— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Tinkerbell in het park

Het is een warme zomeravond. In het park, waar ik zit te wachten op mijn date, is het nog druk met mensen die genieten van de warmte buiten. Ik zit op een bankje en sla de mensen gade. Af en toe kijkt er een man verlekkerd naar mij en ik geniet van de aandacht. Mijn jurkje trek ik iets hoger, zodat er wat meer been zichtbaar is en mijn borsten komen fantastisch uit in de stof die er nauw omheen sluit. Ik merk dat ik opgewonden raak.
De man met wie ik afspreek, zie ik nu voor de vierde of vijfde keer. Het is een schat, iemand met wie mijn moeder erg blij zou zijn. Hij behandeld mij als een dame en lijkt alles voor mij over te hebben. Ik zucht en ik weet zeker dat de dierlijke fantasieën die ik heb, niet door zo’n lieve man vervult kunnen worden. Hij is aan de late kant voor onze date, maar dat geeft niet. Terwijl ik met mijn sleutelhanger speel, een zilveren Tinkerbell, wacht ik rustig af.

Plots hoor ik achter mij een diepe stem; ‘Pas op Tinkerbell, op deze warme avond kunnen er wel eens mannen rondlopen die verkeerde bedoelingen hebben met mooie elfjes als jij’. Ik kijk achterom en zie een prachtige man die met donkere woeste ogen op mij neer kijkt. Mijn hart gaat sneller slaan, maar ik kijk hem lachend aan en zeg; ‘Dan is het de vraag of jij de goede Peter Pan bent die mij beschermt tegen deze mannen of de gevaarlijke Kapitein Haak, waar geen goed woord over te zeggen is’. Hij blijft mij duister aankijken, verlaagt zijn blik naar mijn ronde borsten en ik merk dat mijn tepels stijf worden. Ik weet zeker dat ze door de stof van mijn jurk heen te zien zijn. De man geeft me een knipoog en loopt dan weg. Onthuts en met een zacht kloppend gevoel bij mijn kutje blijf ik zitten.
Mijn date is er nog steeds niet en ik besluit een stukje te gaan lopen om mijn gedachten weer te ordenen. Ik blijf maar denken aan die onbekende man. Zijn doordringende blik deed mijn hart sneller slaan. Ik sta ervan te kijken hoe hij mijn lichaam laat reageren, terwijl hij mij niet eens aangeraakt heeft. In gedachten loop ik verder, tot ik op een stille plek in het park ben.

Opeens hoor ik snelle voetstappen achter mij. Ik wil mij omdraaien, maar krijg er de kans niet voor. Iemand pakt mijn armen beet en houdt ze achter mijn rug. Een warme adem voel ik in mijn nek, terwijl een bekende stem fluistert; ‘ik had je nog gewaarschuwd elfje, het park is niet veilig voor mooie meisjes als jij’. Direct ben ik hyper alert. Ik voel dat zijn lichaam vlakbij de mijne staan, net niet tegen mij aan. Als ik mij wil omdraaien, houdt hij mij nog iets steviger vast. Ik begin sneller te ademen. Mijn keel wordt droog en schoor fluister ik; ‘jij bent dan zeker niet de Peter Pan die mij beschermt tegen die gevaarlijke mannen’. Hij lacht; ‘Peter Pan ben ik zeker niet elfje, maar bang hoef je niet voor mij te zijn’. Zijn stem klinkt geruststellend en ik ontspan een beetje. Hij voelt dat mijn armen op mijn rug de spanning iets verliezen. Zachtjes voel ik zijn gespierde lichaam achter mij iets tegen mij aandrukken. Zijn warme adem voel ik in mijn nek. Mijn armen laat hij los en begint met zijn handen langs mijn heupen te wrijven. Het voelt heerlijk wat hij doet en ik druk mijn billen wat meer tegen hem aan. Ik voel de bolling van zijn geslacht tegen mijn kontje. Ik sluit mijn ogen. Langzaam begint hij mij in mijn nek te kussen en zijn handen dwalen van mijn heupen naar mijn buik. Mijn ademhaling wordt sneller. Ik druk mij nog dichter tegen hem aan en begin met mijn billen tegen hem aan te wrijven. Ik merk dat hij dit fijn vindt, zijn geslacht wordt groter en hij pakt me stevig vast. Ik begin ontzettend opgewonden te raken en voel de warmte en het vocht onder in mijn slipje. ‘Weet je zeker dat je dit wilt elfje?’ Even twijfel ik, moet ik mij wel met deze onbekende man inlaten? Wat zal hij allemaal gaan doen? Is het wel veilig? Het voelt wel veilig en hoewel hij ruw voelt, is hij ook heel teder. Langzaam draait hij mij om en kijkt me diep in de ogen; ‘je mag me vertrouwen elfje, ik zal niets doen wat jij niet wilt’.

Hoewel mijn verstand nog wat twijfelt, merk ik aan mijn lichaam dat ik hem volledig wil. Ik raak geil en opgewonden onder zijn blik en voordat ik het besef pak ik zijn hoofd vast, druk mijn lichaam tegen hem aan en kus hem op de mond. Mijn mond opent zich iets en zijn tong glijdt bij mij naar binnen en we geven ons over in een geile zoen. Hij pakt me vast bij mijn billen en ik sla een been om hem heen. Zijn hand dwaalt iets af en strijkt langzaam tegen mijn gezwollen, natte lipjes. Hij maakt zich van me los en kijkt me grijnzend aan; ‘zo, dit elfje is toch niet zo onschuldig als ze lijkt’. Het liefst zou ik hem weer vast pakken, maar hij houdt me van hem af. ‘Vertrouw je mij?’. ‘Ja’, fluister ik hem terug. Hij pakt me bij de hand en neemt me mee. ‘De dingen die ik met jou wil doen, zijn niet geschikt om te doen midden in het park’.

Hij neemt me mee naar prachtig oud herenhuis, aan de rand van het park. Achter hem aan loop ik de trap op en bewonder zijn strakke billen in zijn jeans. Hij beweegt soepel de trap op. Ik zou mijn tanden er wel in kunnen zetten. Boven laat hij mij binnen in een grote, industriële loft. Veel tijd heb ik niet om om mij heen te kijken. Zodra de deur dicht is grijpt hij mij vast en zoent hard op mijn mond. Zijn tong glijdt naar binnen en zijn handen kneden mijn billen. Ik druk mij tegen hem aan en voel zijn stijve paal tegen mij aandrukken. Hij drukt mij weer van zich af en strekt met een snelle beweging mijn jurk uit. In mijn ondergoed en hakken sta ik voor hem en hij ziet mijn vochtige slipje. Hij kijkt me weer aan met zijn woeste blik, zoals eerder in het park. Het liefst zou ik naar hem toe lopen en hem uitkleden, maar iets in zijn blik houdt mij tegen. Hij neemt me keurend op en weer voel ik mijn tepels stijf worden. Ik wil dat hij mij vast pakt en ruw neemt. Maar er gebeurt niets. Dan loopt hij naar mij toe. Duwt zijn hand tussen mijn benen, schuift mijn slipje iets op zij en ik voel zijn vingers bij mijn natte lipjes. Ik duw mijn kutje meer tegen hem aan en kreun zachtjes. Helaas, hij trekt zijn hand weer weg en de vingers die net nog bij mijn kutje waren duwt hij nu in mijn mond. Uit reflex begin ik eraan te zuigen en hij grijnst; ‘Dit elfje is helemaal niet onschuldig. Volgens mij ben jij gewoon een ordinair geil sletje’. Zijn woorden maken mij nog opgewondener en het liefst stort ik mij op hem. Hij houdt dit tegen, grijpt me bij mijn schouders en kijkt me weer diep aan. ‘Vertrouw je mij?’ Ik knik. ‘Ik wil dat je het hardop zegt, vertrouw je mij?’ ‘Ja’ roep ik ‘ ik vertrouw je en ik wil je zo graag’. ‘Rustig maar meisje’ zegt hij, ‘ik ga je straks nemen, maar je zult ervoor moeten smeken’.
Hij pakt me bij de hand en trekt mij mee naar een grote tafel. Mijn billen worden tegen de tafel aangeduwd en mijn benen gespreid. Hij bukt en voor ik het doorheb worden mijn enkels aan de tafelpoten gebonden. Hij buigt zich over naar mij, pakt mijn armen beet en bindt ze achter mijn rug vast. Ik kan geen kant op en sta met een kloppend gevoel bij mijn kutje voor hem. Hij haalt mijn borsten uit mijn BH en begint langzaam mijn borsten te kneden. Ineens knijpt hij hard in mijn tepels en ik geef een gil. Hij trekt mij wat van de tafel af, buigt me voorover en geeft een tik op mijn billen. ‘Niet gillen’ gebiedt hij mij. Nogmaals kneedt hij mijn borsten, draait rondjes om mijn tepels en knijpt er weer flink in. Het doet pijn, maar ik houd me in. ‘Goed zo elfje’ zegt hij. Hij buigt zich naar beneden en neemt één van mijn tepels in zijn mond. Heerlijk hoe hij er aan zuigt. Dan loopt hij weg. Onthutst sta ik daar, vast gebonden aan tafel. Het liefst zou ik heerlijk met mezelf gaan spelen, maar ik kan niets doen. Hij komt terug met een schaar in zijn handen, trekt een keer aan mijn natte slipje en knipt hem dan door. Mijn natte poesje wordt bevrijd uit het strakke slipje. Weer begint hij mijn borsten te kneden en laat daarna zijn vingers naar beneden glijden. Eerst wrijft hij over mijn clit en dan verdwijnen twee vingers in mijn natte grotje. Hij begint me te vingeren en ik kreun van genot. Mijn bekken beweeg ik naar voren, zodat hij mij nog meer vult. Het liefst zou ik zo terplekke klaar komen, maar dat houdt hij tegen. ‘Je bent een geil meisje, maar ik ben nog niet klaar met je’.

Hij trekt zijn kleren uit en een goed verzorgd lichaam staat voor mij. In zijn boxer zie ik een heerlijke bobbel die veelbelovend is. Hij drukt zijn lichaam tegen mij aan, terwijl ik nog steeds vastgebonden sta. Mijn heupen schuur ik tegen zijn paal. Hij kust me in mijn nek, bij mijn borsten, zuigt aan mijn tepels en kust zich een weg naar beneden. Bij mijn kutje aangekomen duwt hij met zijn tong mijn lipjes opzij. Heerlijk begint hij mij te likken en rolt met zijn tong langs mijn clitje. Mijn clitje begint te zwellen en hij zuigt er heerlijk aan. Zijn handen dwalen weer omhoog naar mijn borsten en al mijn geilheid bandt zich samen. Ik kreun hard en hij gaat door. Al mijn spieren spannen samen en terwijl ik bijna kom stopt hij. Ik smeek hem om door te gaan, maar hij lacht. ‘Nee meisje, ik ben nog lang niet klaar me jou. Het wordt tijd dat jij wat voor mij doet’. Hij maakt mijn enkels los en gebied me om mijn knieën te gaan zitten. Vlak voor mij haalt hij zijn enorme stijve paal uit zijn boxer en duwt hem in mijn mond. Gewillig begin ik eraan te zuigen, met mijn handen gebonden om mijn rug. Hij kreunt, pakt mijn hoofd vast en begint mij in mijn mond te neuken. Hij vult me helemaal en soms moet ik ervan kokhalzen. ‘Je bent een heerlijk sletje’ zegt hij en duwt zijn lul nog eens diep in mijn mond. Ik word er nog geiler van en merk dat ik van onder totaal nat ben. Ik wil hem zo graag in mij voelen.

Dan stopt hij, tilt me op en trekt me naar een groot bed. Hij duwt mij met mijn buik op bed, tilt mijn billen op, zodat ik op mijn knieën steun. Mijn billen prijken voor zijn neus omhoog en hij wrijft er heerlijk over. Dan slaat hij eens ferm om mijn billen en kneedt er daarna weer in. Ik kreun en smeek hem om mij te nemen. Hij trekt mijn billen iets uit elkaar, zodat hij zicht heeft op mijn sterretje. Van mijn sterretje wrijft hij met zijn handen verder naar beneden, door naar mijn natte lipjes en begint mij weer heerlijk te vingeren. Met zijn andere hand maakt hij mijn vastgebonden armen los, zodat ik beter steun kan vinden op het bed. Dan trekt hij zijn billen naar zich toe en vult mij op met zijn heerlijke stijve paal. Diep stoot hij in mij, terwijl ik het dierlijk uit kreun. Ik voel hem diep in mijn stoten, zijn ballen tikken tegen mij aan. Bij elke stoot voel ik het tot diep in mijn buik door trekken. Het doet pijn en voelt heerlijk te gelijk. Ondertussen begint bij mijn clitje weer te verwennen en na het uitgebreide voorspel weet ik al snel klaar te komen. Mijn spieren trekken samen en ik begin te beven over mijn lichaam. Ik kreun nog eens diep, trek mijn bekkenspieren verder samen en voel zijn harde paal verder zwellen. Ik smeek hem om ook te komen, mijn lichaam kan het bijna niet meer aan. En terwijl ik dit roep, komt hij heerlijk in mij klaar. Uitgeput laat ik mij op het bed vallen en teder neemt hij mij in zijn armen. Zo blijven we nog heerlijk liggen, in een roes val ik in slaap. Mijn afspraak met mijn date, die ben ik totaal vergeten.

Beoordeel dit verhaal

11 Reacties

 1. Josephine 28 sep 2018
  • Sander 28 sep 2018
 2. Josephine 29 sep 2018
  • Sander 02 okt 2018
 3. Kiena 29 sep 2018
 4. Kiena 29 sep 2018
 5. Anna 01 okt 2018
 6. Miranda 23 okt 2018
 7. Erik 22 jul 2020
 8. Mar 27 jul 2020
 9. Pukkie 10 nov 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *