— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De Bouwvakkers

De wekker ging af. Snel deed ik hem uit en bleef ik met mijn ogen dicht liggen. Mijn hoofd bonkte en ik voelde me nog ontzettend moe. Denkend aan alle dingen die ik deze dag nog moest doen werd het er niet echt beter op.
Toen merkte ik pas dat het vrij warm was in mijn kamer. Ik moest vast vergeten zijn mijn verwarming uit te draaien. Langzaam trok ik de deken van mij af. Ik keek naar mijn mooie ronde borsten en werd er gelijk geil van. Normaal slaap ik altijd met een pyjama maar dit keer zat die nog in de was. Hierdoor sliep ik enkel met een onderbroekje aan. Dat onderbroekje deed ik snel uit en ik begon mijn lichaam te strelen. Mijn vingertoppen maakte rondjes rondom mijn tepels, om vervolgens langzaam naar beneden te gaan en de binnenkant van mijn dijbeen te strelen. Ik herhaalde deze strelingen een aantal keer. Ik begon met mijn tepels te spelen en zachtjes kneep ik er in. Ik voelde mijn kutje steeds natter worden en kon de verleiding niet meer weerstaan om hier een vinger in te steken. Langzaam bewoog ik mijn vinger in en uit mijn kutje en met mijn andere hand kneep ik mijn borst. Plots hoorde ik geluid buiten. Het duurde even voordat ik kon plaatsen wat het was. De bouwvakkers. Ik keek opzij en zag tot mijn grote schrik dat ik de gordijnen open gelaten had! Ik werd bang dat een van de bouwvakkers dadelijk voor mijn raam zou staan. Tegelijkertijd wond die gedachte me ook enorm op. Ik was verbaasd van mezelf dat ik nog geiler van die gedachte werd.

Normaal ben ik best verlegen maar in mijn geilheid wilde ik dat een van de bouwvakkers kwam en mij zou zien. Ik begon sneller te vingeren en hoorde stemmen dichterbij komen. Toen zag ik een bouwvakker voorbij lopen. Een kreun ontsnapte uit mijn mond. Zou hij mij gezien hebben? Ik hoopte zowel van niet als van wel. Een spanning raasde door mijn lijf die ik niet eerder had gevoeld. Ik voelde mijn kutje samentrekken om mijn vinger en ik kwam heerlijk klaar. Terwijl ik langzaam tot rust kwam, hoorde ik weer voetstappen. Ze kwamen steeds dichterbij en stopten bij mijn raam. Een paar tellen deed ik mijn ogen dicht en vervolgens keek ik opzij. Hij keek mij recht in mijn ogen aan. Even wist ik niet wat ik moet doen. Ik schatte hem ruim tien jaar ouder dan ik, rond de vijfendertig, met een gespierd lichaam en een stoppelbaardje. Ik vond hem gelijk super sexy en begon mijn borsten hardhandig te kneden. Er verscheen een glimlachje om zijn mond en ik zag aan hem dat het uitzicht hem beviel. Ik begon weer te kreunen en vroeg me af of hij het zou horen. De hele tijd terwijl ik mijn borsten aanraakte en mijn klitje beroerde keek ik hem aan. Zag ik een bobbel in zijn broek? Ik besloot om mijn stoute schoenen aan te trekken. Ik stond op en liep naar het raam toe. Ik zag dat hij even schrok, maar hij bleef wel staan. Voor het raam stond ik even twijfelachtig. Waar ben ik mee bezig flitste door mijn hoofd. Maar wanneer ik naar zijn lekkere lijf keek en mijn ogen naar zijn bobbel afdwaalden, nam mijn geilheid mij over. Ik opende het raam en zei tegen hem, wil je alleen kijken of meedoen? Maar ik ben aan het werk stamelde hij. Ik lachte en haalde mijn schouders op. Ik liep terug naar mijn bed en ging weer liggen. Ik zag dat hij door het raam naar binnenkwam en het raam sloot. Hij deed zijn broek uit en ging voor me staan. Hij heeft een heerlijke grote pik en ik begon hem gelijk te pijpen. Hij kreunde en ik voelde gelijk mijn kut samentrekken. Ooh wat is dit lekker! Zijn pik kwam tot diep in mijn keel en hij pakte mijn hoofd vast en neukte mijn mondje. Ik voelde hem klaarkomen en slikte alles door. Vervolgens trok ik zijn shirt uit en zei tegen hem dat het mijn beurt was. Dat liet hij zich geen tweede keer zeggen en hij begon me gelijk te beffen. Zijn tong maakte rondjes om mijn klit en ging een stukje naar binnen. Ik kon het bijna niet meer houden en wanneer zijn tong mijn klitje aanraakte, kwam ik met hevige schokken klaar. Hij kwam omhoog en fluisterde in mijn oor dat ik super geil klaarkwam. ”Ik wil je neuken, hard neuken” zei hij. ”Graag” zei ik met een hese stem. Hij stootte zijn harde pik diep in mij. Even deed het pijn maar daarna voelde het heerlijk. Ik had nog nooit zo’n grote pik in me gehad en genoot ervan.

Opeens hoorde ik een lage mannenstem roepen. We keken tegelijkertijd opzij en zagen nog een bouwvakker in mijn kamer staan. Ik schrok en durfde me bijna niet te bewegen. Zijn pik zat nog steeds in me. Doen we dit onder werktijd vroeg de bouwvakker tegen hem.´´Ze was zo geil ik moest haar verlossen´´ zei hij. De bouwvakker kwam dichter naar ons toen en keek mij aan. ´´Is dat zo?´´ Ik kon alleen maar knikken. Hij knoopte zijn broek los en zijn harde pik kwam te voorschijn. ´´Dan moet ik maar een handje helpen´´ zei hij. Hij stopte zijn pik in mijn mond. ´´Neuk haar´´ zei hij tegen zijn collega. Ik werd hard geneukt in zowel mijn vagina als mijn mond. Het duurde niet lang of de bouwvakker spoot in mijn mond en ook ik kwam hard klaar. Mijn gekreun werd verstomd door de pik in mijn mond. De bouwvakker haalde zijn pik uit mijn mond. Zijn lul was nog een beetje hard en ik zag dat hij nog meer wilde. ´´Ik denk dat we haar maar een lesje moeten leren om ons zo van het werk te houden´´ zei hij tegen zijn collega. De andere bouwvakker knikte instemmend.
Het maakte mij een beetje bang maar ik vond het ook ontzettend geil. De bouwvakkers mompelden iets tegen elkaar en vervolgens pakte eentje hardhandig mijn borsten vast. Hij stootte hard in mij en begon mij steeds sneller te neuken. Plotseling trok hij me half overeind. De andere bouwvakker kwam achter me staan en duwde een vinger in mijn kontje. Ik schrok even maar wende al snel aan het gevoel. Laten we je tweede gaatje maar gaan opvullen zei hij. De andere bouwvakker stopte even met neuken en de tweede pik werd zo in mijn kontgaatje geduwd. Ik slaakte een kreetje en het werd even zwart voor mijn ogen. Dan begonnen ze mij alle twee te neuken en raakte ik in extase. Pijn raakte vermengt met puur genot. Ze stootten steeds harder in en uit en ik hoorde hun steeds harder hijgen. Ik kreunde hard en voelde beide pikken tegelijkertijd in mij spuiten. Uitgeput zakten we in elkaar en we bleven even zo liggen. Vervolgens stonden beide mannen op en kleedden zich aan. Zonder iets te zeggen klommen ze uit het raam en gingen ze aan het werk. Ik besloot om voortaan mijn gordijnen open te houden.

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. Gorki 75 21 feb 2017
  2. vlinderke 26 feb 2017
  3. Delicate 18 mrt 2017
  4. Sterre 04 jul 2017
    • Luke 09 jul 2017
  5. Ricardo 19 aug 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *