De spelletjesclub dl1 9 sept, De spelletjesclub dl2 12 sept, Verlangen op afstand dl1 16 sept, High Class avonturen dl1 19 sept, De interim personeelsmanager dl1 24 sept, De interim personeelsmanager dl2 27 sept.

Bedankt! En veel leesplezier gewenst,
Redactie Shespot.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *