— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De nieuwe directeur (deel 2)

Even aarzel ik. Ik wil al vanaf dag één de kleren van zijn lijf trekken. Maar nu het echt gebeurd, lijkt het alsof ik niet meer weet hoe ik moet functioneren. Het feit dat hij me gekmakend blijft vingeren helpt ook niet mee.
‘Ik weet dat je het wilt, Julia. Zal ik je een beetje op weg helpen…’
Voor ik het weet duwt hij zijn lippen op mond. Hij trekt mijn been om zijn middel en zoent me gepassioneerd en temperamentvol terwijl hij me blijft vingeren. Onze tongen draaien om elkaar heen, met mijn handen betast ik zijn bovenarmen en ik knoop zijn overhemd open. Hij heeft me over de drempel getrokken. Ik wil alleen maar meer. Jasper is in goede conditie. Zijn lichaam is gespierd. Ik streel zijn borst, laat mijn handen over zijn buikspieren gaan en verlies mezelf in weer een heerlijke tongzoen. Met zijn andere hand ritst Jasper zijn broek open en hij duwt me zacht op mijn knieën. Als ik zijn broek en bokser naar beneden heb getrokken, springt zijn erectie tevoorschijn.
‘Laat me zien hoe diep je kan gaan.’ Hij geeft me een condoom.
Ik doe wat me wordt opgedragen, want ik wil het. Ik kan niet ontkennen dat hij een geile pik heeft en dat ik hierover heb gefantaseerd. Ik kan niet ontkennen dat ik bloedgeil ben. Dus doe ik het condoom om zijn kloppende paal en lik ik zijn heerlijke geslacht van top tot ballen. En neem hem diep in mijn mond.
‘Is dit wat je in gedachten had?’ zeg ik stout als ik hem aftrek. Ik geniet er net zo van als hij. Mijn fantasie is werkelijkheid geworden. Hij trekt zijn overhemd uit en laat het op de grond vallen. Ik kan niet wachten tot hij mij onder handen neemt.

‘Ik hou ervan hoe je mijn ballen zuigt, bunny,’ zegt hij opgewonden. Bunny, denk ik even verrast, maar het windt me op. Als ik zijn pik weer in mijn mond neem ontdoe ik mij van mijn blouse en bh. Meteen speelt Jasper met mijn borsten.
Ik probeer uit mijn rok te komen.
‘Waarom ga je niet over de tafel liggen, dan help ik je,’ zegt Jasper. Galant helpt hij me met opstaan. Hij doet snel zijn schoenen, broek en boxer uit. Voor ik het goed en wel besef heeft hij me al naar voren geduwd. Ik beland met mijn bovenlichaam op het bureau en voel hoe Jasper van achteren mijn rok open ritst en naar beneden trekt. De stof valt geluidloos aan mijn voeten. Hij raapt het meteen op en gooit het argeloos op onze kledingstukken verderop op de grond. Jasper spreid mijn in kousen gehulde benen en ik hoor hem grommen.
‘Ik kan nu zien hoe nat je kutje is. Je bent een brutale geile docente, Julia. Hoe graag wil je mijn pik diep in je?’ Ik kan alleen maar kreunen. Zijn diepe stem heeft me nog meer opgegeild en hoe hij mijn naam uitspreekt…
‘Bunny wil het allemaal,’ zeg ik.
Ik verwacht dat hij me gaat nemen, maar hij zegt: ‘Ik moet je nog straffen voor het niet dragen van ondergoed.’ Hij pakt de liniaal. ‘Ik ga je tien slagen geven. Tot je billen rood zijn.’
Mijn adem stokt. Dit heb ik nog nooit gedaan. En ik voel lichte paniek opkomen.
‘Waarom zoveel! Dat kan ik niet aan.’
‘Speel met jezelf.’ Blijkbaar reageer ik niet snel genoeg, want Jasper grijpt mijn arm en dwingt mijn hand onder de tafel. ‘Ontspan. Ik doe nog niks.’
Omdat ik geen reden heb om hem niet te geloven doe ik wat hij zegt. Ik begin te masturberen. Wrijf met mijn vingers over mijn gezwollen clitje. En hij doet niks. Ik hoor hem hijgen. Als ik achterom kijk zie ik hoe hij met zijn stijve lul speelt terwijl hij gefixeerd naar mijn kutje kijkt. En ondertussen geilt hij me op door tegen me te praten. Al gauw druip ik van natheid en vallen mijn ogen dicht.
‘Directeur, neuk me alsjeblieft,’ smeek ik.
‘Noem me bij mijn naam,’ zegt hij schor. Opeens hoor ik een pets en voel ik een brandende pijn op mijn achterwerk. Geschrokken kijk ik achterom. Jasper heft de liniaal en slaat nog een keer. Bij elke klap slaak ik een kreet. Hij grijpt mijn armen en doet ze gekruist op mijn rug. Met een hand houd hij mijn polsen in bedwang en gaat hij verder met de liniaal. Na tien slagen duwt hij zijn lul diep in mijn druipende kut en neukt hij me hard. Ik kreun jammerend. Mijn billen prikken en branden, maar de pijn geeft me extra adrenaline. Het bureau kraakt en wankelt bij elke stoot.
‘Oh, ja, ik wil je!’ roep ik. Hij grijpt mijn haren en trekt me half overeind. Zijn andere hand laat mijn polsen los en omsluit mijn mond om mijn schreeuwen te smoren. Hij neukt me tot ik sterretjes zie. Dan laat hij me los.
‘Draai je om.’ Ik draai me trillend om. Hij tilt me op zijn bureau waar ik meteen op ga liggen en geil ga masturberen. Mijn billen doen pijn, maar het deert me niet. Hij trekt me naar de rand en ik zie hem goedkeurend naar mijn pulserende kut kijken. ‘Van nu af aan ben je mijn stoute bunny. Van nu af aan kom je elke dag in mijn kantoor omdat je gestraft moet worden voor je ongehoorzaamheid.’ Hij zegt dit met opeengeklemde kaken. ‘Je bent een geile hoer. En ik ga je neuken.’
Ik trek het bijna niet meer.
Ik smeek hem om me op te vullen. Om me hard te neuken en me te laten komen. Ik vraag hem door te gaan met praten. Ik vraag hem wat ik nog meer ben. Jasper pakt mijn bovenbenen vast en stoot in een keer hard door. Hij grijpt mijn keel en knijpt. ‘Je bent mijn teef. Mijn nymfomane slet.’
Ik pak zijn pols met een hand, bang dat hij te ver gaat. Maar hij weet precies hoe ver hij kan gaan. ‘Ik ga je volspuiten met mijn zaad.’ Hij grijpt mijn borst met zijn andere hand en knijpt in mijn tepel, masseert mijn borst terwijl hij mijn reactie peilt. Zijn greep om mijn hals is ferm. Ik haal raspend adem, kijk in zijn ogen en ga onbedwingbaar door met masturberen. Deze combinatie maakt me gek en hij ziet het. Dan stoot hij zo diep mogelijk en slaat mijn gezicht met de hand die net nog om mijn borst zat. Hij grijpt mijn haren en dwingt me te kijken naar hoe hij me neukt. We kijken nu samen. Hij gaat hard tekeer. Een van mijn schoenen is op de grond gevallen. Ik hoor hem hijgen. We zweten. Hij vult me helemaal en perfect op.

Jasper gaat opeens uit me en trekt me overeind. Hij dwingt me op mijn handen en knieën op de grond en gaat op zijn knieën achter me. Via mijn haren trekt hij mijn hoofd in mijn nek. Met zijn mond bij mijn oor zegt hij zacht: ‘Hoe wil je dat ik je neuk… Kleine Bunny..?’ Ik kreun. ‘Heel zacht als een prinses?’ Hij trekt harder aan mijn haren. Ik snak naar adem.
‘Hard… Als een slet…’ zeg ik moeilijk.
‘Oh… hard en diep als de geile hoer die je bent.’ Hij bijt in mijn wang. ‘Je bent een vieze goedkope hoer. Die kut is van mij. En ik ga het nemen.’ Hij laat mijn haren los en duwt mijn bovenlichaam op de grond. ‘Zo nat…’ prevelt hij terwijl hij me plaagt door zijn eikel tussen mijn lipjes en rond mijn hunkerende opening te laten glijden. Ik word gek van verlangen.
‘Neem me dan, alsjeblieft, ik ben jouw fuckbunny,’ smeek ik. Hij stoot. Ferm en bezitterig.
‘Dat je het weet, slet. Mijn fuckbunny.’ Hij spuugt op mijn sterretje. Ik voel dat hij een vinger in mijn kontje duwt. ‘Dit kontgaatje is nogal strak. Ben je nog maagd?’ zegt hij, terwijl hij me blijft neuken.
‘Ik ben een hoer,’ kreun ik. ‘Neuk me.’
‘Ik ga je kontje zeker neuken. Maar ik ben niet zachtzinnig…’ Ondanks deze waarschuwing gaat hij voorzichtig in mijn kont. En hij gebruikt veel speeksel. Tot hij er helemaal in zit. Ik kreun.
‘Ontspan.’ Hij gaat helemaal uit en weer helemaal in. Langzaam voert hij het tempo op zodat ik kan wennen. Tot hij me harder en harder neukt.
‘Aaaah, Jasper, ga door! Vinger me!’ schreeuw ik onbevangen, terwijl ik ondertussen wild masturbeer. Als reactie trekt hij me aan mijn haren half overeind. Mijn rug is helemaal gewelfd en ik moet op mijn handen staan om niet om te vallen. Hij bijt weer in mijn wang. Met een ruk draait hij mijn hoofd naar hem toe en steekt hij zijn tong in mijn mond. We tongen. Dwingend. Ik hoor onze lichamen kletsen, ik voel hoe zijn ballen tegen mijn kut stoten. Ik snuif en kreun. Jasper stopt met zoenen en laat mijn haren los. Met zijn handen op mijn heupen neukt hij mijn kontje hard en genadeloos. En schreeuwt het uit. En hij komt. Grommend, kreunend en hijgend.

Even is er niets dan ons hijgen. Het bonzen van mijn hart. De adrenaline die door mijn lichaam raast. Langzaam gaat Jasper uit mijn kontje. Ik voel zijn handen op mijn heupen.
‘Kijk dan naar dat grote gat…’ zegt hij. Ik wil reageren, maar opeens rolt hij me op mijn rug. Hij gaat tussen mijn benen zitten en maakt een knoop in het condoom, wat hij in de prullenmand naast het bureau gooit. Meteen daarna stopt hij genadeloos twee vingers in mijn kut. En laat mij verder gaan met spelen. De druk wordt snel opgevoerd. Ik ben helemaal gespannen. We gaan beide tekeer, ik met wrijven over mijn clit, hij met het vingeren van mijn hete kut. Hij kijkt afwisselend naar mijn soppende spleet en geil naar mijn gezicht. Hij geniet hier net zo van als ik. Ferm grijpt hij mijn keel weer beet terwijl hij dominant in mijn ogen kijkt. Ik ben al bijna op het randje. Mijn kreunen worden frequenter, terwijl al mijn aandacht naar het centrum van mijn verlangen gaat. Mijn vocht klettert over zijn hand. En voor ik het weet kom ik schreeuwend, kronkelend, trillend en spuitend klaar, terwijl Jasper me blijft vingeren en tot ik roerloos blijf liggen.
Voldaan laat ik hem mijn gezicht insmeren met mijn kutsappen. Hij laat me op zijn vingers zuigen. Ik proef mijn eigen geil.
Jasper gaat tegen zijn bureau zitten en trekt mij tegen zijn hete en bezwete lichaam aan. Na een aantal minuten zegt hij:
‘Je collega’s weten niets van het gebrek aan ondergoed. Dat had ik verzonnen.’
Ik grinnik. ‘Leuke verassing was dat voor je dan…’
Hij kijkt me geamuseerd aan. Maar zegt dan serieus:
‘Als je wilt dat ik geen notitie maak van jouw schending van de schoolregels… kom je morgen weer.’

Beoordeel dit verhaal

9 Reacties

  1. Soulmate 06 aug 2017
  2. Johan 07 aug 2017
  3. Barbara 08 aug 2017
  4. Sexy wijf? 09 aug 2017
  5. Anne 09 aug 2017
    • Frank 11 aug 2017
  6. Tanneke 08 sep 2017
  7. MissM 24 sep 2017
  8. Nadia 30 dec 2017

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *