— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hard en zacht

Hij was een knappe, vlotte babbelaar, achter in de twintig. Ik de beste vriendin van een vriendin van hem. We ontmoetten elkaar voor de eerste maal in een danscafé, luide muziek, ik totaal onbekend in een voor hem vertrouwde omgeving. De gemeenschappelijke vriendin had vrienden zat en hij zag mijn vertwijfelde blik temidden van de menigte. Ik had al snel in de gaten dat hij absoluut mijn type was, een supersensuele danser, ik bleef wat rondgapen en trachtte zo weinig mogelijk op te vallen om hem wat nauwlettender te kunnen bekijken. Al snel voelde ik zijn nakende aanwezigheid; hij knoopte een luchtig gesprek met me aan. We babbelden een avondje vol over koetjes en kalfjes, daar bleef het voorlopig bij.

Enkele weken later liepen we elkaar in een andere discotheek tegen het lijf, beiden met andere vrienden. Veel woorden werden er niet gewisseld, de korte tijd was voldoende om een beter beeld te vormen van zijn brede schouwers en supermooi kontje!

Op een avond nodigde mijn vriendin me uit op een verjaardagsfeestje. Ik wist dat hij daar zou zijn en was best een beetje nerveus om hem te ontmoeten. Het duurde niet lang of we stonden te babbelen, te lachen en te dansen. Ik amuseerde me echt super. Het was de periode voor Sinterklaas en hij wilde me een brief tonen die hij voor de sint had geschreven. De brief lag in de auto en ik ging mee. Veel gebeurde er niet, we konden de brief niet vinden maar de spanning was te snijden.

Plots werden we beiden een beetje verlegen hoewel we de hele avond hadden gepraat. We gingen terug naar binnen. Deze episode had de spanning opgevoerd. Toen er een slow werd gespeeld en hij me uitnodigde, meende ik een bobbel in zijn broek te voelen. Dit gegeven liet me niet onberoerd; wilde verhalen, standjes en fantasieën spookten door mijn hoofd. Ik raakte helemaal in de war.

Een uurtje later lag ik alleen in bed, met de kennis dat hij mijn telefoonnummer had. Ik wist zijn e-mailadres. Dat was toch al iets, ik zou hem dan maandag mailen en misschien kon ik wel op een lief sms-je rekenen om me goede nacht te wensen. Eigenlijk was dat het enige waar ik aan kon denken, en dat hielp blijkbaar. Want niet lang daarna kreeg ik een sms-je binnen. Een bedankje voor de leuke avond etc. We sms-ten twee uur aan een stuk, de berichtjes werden heter en heter om uiteindelijk met elkaar te praten aan de telefoon. Een kwartiertje later stond hij bij mij aan de deur. We kusten elkaar, eerst zacht en verlegen maar dan steeds geiler tongden we ons een weg naar de slaapkamer. Zijn handen woelden door mijn haar, zijn tong was zalig warm, nat en heerlijk opwindend. Zijn handen baanden zich een weg onder mijn truitje en vonden mijn welvingen al snel. Mijn tepels priemden door de kanten bh, ik kon mijn geilheid niet voor hem verbergen. Mijn lichaam schreeuwde om door hem genomen te worden. Met één gebaar maakte hij mijn bovenstukje los en mijn borsten kregen onmiddellijk een kus- en likbeurt, en ook zijn handen gaven de nodige aandacht. Zelden had ik zo verlangd naar een man, mijn poesje tintelde en bijna wilde ik roepen dat hij me onmiddellijk moest nemen.

Maar ik wilde de spanning zo lang mogelijk bewaren en dat hij mijn lichaam met al zijn verweninstrumenten verkende. Me kussend, streelde hij met één hand over het verborgen spleetje, de kanten string was al helemaal vochtig en dat ontging hem natuurlijk niet. ,,Heb je zin in me, mijn lieveling?'” Ik kon alleen maar kreunen want de heerlijke strelingen van zijn handen en tong, zijn harde penis die tegen mijn dij aanklopte, deden mijn ademhaling versnellen, het diepste van mijn lijf liet hem weten dat ik er helemaal klaar voor was. Hij wilde dat nog niet horen, me eerst nog heter maken, meer doen verlangen naar die ultieme samensmelting. Kietelend trok hij mijn slipje opzij, z’n vingertje tastte over mijn lippen. Dan concentreerde hij zich weer op mijn borsten om even later hetzelfde ritueel te herhalen, telkens de lipjes iets meer van elkaar duwend om mijn klitje heerlijk te verwennen. Daarna likte hij verleidelijk geil zijn vinger af en stopte die tenslotte in mijn mond. Mijn kut begon te kloppen, alsof mijn hart zich nu daar bevond. Deze paringsdans had al lang genoeg geduurd, het was tijd om over te gaan tot de penetratie. Ik vroeg hem met zeker aandrang om in me te komen, ik wilde voelen wat hij me nog meer te bieden had. En hij trok zijn boxershort uit om dan zijn fiere pik naar binnen te stoten.

Hij bleef superzacht. Deze combinatie was voor mij tot dan toe ongekend. Hoe was het mogelijk om ondanks die opgewondenheid zo’n grote tederheid aan de dag te leggen? Het was vooral zijn blik die het hem deed en de lieve woordjes die zijn liefdesspel begeleidden. Maar mijn kut schreeuwde om meer.

Coco

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *