— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ik ben nat deel 1

“Ik ben nat” bits je me toe als ik met de fiets verwonderd door je plotselinge opmerking in deze uit je zicht verdwijn. Als ik je vraag hoe het dan zo zijn kan dat je kennelijk zojuist in ene zo nat was en naar, ik vermoed, dus opgewonden. Uiteindelijk hoor ik je desgevraagd opmerken dat je opgewonden zou worden bij het idee mij te zien genieten terwijl ik ten overstaan van jou een andere vrouw zou neuken. Dan wel mij verwend te zien worden door een andere vrouw ten overstaan van jou terwijl jij het opmerkelijke schouwspel gefascineerd en gebiologeerd op de voet volgen zou.

Op m’n fiets schieten je woorden door m’n hoofd en probeer ik het in het licht van onze gemeenschappelijke geschiedenis samen te begrijpen. Het komt me bijna ongeloofwaardig voor gezien je felheid in deze. Aan de andere kant staat de herinnering met het Franse stel in de club nog altijd vers in m’n geheugen gegrift. Een fit en aantrekkelijk stel dat minstens zo van ons genoot als dat jij ons toestond van hen te genieten. Dus helemaal ondenkbaar is het niet concludeer ik al fietsend en probeer me verder voor te stellen hoe je zoiets dan organiseren zou. Of wie je hiervoor in positie brengen zou.

Het is iets dat met enige regelmaat terloops door je ter sprake wordt gebracht. En ondanks m’n oprechte verbazing hieromtrent kan ik me ook iets bij voorstellen. Door mijn eigen geschiedenis verbaas ik me er meer dan eens over dat de suggestie jou een andere man te zien verleiden dan wel je grenzeloos los te zien gaan terwijl we door het doolhof lopen op alles dat tot jouw verbeelding spreekt mij intens opwindt. Hoe paradoxaal ook des te begeerlijker het voor me wordt omdat het maakt dat ik je, meer dan per definitie al het geval is, mezelf als resultante terug wens op te eisen en je de sterren van de hemel met je neukend per individuele setting heel Alfa als de mijne wens op te eisen en te claimen. Maar dat het onlosmakelijk tot mijn verbeelding spreekt niet in de laatste plaats door jouw eigen zinspelingen hieromtrent zal ik niet ontkennen. Dat je stout en geil je laat gaan en me daar deelgenoot van maakt. Heerlijk. Om te zien hoe mannen en vrouwen keer op keer op je zijn en je sexualiteit reageren en smachten naar je en hun verlangens en opwinding bepaald niet onder stoelen of banken kunnen of willen steken. Menig man wordt keihard bij je aangezicht. Of vrouwen staren je gefascineerd en naar je verlangend na als je net als onlangs in de thermen onder de douche je begeerlijke lijfje met sop verwend. Een voor mij meer dan vermakelijk en opwindend schouwspel waarbij ik je eveneens keer op keer trots en naar je verlangend bewonder in de wetenschap dat ik in tegenstelling tot hen gegarandeerd van je genieten kan en zal. M’n lul reageert direct bij het vooruitzicht alleen al…

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Doortje 16 mei 2019
  2. M 18 mei 2019
  3. Peter 24 mei 2019

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *