— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Beste vrienden

Mijn naam is Bibi. Ik ben 22 jaar oud en ken Wouter via mijn opleiding in Amsterdam. Als introductie voor de opleiding zijn we naar de Ardennen geweest. Wouter kwam naast mij in de bus zitten en sindsdien zijn we onafscheidelijk. We genieten van avondjes uit in het bruisende Amsterdam, maar ik kom ook vaak over de vloer in bij zijn studentenhuis.

Op donderdagavond gaan we vaak stappen. Het is dan studentenavond in Amsterdam. Omdat ik niet in Amsterdam woon blijf ik op zulke avonden altijd bij Wouter in het studentenhuis slapen. Zo stond dat ook geplant voor deze avond.

Na flink wat tijd voor de spiegel doorgebracht te hebben stap ik op de bus richting Amsterdam. Op naar Wouter. Ik draag vanavond een zwarte blouse met een hoge sluiting. Zo rond mijn decoletté zit er een druppelvormig gat in mijn blousje dat mooi uitzicht geeft op mijn ronde borsten. Ik heb cup 75E waar menig man van onder de indruk is. Verder draag ik een korte zwarte rok met pailletten die mijn lange benen mooi doet uitkomen. Ik draag geen hakken, maar sneakers, omdat mijn voeten het niet aan kunnen om de hele avond op hakken te lopen.

Aangekomen bij het studentenhuis doet Wouter de deur voor mij open. “Damn Biebs, ziet er goed uit” zegt hij met een knipoog. Onder luid gejoel van zijn huisgenoten neem ik plaats op de bank waar ik gelijk een glas wijn krijg aangereikt. Dankbaar neem ik een slok. Glimlachend neem ik alle mensen om mij heen in mij op. Stuk voor stuk studiegenoten en/of vrienden en vriendinnen waar we zo vaak mee optrekken. Dit beloofd een leuke avond te worden.

Na wat voorgedronken te hebben gaan we onderweg naar Leidseplein. In de tram zijn er niet genoeg zit plaatsen, dus ik zit op Wouter’s schoot. Zijn hand ligt lichtjes op mijn billen en ik krijg een warm gevoel bij mijn poesje.

Na een aantal uren dansen en een hoop drank kijk ik op mijn horloge. Het is 03:00. Een aantal vrienden zijn al vertrokken en we zijn nog over met een groepje van 6. Een vriend blijft maar komen met de tequilla shots. Ik kijk Wouter aan en beweeg met mijn hoofd naar buiten. Ik heb behoefte aan frisse lucht. Hij knikt en loopt naar buiten.

We lopen richting het studentenhuis terwijl we wat napraten over de avond. Al snel wordt het onderwerp serieuzer. Ik weet dat het net uit is tussen Wouter en zijn vriendin en dat zij hem nogal kortaf behandelde. Ik sla mijn arm om mijn beste vriend heen. Wouter stopt met lopen en omhelst me met beide armen. “Bibi je bent echt een geweldige vriendin voor me. Ik zou niet weten wat ik zonder je zou moeten”. Hij laat me los en zijn blik valt op mijn borsten. “Damn wat heb je toch een stel fantastische tieten!” grinnikt Wouter. Ik lach mee en kijk hem aan. Hij kijkt terug en strijkt een pluk van mijn blonde haar achter mijn oor. Voor ik het weet staan we innig te zoenen midden op staat. Zijn lippen zijn zacht, maar zijn kus is hard en vol verlangen. Zijn handen glijden over mijn lichaam. Opnieuw laat hij me los. “Nog een paar meter en dan zijn we bij mijn huis, kom je mee?” Ik knik gretig en hand in hand lopen we naar het studentenhuis.

Eenmaal binnen zet Wouter me tegen de muur en begint me opnieuw te zoenen. Hij trekt mijn blouse uit mijn rok en slaakt een zucht van verlangen als hij mijn borsten in mijn mooie, nieuwe, zwarte bh ziet. Ik laat mijn hand over zijn kruis gaan en voel zijn harde pik tegen de sluiting. Ik trek zijn shirt uit en mijn handen bewonderen zijn gespierde armen en sterke rug. Wouter knielt en duwt mijn rok omhoog. Hij likt mijn dijbenen voordat hij mijn string opzij schuift en zijn tong over mijn lipjes laat gaan. Ook mijn klitje blijft niet achter. Hij likt en zuigt en brengt voorzichtig twee vingers in me. “Wat ben je lekker nat en strak” kreunt hij. Hij haalt zijn vingers uit me. We lopen de trap op en Wouter geeft me een pets op mijn billen.

In Wouter’s kamer zien we dat de vriend waarmee hij zijn kamer deelt al ligt te slapen. Dat wordt stil doen… Ik duw Wouter op zijn bed en laat een spoor van kusjes achter vanaf zijn mond naar beneden, terwijl ik zijn broek openmaak. Zijn stijve pik staat strak afgetekend in zijn boxer en als ik de boxer naar beneden trek springt hij vrolijk omhoog. Ik neem zijn pik in mijn mond en pijp hem even voordat ik boven hem hang en zijn pik zachtjes in mijn poesje laat glijden. Ik rij op hem en hij beweegt mee. Eerst zachtjes maar we zijn zo opgewonden dat zijn pik steeds harder in en uit mijn kutje beweegt. Met zijn duim bewerkt hij mijn klitje, terwijl ik op hem rij. Ik voel mijn orgasme opkomen en het treft mij in alle heftigheid. Mijn bekkenspieren spannen zich aan en ik voel het orgasme door mijn hele lichaam. Door het schokken van mijn spieren om zijn pik komt Wouter ook klaar en spuit hij zijn zaad in mij. “Mijn geile Bibi” fluistert hij in mijn oor. We knuffelen nog wat en vallen dan in slaap in het studentenhuis.

Beoordeel dit verhaal

8 Reacties

  1. andre 12 jul 2016
  2. Bibi 15 jul 2016
  3. Liam 16 jul 2016
    • Bibi 26 jul 2016
  4. Robert 18 jul 2016
  5. Bibi 26 jul 2016
  6. Harald 30 jul 2016
    • Bibi 02 aug 2016

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *