— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onverwachte ontmoeting

Al jaren ben ik gelukkig getrouwd. Mijn man is leuk, lief, zorgzaam en ook in bed is het goed. Maar na acht jaar is de spanning een beetje weg. Ook is de seks een beetje te soft naar mijn smaak.

Kort geleden ben ik een andere man tegengekomen, op een terrasje in de zon. Hij viel me op omdat hij een leuke oogopslag had, een stoute blik. We raakten aan de praat en staarden elkaar daarbij diep in de ogen. Ik voelde onmiskenbaar seksuele spanning. Zou het wederzijds zijn? Zogenaamd per ongeluk raakte ik zijn hand aan. Een schok ging door mij heen. Hij keek me hierop onderzoekend aan en begon vervolgens mijn hand zachtjes te strelen. Toen ik hem niet terugtrok lachte hij. ,,Ga mee,” beval hij. Ik stond op en volgde hem.

Hij bewoonde een mooi appartement in de binnenstad van Utrecht. Ik liep achter hem aan naar binnen. Ik was de hal nog niet door of bliksemsnel draaide hij zich om en kuste me ruw. Hij greep met zijn hand in mijn haar en trok mijn hoofd naar achteren. Zijn tong verkende mijn mond en ik voelde me heet en nat worden tussen mijn benen. Met knikkende knieën bleef ik staan totdat hij weer losliet en me meevoerde verder zijn huis in.

Zijn slaapkamer was netjes, koel en wit. Hij gooide me op zijn immense bed en begon zich voor mijn ogen uit te kleden. Ik was even in de war maar gooide snel ook al mijn kleren van me af. Ik was bang, maar tegelijkertijd gretig naar wat er komen ging. Hij ging naast me liggen en kuste mijn borsten. ,,Mooi,” mompelde hij. Met zijn tanden begon hij in mijn tepels te bijten. Het was pijnlijk en lekker tegelijk. Met mijn hand voelde ik tussen zijn benen en vond daar een groot stijf lid. Hij bewoog het op en neer in mijn hand en een druppel vocht verscheen. Ondertussen zoog hij zo stevig dat mijn tepels als twee torentjes overeind gingen staan. De pijn en het genot waren even intens. Mijn kut klopte en ik verlangde ernaar daar aangeraakt te worden. Ik wreef uitdagend tegen hem aan. ,,Eerst dit,” zei hij en hij dwong mijn hoofd naar beneden. Ik nam zijn lul diep in mijn mond terwijl ik mijn onderlichaam naar zijn hoofd draaide zodat hij bij mij zijn gang kon gaan. Eindelijk raakte hij mij aan, hij beet hard in mijn vochtige schaamlippen, en likte langs mijn gezwollen clitoris. Met zijn lul nog in mijn mond stikte ik bijna van genot. Terwijl hij doorging met masseren en likken kwam ik al bijna klaar. Hij stopte abrupt en trok me weer overeind.

,,Op je knieën,” commandeerde hij. Dat deed ik en ik wachtte trillend af op wat er ging komen. Ik voelde zijn eikel tussen mijn schaamlippen, hij wachtte even om vervolgens ineens naar binnen te stoten. Ik schreeuwde het uit terwijl hij door bleef stoten waarbij hij mijn clitoris bleef masseren. Na minutenlang intens genot kwam ik zo heftig klaar dat het even zwart werd voor mijn ogen. Kort daarna kwam hij. Vervolgens hebben we ons zwijgend aangekleed en ben ik weer vertrokken.

Ik heb hem mijn e-mail adres gegeven. Misschien nog eens?

Jennie

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *