— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het riet

Het hoge, wuivende riet lonkt, en samen zinken we weg in het zachte mos tussen het riet. We versmelten tot een pas-de-deux op de melodie van onze hartenklop.

Mijn zachte borsten zijn naakt en overweldigen je hongerige ogen. De aanblik doet je verstommen en je kreunt. Je lippen banen zich een weg naar mijn harde tepels en gulzig drink je aan mijn gretige tieten.

Ik bewonder je profiel. Je daalt langzaam af naar mijn navel en ik geraak in extase. Ik grijp onbezonnen in je zwarte haren, en duw je hoofd streng in de richting van mijn gezwollen schaamlippen. Met dit gebaar beveel ik je te gehoorzamen, en ik sta erop dat je warme tong mij schaamteloos binnen dringt.

Je likt mij een eeuwigheid lang. Je verdrinkt in mijn sappen, die overvloedig over je kin vloeien. Ik open mijn dijen tot het uiterste, en nodig je hiermee uit diep in mij te komen. Dankbaar glijdt je prachtige eikel in mijn diepste spelonk en ik omsluit je hele wezen met al mijn kracht. Onze warme lichamen zijn verwikkeld in een liefdesdialoog. Laaiend enthousiast zwelt je lul in mijn geile vocht. Je bruine ogen ontmoeten de mijne, op zoek naar goedkeuring. Die schenk ik je, door vol overgave mijn kutspieren tot het uiterste te spannen.

Zo dwing ik je mooie pik zich helemaal uit te leven en mij een plaatsje te gunnen in de hemel van duizend orgasmen. Ze golven één voor één over mij heen als een vulkanische eruptie en jouw kokende lava neemt bezit van mij.
Ik roep je naam, ik vergiet een zee van tranen van genot.

Hiermee is ons geheim bezegeld!

Belles Rives

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *