— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Pakketje

Ik wordt wakker in een leeg bed. Het is mijn vrije dag en blijkbaar is mijn man vanochtend heel stilletjes opgestaan zodat ik lekker kon uitslapen. Nou uitslapen, het is half 9, maar aangezien het de andere dagen van de week half 7 is, voel ik me helemaal uitgerust én een beetje opgewonden. Ik heb heerlijk gedroomd vannacht en kan niet wachten tot m’n man weer thuis is en we mijn droom in de praktijk kunnen brengen.

Ik neem een slok water en reik onder het bed. Mijn handen vinden het doosje dat ik er gisteravond onder heb geschoven. Gisteravond kwam de pakketbezorger mijn bestelling brengen. 2 kleine anaalpluggen, in een opwelling besteld. Ik heb ze gisteren snel onder het bed verstopt om ze eerst zelf te ontdekken voordat m’n man ze te zien krijgt.

Ik maak het doosje open en zie de twee plugs voor het eerst in het echt. De ene lijkt me qua formaat perfect, niet te lang, 3cm doorsnede met een ring aan het uiteinde. De andere zou ook maatje ‘small’ moeten zijn, maar lijkt me absoluut niet geschikt voor mijn strakke gaatje. Misschien dat die meer iets is voor in m’n kutje?

Het bestuderen van de speeltjes heeft mijn lust aangewakkerd. Ik voel het bloed naar m’n kruis stromen en m’n wangen voelen gloeiend aan. Echter heeft inmiddels mijn maag ook besloten dat ze aandacht wil. Onder luid gerommel trek ik een dunne kamerjas aan loop naar beneden.

Met een boterham en een kop thee is mijn lichaam voorlopig weer tevreden gesteld, alhoewel, ik voel wel wat krampen in mn buik. Het zal toch niet? En jawel hoor, als ik even later naar de wc ga, zie ik dat ik ongesteld geworden ben. Ik ben geil. En ongesteld. En die combinatie vind ik nooit zo handig.

Ik loop naar boven voor een tampon en een schoon slipje. Op het bed liggen nog steeds mijn twee nieuwe aanwinsten. Ik ruim de grote plug op, maar als ik de kleine weg wil leggen, bedenk ik me. M’n kutje is dan wellicht vandaag niet beschikbaar, maar dat betekent niet dat ik helemaal niks meer kan doen?! M’n klitje klopt goedkeurend.

Ik pak een handdoek om op te zitten, zet een stel kussens tegen het hoofdeinde van het bed en trek m’n kamerjas en slipje weer uit. Uit m’n nachtkastje trek ik een flesje glijmiddel en een spiegeltje; het maakt me extra geil om te kunnen zien wat ik doe.

Comfortabel laat ik me in het kussen zakken en laat m’n handen over m’n buik glijden. M’n duimen strijken langs m’n navel als de rest van m’n vingers de gevoelige huid van m’n onderbuik bereiken. De tintelingen in m’n hele onderlichaam nemen toe als ze over m’n venusheuvel strijken en ook m’n liezen aandacht krijgen.

Met twee vingers druk ik m’n lipjes tegen elkaar en voel dat m’n clitje deze behandeling wel prettig vindt. Ik ga een paar keer heen en weer en verleg dan mijn aandacht naar m’n borsten. Ik kneed ze, duw ze tegen elkaar aan en neem dan m’n tepel tussen duim en wijsvinger. Hij reageert meteen en staat direct strak omhoog. Ook de andere tepel krijgt deze behandeling. Ik maak mijn duim en wijsvinger een beetje nat en bevochtig daarmee m’n beide tepels. Als ik er vervolgens tegen blaas, voel ik tintelingen vanuit m’n tepels direct richting clit lopen.

Ik blaas nog een keer en verleg dan m’n aandacht weer naar beneden en leg m’n hele hand op mijn venusheuvel. Met zachte druk draai ik rondjes en m ‘n vingers dwalen af naar beneden. Ik zet mijn voeten wat dichter bij m’n billen en kneed de zachte huid. Dan zet ik het spiegeltje zo dat ik precies tegen m’n eigen intieme gaatjes aankijk.

Ik trek m’n billen een stukje uit elkaar en bestudeer m’n uitzicht. De gezwollen lippen met m’n clitje die ertussenuit piept, de donkerroze ingang van mijn kutje en daaronder de wat rimpelige huid van mijn rozetje.

Uit het flesje glijmiddel laat ik een paar druppels vlak naast m’n sterretje op de huid landen. De koude sensatie geeft me kippenvel en even span ik alle spieren aan. Dan smeer ik rustig de gel wat uit waarbij m’n vingertop telkens over de gevoelige huid glijdt. Voorzichtig positioneer ik m’n vinger voor de ingang en voer de druk op. Ik probeer me actief te ontspannen en als m’n vingerkootje een stukje naar binnen glijdt, druk ik wat naar buiten om m’n vinger verder te ontvangen. Wat voelt dat strak aan! De buitenste spier ontspant zich steeds meer, maar de binnenste ring is strak en laat m’n vingertop maar net door. Ik trek m’n vinger terug en laat er nog een paar druppels glijmiddel op vallen. Dit smeer ik uit op de rimpelige huid van mijn strakke gaatje en duw ook weer wat naar binnen.

Dan pak ik de kleine plug, laat er ook een paar druppels glijmiddel op vallen en zet hem tegen mijn kontgaatje aan. Met een klein beetje druk schuift het topje naar binnen. Het voelt heel anders dan m’n vinger! Koeler, maar vooral ook gladder! Ik zet wat meer druk zodat het topje wat verder binnendringt en laat ‘m weer naar buiten floepen. Een zucht verlaat mijn mond. Dan zet ik weer meer kracht en langzaam maar zeker gaat de plug verder naar binnen. Het voelt erg strak aan maar o, zo lekker! Ik zie in de spiegel dat het dikste deel bijna tegen m’n billen drukt, maar laat ‘m weer terug glijden. Dan weer naar binnen en langzaam maar zeker accepteert mijn kontje de indringer. Dan ineens is het dikste gedeelte van de plug m’n strakke spier voorbij en schiet ‘ie tot aan de ring naar binnen. Een schokje gaat door mijn lichaam en ik kreun.

Ik trek aan de ring en zie hoe mijn kontje de plug binnen probeert te houden. De huid eromheen vormt zich strak om de bolle onderkant van de plug tot ‘ie er ineens uitschiet. Ik duw ‘m weer terug naar binnen en probeer ‘m nu rustiger naar binnen te laten gaat zodat ik zo lang mogelijk van het dikste gedeelte in mijn holletje kan genieten.

Telkens als ‘ie bijna naar binnen schiet trek ik ‘m terug en duw ‘m weer naar binnen. Wat geil om te zien hoe mijn kringspier de plug telkens doorlaat en dan probeert vast te houden! Mijn ademhaling gaat sneller en de vingers van mijn andere hand vinden mijn clitje weer. Ik wrijf erover, knijp erin, duw en draai totdat ik vanuit mijn tenen de spanning door mijn lijf voel versprijden. Nog een paar keer duw ik de plug heen en weer tot mijn adem stokt en ik verzwolgen wordt door een orgasme dat me in vele golven overspoelt.

Als ik weer wat bijgekomen ben, trek ik voorzichtig de plug eruit en zak ontspannen terug in de kussens. De geilheid is nog niet gezakt, maar ik besluit die te bewaren voor als m’n man straks thuis komt.

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Tweeling69 27 sep 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *