— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De Lift

Je zit achter je bureau, mensen om je heen. Geroezemoes. Lawaai. Je kunt je niet concentreren. Dan gaat je telefoon: er is een pakje voor je bezorgd; je moet het zelf ophalen. Je baalt. Rekt je even uit. Stropdas goed hangen en je gaat naar lift. Duurt even. Je bent ongeduldig.

Lift gaat open. Er staat een persoon in. Je stapt in en draait je om om op knopje te drukken. Op dat moment voel je iets tegen je arm. Iemand drukt op ’n andere knop. Je kijkt geërgerd om en ziet mij staan: regenjas, suede laarzen. Ik heb de lift op noodstop gezet. Gelukkig is er geen alarm.

Ik lach naar je en zeg dat je tien minuten hebt om met me te doen wat je wilt. Ik maak ceintuur van mijn jas los: je ziet laarzen; kousen; zwarte body. Je vloekt even: dan zoen je me en maakt de drukkertjes van mijn body los. Je voelt hoe nat ik al ben en noemt me een geile sodemieter. Je maakt je gulp al open en ik zak op mijn knieën voor je.

Ik lik aan je eikel. Langs je schacht en neem je keiharde paal in mijn mond. Je kijkt naar me, kreunt. Ik lik je ballen. Dan, als je het bijna niet meer houdt, trek je me aan mijn haren omhoog. Ik buk voorover en je neemt me op zijn hondjes: hard en ruig.

Je knijpt in mijn tepels. Ik moet me schrap zetten. Ik geniet van je. Je neukt me met lange halen. Je bijt in mijn schouder. Ik kom klaar. Je geeft me nog een tik op mijn kont en dan spuit je me helemaal vol.

We kussen nog even snel; kleren weer op orde. Ik knijp mijn bekkenbodemspieren bij elkaar om geen druppel zaad te verliezen, hebberig als ik ben! Ik loop het gebouw uit zonder om te kijken.

Jij haalt je pakje op bij receptie. Een doos goede Cubaanse sigaren met een kaartje erbij: geniet ervan, ik geniet van jou!

Tinny

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Jahon 09 feb 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *