— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Insmeer verrassing

Sinds een paar weken ben ik wat druk aan het appen met een bekende. Ik ken hem al wat jaartjes en er is altijd een spanning aanwezig tussen ons. Een paar jaar geleden al eens maar toen had ik net een vriend of hij een vriendin. Nu zijn de kaarten anders geschud. Wat onschuldig begon over zijn vakantie, carrière switch en algemene zaken gaat nu vooral over seks met elkaar en elkaar teasen. En fuck wat zou ik zijn handen over mijn lijf willen voelen, zijn adem in mijn nek willen voelen, tegen hem aan willen staan en voelen hoe hard hij wordt. Maar nu zit ik op een eiland. Alleen. Kortom niemand die mijn rug in kan smeren.

Halverwege mijn vakantie lig ik heerlijk op het strand. Even lekker weg te doezelen op mijn buik. Om geen gekke patroontjes op mijn rug te krijgen heb ik mijn topje uit gedaan. Muziek in de oren en even lekker wegdromend lig ik daar. Het is de hele ochtend al stil op de app. Jammer. Maar ik geniet er ook wel van.

Ineens komt er iemand naast mij zitten op zijn knieën over mij heen geheld. Ik schrik en kijk ineens in zijn ogen. Hij gebied mij te blijven liggen en pakt de olie waar we het al een paar dagen over hebben.
Hij trekt zijn slippers en shirt uit en gaat bovenop mij zitten. Sprayt wat olie op zijn handen en begint met mijn hals en schouders. Hij doet het goed met precies de juiste kracht. Hij vervolgt zijn weg naar mijn armen die boven mijn hoofd liggen. Hij pakt wat nieuwe olie en smeert mijn rug in. Ook de zijkanten pakt hij goed mee waardoor hij de zijkant van mijn borsten tegenkomt en deze met zijn vingertoppen wat extra aandacht geeft.

Bij mijn onderrug verstevigd zijn greep. Hij buigt voorover en zegt met een lage stem dat hij mij straks heerlijk gaat neuken met precies zo’n greep. Doordat hij voorover buigt voel ik zijn stijver wordende pik tegen mijn billen aan drukken en ik plaag hem door wat tegen druk te geven en te draaien met mijn billen. Hij ademt zwaarder in mijn oor en bijt in mijn oorlel en zegt dat hij mij eens zal insmeren zoals besproken. Bijna als vanzelf spreiden mijn benen zich voor hem.

Hij gaat van mij af en gaat bij mijn voeten zitten. Sprayt wat olie op zijn handen en begint bij mijn enkels en kuiten. Hij spreid mijn benen nog een stukje verder. Nu kan hij tussen mijn onderbenen zitten en pakt nog wat olie. Eerst mijn linker been. Tergend langzaam. Zijn vingers raken mijn broekje aan en ik beweeg richting hem. Hij drukt zijn beiden handen op mijn billen en zegt mij stil te blijven liggen omdat hij anders weg zal gaan. Iets wat ik niet wil. Dit wordt een uitdaging! Mijn rechterbeen krijgt dezelfde behandeling waarbij hij de binnenkant goed insmeert en mij expres plaagt door met zijn vingers over mijn broekje heen te strelen. Nog een beetje olie op de handen en dan zijn mijn billen aan de beurt. Hij pakt mijn billen stevig vast en spreid mijn billen. Mijn broekje glijdt tussen mijn billen evenals zijn duimen. Ik grijp mij vast aan mijn handdoek om te voorkomen dat ik ga bewegen.

Om en om gaan zijn duimen over mijn lipjes heen. Steeds een beetje dwingender. Met een van de twee duimen houdt hij mijn broekje opzij zodat hij goed zicht heeft op wat hij veroorzaakt. Met zijn vinger op mijn clitje en zijn duim in mijn natte kutje maakt hij mij nog natter. Dan duwt hij beiden duimen naar binnen en rekt mij een beetje op. “Die ruimte heb je straks wel nodig” zeg je tegen mij. Het idee dat hij zo met mij bezig is vind ik enorm geil.

Zijn vingers gaan tussen mijn lipjes door en verspreiden het nat. Met mijn clit onder zijn vingers en zijn duimen in mij drijft hij mij tot waanzin. Ik beweeg weer wat en voor ik het weet ligt hij weer half op mij. Hij herinnert mij eraan dat ik stil moet blijven liggen. Hij trekt mijn broekje recht en staat op. “Ga je mee in de zee?” vraagt hij. Ik heb zo’n vermoeden dat ik dat wel wil. Ik sta op en loop hem achterna. Dat mijn bovenstukje achterblijft is voor nu even niet zo erg.

De zee is verrassend fris. Of mijn lichaam is door de zon en zijn aanraking gewoon erg opgewarmd. Hij houdt even halt om mij beet te pakken en een zoen te geven. Hij pakt mijn hand terwijl we verder de zee in lopen en legt deze even op zijn pik. Het is dat de zon mij al een kleur heeft gegeven anders zou ik er rode wangen van krijgen.

Wanneer we tot ongeveer borst hoogte de zee ingelopen zijn ga ik om hem heen hangen. Ik kijk hem doordringend aan en zeg hem “Nu wil ik dat je mij net zo lekker neukt als je mij net vingerde”.
Een beetje directe en stoute praat kan je wel waarderen zie ik aan de lach om jouw mond en de glinstering in jouw ogen. Ik laat een hand afdalen in je short en pak je pik stevig beet. Mijn andere hand streelt je nek en oor terwijl mijn mond zich aan de andere kant bevind en zachtjes in je oor zeg dat ik het zo fijn vind dat je hierheen bent gekomen. Ik begeleid je naar binnen en laat mij op de deining over jouw pik bewegen. Jouw ene hand pakt een bil terwijl de ander zich vergrijpt aan een borst. Je knijpt in mijn tepel en voelt het effect.
Ik laat mij achterover vallen zodat je goed bij mijn borsten kan en je nu zelf het ritme kan bepalen. “Neuk mij dan” zeg ik tegen jou. Je knijpt hard in mijn tepels en ik geef een gilletje. Je lacht en pakt mij bij mijn heupen zodat je wat meer houvast hebt in het water.
Door de intense blikken over en weer en het hete voorspel kom ik, nadat jij even met mijn clit hebt gespeeld, heerlijk klaar. Door de samentrekking van mijn kutje geef je aan dat je het niet lang meer vol houdt. Ik pak je ballen in een hand en drijf je tot het uiterste waarna je heerlijk in mij klaarkomt.
Zo hangen we nog even in de zee. De resterende dagen worden heerlijke dagen 😉

Beoordeel dit verhaal

5 Reacties

  1. Yve 08 dec 2019
  2. Yve 08 dec 2019
  3. Sm_art 11 dec 2019
  4. Kor 12 dec 2019
  5. Bart 08 jan 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *