— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Stop!

Ik slaap al half als ik plots zijn vingers voel. Langzaam glijden ze van mijn navel naar mijn knopje. Zachtjes beweeg ik mijn heupen omhoog en kreun als zijn vingers teder mijn klitje masseren. Hij kust me, ik kus hem terug. Ik kreun: wat een genot. Zijn lippen op mijn mond, zijn lippen langzaam naar beneden, naar mijn tepels, mijn buik. Zijn vinger nog steeds op mijn klitje. Sneller maar nog steeds teder masseert hij me daar.

Mijn hart gaat tekeer. Zijn lippen zijn overal en ik explodeer van genot. Ik kreun en pak hem stevig vast. Eenmaal bijgekomen zie ik dat hij naar me kijkt.
“Wat is het toch geil als je komt.”
Ik glimlach. Als vanzelf gaat mijn mond naar zijn piemel, zijn heerlijke piemel die weer zo ontzettend hard is. Rustig neem ik eerst het topje van zijn eikel in mijn mond en ga zo verder, steeds verder, totdat het niet meer verder kan. Hij kreunt en ik ga door. En dan…stop! Het is nog niet zover.

Mijn benen in zijn nek. Rustig komt hij bij me naar binnen, steeds een stukje verder. Dan die stoten, heerlijk stoten. Hij houdt me vast en duwt me over zijn lul, we worden wild en vergeten alles om ons heen. En dan…stop! Abrupt hou ik op, glij van hem af en ga op mijn buik liggen.
“Neuk me van achter, lieverd.”
Dit laat hij zich geen twee keer zeggen. Hij stoot hard en diep naar binnen en begint me met lange halen te neuken. Zo hard, zo lekker dat ik voor de tweede keer klaarkom. En hij bijna ook. Maar dan…stop!

Hij op de rand van het bed, ik op mijn knieën. Snel neem ik zijn piemel in mijn mond en verras hem met mijn snelheid. Hij kreunt en gooit zijn hoofd achterover terwijl ik hem keihard pijp. Ik proef zijn voorvocht. En dan…stop! Ik sta op, draai me om en laat me over zijn lul zakken. Langzaam beweeg ik heen en weer. Hij weet niet wat hem overkomt en pakt me stevig bij mijn heupen. Ik beweeg subtiel en precies zo, dat ik perfect over zijn eikel beweeg.

Hij kreunt en kreunt maar hij niet alleen, al snel voel ik een derde orgasme opkomen. Hij legt me op mijn zij, dringt van achter bij me naar binnen en duwt me een beetje naar voren. Dat is mijn G-spot. Fenomenaal! En dan stoppen we niet meer. Als ik wakker word ruik ik hem, voel ik hem, hoor ik hem spuiten.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *