— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Avondrit

Haar ogen zochten de zijne en hielden die iets te lang vast. Hij zocht terug en vond, woordenloos, doch duidend. Als hij duidelijk maakt dat het tijd is om te gaan rijden, leunt zij voorover en zegt dat ze even naar het toilet gaat.

Even later is ze terug en terwijl ze samen naar de parkeergarage lopen, voelt hij hoe ze een stukje stof in zijn hand drukt. Gauw loopt ze vooruit, haar rokje afkloppend, terwijl hij zich realiseert dat hij haar string vastheeft.

De auto vindt de weg naar de snelweg, en zij daagt hem voortdurend uit. Het is de combinatie van haar blik en handelingen. Haar benen,
die net te ver uit elkaar liggen, en de stof van haar rok, die om haar dijen spant. De blik in haar ogen als hij opzij kijkt. Haar vingertoppen die zoekend een weg banen langs zijn hals en boordje.

Haar andere hand die terloops op zijn knie belandt en vervolgens haar vingers die kriebelende sporen trekken over zijn dijen. Haar
brede glimlach, bij het bemerken van zijn reactie. Ze leunt naar hem
toe, en fluistert in zijn oor dat het haar genoegen schept hem te
plagen, uit te dagen, misbruik te maken van zijn machteloosheid
achter het stuur.

Alsof het nog niet genoeg is neemt ze haar ene hand van zijn dij en laat die langzaam onder haar rok glijden om haar eigen vochtigheid te controleren. Na een zachte kreun brengt ze haar vingers naar haar lippen, en laat ze haar tong over haar natte vingertoppen glijden. Ze kijkt naar hem, brengt haar vingers naar hem toe en wrijft heel lichtjes over zijn lippen.

Voor hem is het basta! Bij de eerste rustplaats zet hij de auto in het donker naast een vervallen stukje vangrail. Hij trekt haar aan haar shirtje uit de auto, en parkeert haar buiten het licht van de lamp tegen de vangrail. Hij houdt haar handen op haar rug en zoent haar bestraffend, hard, maar zalig op haar nog vochtige lippen.

Hij maakt een hand vrij, en grijpt en kneedt haar borsten, bespeelt haar harde tepels. Zij geeft zich over, kreunt, laat de passie oplaaien en kreunt harder. De ommeslag is voelbaar, zijn vingers verdwijnen onder haar rok en vinden haar natte kutje. Hij gromt wanneer zij haar handen naar zijn kruis brengt en zijn stijve pik bespeelt. Haar handen worden gegrepen en hij draait haar om, legt haar buik op de vangrail, bindt haar handen aan weerszijden vast aan het ijzer.

De stof van haar rok wordt omhoog gestroopt tot op haar billen en ze voelt hoe hij zijn eikel tegen haar aanbrengt en vervolgens met een
diepe grom zijn pik naar binnen stoot…

Oi seau

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *