— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Privézangles (deel 2)

Ik zet een pot thee op tafel en ga naast hem zitten. Ik zorg dat ik hem niet aanraak, maar ik zit wel dichtbij genoeg om zijn geur ongemerkt maar diep op te snuiven. Al mijn zintuigen staan op scherp, maar ik moet nu echt kalmeren, want anders komt er zometeen geen noot uit mijn keel.
Hij vertelt welke nummers er op het repertoire staan voor komend seizoen en vraagt me om een liedje te kiezen dat ik ken om voor te zingen. Ik kies een liedje dat ik altijd heerlijk vind om mee te zingen als ik in de auto zit naar mijn werk. Ik ga staan, haal diep adem en zing de eerste zin. Jemig, het komt amper mijn strot uit. “Sorry, ik ben een beetje zenuwachtig”, stamel ik. “Logisch, je doet het voor het eerst. Weet je wat? Draai je maar om, dan zie je mij niet en doe je net of ik er niet ben”, antwoordt Bas. Ik doe wat hij zegt en start het liedje opnieuw in. Ik voel zijn ogen over mijn lijf gaan en ben me bewust van het feit dat ik met mijn billen, gehuld in mijn strakke rokje, naar hem toe sta. Doen of hij er niet is, is echt teveel gevraagd. Ik sta te trillen op mijn benen, ik wil zo graag indruk maken!

“Heb je weleens zangles gehad?” vraagt Bas als ik het liedje uitgezongen heb, “Ik heb namelijk het idee dat je wat aan het stoeien bent met je ademsteun.” Ik knik, ik heb inderdaad mijn ademhaling alles behalve onder controle door de aanwezigheid van Bas. “Ik heb misschien wat tips voor je. Zing nog eens wat.” Terwijl ik een ander liedje inzet, komt Bas naast me staan en legt een hand op mijn rug en een hand op mijn buik. “Hier, hier moet je spanning maken.” Ik probeer te doen wat hij zegt, maar ik voel op dit moment overal spanning, vooral op een plek die niks met zingen te maken heeft. Hij lijkt mijn gedachten te kunnen lezen, want hij gaat achter me staan, legt zijn handen op mijn schouders en begint te masseren. “Laat het eens een beetje los. Je kan niet zingen als je hele lijf zo gespannen is. Zo ja, dat is al beter.” Ongemerkt heb ik mijn ogen dichtgedaan en laat me meevoeren in zijn aanrakingen.
Plotseling voel ik zijn mond in mijn nek, hij kust me zachtjes, aangename rillingen kruipen over mijn rug. “Ik zal je helpen je wat meer op je gemak te voelen”, fluistert hij. Hij kust me op mijn schouders, in mijn nek en achter mijn oor, op het plekje waar het zo gevoelig is, dat het rechtstreeks een schok in mijn buik en kruis veroorzaakt. Ik kan een zacht kreuntje niet inhouden.

Blijkbaar is dat voor hem het seintje dat hij verder kan gaan. Zijn handen gaan van mijn schouders naar mijn rug en onder mijn armen door naar voren waar hij mijn borsten beetpakt en zacht begint te kneden. Ik hoor zijn ademhaling versnellen. Zijn vingers zoeken mijn tepels en wrijven door de stof van mijn bloesje totdat ze keihard zijn. Hij maakt de knoopjes van mijn bloes open en laat daarna zijn handen rusten op mijn heupen. Terwijl hij me vasthoudt, duwt hij zachtjes zijn erectie tegen mijn billen. “Mmmm, ik wil je”, kreunt hij. Ik antwoord door mijn billen iets naar achter te duwen. Ik hou mijn adem in terwijl ik wacht op wat komen gaat.
Hij laat zijn handen zakken tot de rand van mijn rokje en begint deze tergend langzaam op te stropen totdat deze halverwege mijn billen zit. Zijn handen wrijven over mijn billen en bovenbenen en zijn rechterhand komt steeds iets verder aan de binnenkant van mijn dijbeen. Als hij uiteindelijk bij het randje van mijn string uitkomt, die opzij schuift en voelt hoe nat ik ben, kan ook hij een kreun niet onderdrukken: “Jemig, wat ben je geil, wat een lekker wijf ben je toch.” Met zijn vingers verspreidt hij het vocht over mijn lippen en als hij over mijn gevoeligste plekje begint te wrijven, weet ik bijna niet hoe ik moet blijven staan. Ik leg mijn hoofd achterover op zijn schouder waardoor mijn borsten vooruit steken en gretig bewerkt hij met zijn linkerhand mijn tepels terwijl hij met zijn andere hand mijn klit masseert. Ik hijg en weet dat ik niet lang nodig ga hebben. Wat is dit heerlijk!

Hij merkt dat mijn orgasme nadert en vertraagt zijn bewegingen. “Even wachten nog, lekker ding.” Hij draait me om, pakt mijn gezicht en begint me te zoenen. Eerst rustig, maar al snel heftiger. Onze tongen draaien wild om elkaar heen. Het is niet meer te houden, ik wil hem in me voelen! Ik trek zijn t-shirt over zijn hoofd en al zoenend maak ik zijn broek open en trek hem over zijn billen naar beneden, zodat hij eruit kan stappen. In zijn sexy boxershort zit een flinke erectie. Ik haal hem tevoorschijn en omvat hem met mijn ene hand, terwijl ik mijn andere hand zijn ballen beetpak. Ik trek hem langzaam af en speel met zijn ballen, terwijl ik met mijn tong steeds lager over zijn borst ga, over zijn buik, totdat ik ben aangekomen bij waar ik wil zijn. Ik draai met mijn tong rondjes over zijn eikel en lik hem over zijn stijve pik naar zijn ballen en weer terug naar boven. Dan neem ik hem in mijn mond en Bas kreunt. Ik zuig, lik en sabbel en zijn pik wordt zo mogelijk nog harder. Af en toe neem ik hem flink diep in mijn mond.
Bas’ ademhaling wordt sneller, dus ik vertraag mijn bewegingen. “Even wachten nog, lekker ding”, herhaal ik zijn woorden. Ik duw hem op de bank, klim bovenop hem en zoen hem weer. Heel langzaam laat ik mijn drijfnatte kut over het topje van zijn pik glijden en weer eraf en weer erover. Ik zie dat ik hem hier helemaal gek mee maak. Dan ineens laat ik me helemaal over hem heen zakken en begin hem te berijden. Bas kreunt luid, grijpt mijn billen stevig beet en begint te stoten. Heerlijk hoe hij mij diep opvult. Hij begraaft zijn gezicht tussen mijn borsten terwijl we samen hijgen en bewegen. Ik schuur met mijn klit tegen zijn onderbuik en voel dat ik ga komen. Bas stoot diep en kreunt steeds luider. Het moment dat hij klaarkomt en ik zijn zaad in me voel komen, is genoeg om mij het laatste zetje te geven. Mijn spieren trekken samen om zijn pulserende pik en het orgasme trekt door mijn hele buik, door mijn hele lijf. Ik kan me niet meer stil houden en hijg en schreeuw van genot terwijl ik nog over zijn onderbuik en pik beweeg.
Uitgeput en naschokkend laat ik me op Bas vallen, die me met zijn sterke armen stevig vastpakt. Nog nahijgend grinnikt hij: “Zo, ik denk dat het met die ademsteun wel goed zit nu. Volgende liedje?”

Beoordeel dit verhaal

22 Reacties

 1. Lidnaë 28 nov 2017
  • Helena 07 dec 2017
 2. Anne 28 nov 2017
  • Helena 07 dec 2017
  • Willie 10 dec 2017
 3. Soulmate 28 nov 2017
  • Helena 07 dec 2017
 4. Johan 30 nov 2017
  • Helena 07 dec 2017
 5. Maaike 02 dec 2017
  • Helena 07 dec 2017
 6. Ruth 13 dec 2017
 7. Claire 14 dec 2017
 8. Helena 16 dec 2017
 9. Maria 04 jan 2018
  • Helena 15 jan 2018
 10. paul 13 jan 2018
  • Helena 19 jan 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *