— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vera 1: Vakantie foto’s uit de Alpen

Ik ben Vera en 29 jaar oud. Heb een leuke man, een leuke baan en we hebben het goed samen. We zijn dit jaar op vakantie in de Alpen. Op een camping aan een Zwitsers meer, met uitzicht op de hoge bergen. We staan er al een paar dagen en wisselen ons verblijf af met luie en actieve dagen.

Vandaag een rustdag aan het meer. Al vroeg in de morgen brandt de zon op de tent en wordt het eigenlijk al snel te warm om in de tent te blijven liggen. Ik ben daarom al vroeg wakker. Maar die warmte geeft me ook een lekker loom gevoel. Ik sla de slaapzak terug en voel de warmte op mijn lijf. Kasper ligt nog te slapen naast me. Ik streel mijn borsten en knijp zachtjes door de stof van mijn hemdje in mijn tepel. Een elektrisch stroompje schiet van mijn kruis langs mijn ruggengraat omhoog. Ik beweeg mijn hand over mijn huid naar mijn borsten om ze langzaam te masseren. Met mijn andere hand glij ik langzaam naar mijn slipje en beweeg mijn vingers over de dunne stof. Ik spreid mijn benen iets uit elkaar om mijn vingers de ruimte te geven. Zachtjes kreunend begin ik mijn kutje te masseren. Mijn hand glijdt onder het elastiek van mijn broekje en mijn vingers vinden hun weg door de korte haartjes op mijn venusheuvel naar mijn natte vulva. Een siddering van genot glijdt door mijn lijf. Zo masseer ik mij tot een zachtjes kreunend orgasme. Ik probeerde mijn ademhaling weer op peil te krijgen. Ondertussen wordt Kasper wakker en vraagt zachtjes of ik het ook zo heet heb. Ja, zeg ik, tijd om te gaan zwemmen!

Aan het einde van de ochtend zijn we op het strandje vlakbij het dorpje bij de camping. We spreiden onze badlakens uit en gaan lekker zwemmen en genieten van elkaar. Kasper raakt me steeds aan tijdens het zwemmen. Even met zijn hand langs mijn billen of mijn borsten, onder water natuurlijk. Hij heeft zin in seks, zijn manier om het te laten weten. Ik kijk hem aan en zeg: ‘Nog even geduld, er zijn teveel kijkers!’ De middag is al behoorlijk gevorderd en het is druk op het strandje geworden. Een paar meter verder komen twee vrouwen zitten (ongeveer van mijn leeftijd, misschien een paar jaar jonger). Ze staan ook bij ons op de camping, een paar plaatsen verder. Het valt me op dat ze steeds een beetje onze richting op kijken. Dan komt een van de twee naar ons toe. “Mögen wir neben dir sitzen?” Blijkbaar dus Duitse meisjes? ‘Natuurlijk!’ antwoordt Kasper spontaan.

De twee meiden komen naast ons zitten. Ze stellen zich voor als Nicole en Uta. Ze komen uit Berlijn en zijn vriendinnen. Jullie staan toch ook op de camping iets de berg op? Ze zijn gisteravond aangekomen en vertellen dat ze een week willen blijven, misschien langer. Afhankelijk van het weer. Nicole is ongeveer even lang als ik ben (ik ben 1.80 m) en ze heeft lang golvend donkerblond haar, felblauwe ogen en heeft behoorlijke borsten. Ze heeft een rood bikinibroekje aan met een wit bovenstukje. Uta heeft donkere ogen en donker haar, en niet te grote borsten, cup a denk ik. Ze heeft een appelgroene bikini aan. We hebben een gezellig en gesprek en we vertellen wat wij doen voor werk (ik werk als curator in een museum en Kasper werkt als docent op een Universiteit). Uta verteld dat ze werkt als vormgever bij een uitgever, Nicole is freelance tekstschrijver. Ik vraag of ze een relatie hebben met elkaar, maar daar reageren ze giechelend op dat dat niet het geval is. Hoewel wel een “zakelijk relatie”. Kasper vraagt of ze een gezamenlijke onderneming hebben. ‘Zoiets,’ zegt Uta… ‘We rekruteren jonge mensen voor projecten.’ ‘Wat voor projecten?’ vraagt Kasper. ‘Voornamelijk fotoprojecten’, zegt ze. ‘Soms ook videoprojecten’, vult Nicole aan. ‘Voor marketing?’, vraag ik. Nicole en Uta kijken elkaar aan en het is even ongemakkelijk stil. Dan zegt Nicole, ‘nee, meer in de erotische branche… eigenlijk porno.’ Kasper krijgt een kleur en is stil. ‘Ooh…’ stamelt hij. ‘Interessant,’ zeg ik. Ook niet goed wetend wat ik zeggen moet. Nicole en Uta lachen beide hartelijk. Dit soort reacties krijgen we vaker. Het is een leuke business hoor. En we zijn zitten niet in de wereld van de opgeblazen tieten en dikke lagen make-up. Maar de normale, gewone mensen seks. Het is stil… ‘En nu wil je ons gaan vragen of wij…’ Kasper kijkt mij verschrikt aan. ‘Geintje’ zeg ik.
Nou, zegt Uta. We zoeken wel een stel. ‘Ja, ik ben gek’ zegt Kasper. Uta legt uit dat ze morgen een reportage zouden maken, met een stel die opgepikt zou worden op het vliegveld in Genève. Maar die haakten op het laatste moment af. Kasper kijkt mij met grote ogen aan. Ik negeer hem en vraag wat de bedoeling was. We hebben de beschikking over een Chalet, hier in de buurt. Vanaf een parkeerplaats ongeveer 1,5 uur lopen naar een mooi bergmeer. Daar zouden we fotograferen en filmen. Jullie zouden goede vervangers zijn. ‘En dat kun je zonder ervaring,’ vraag ik schuchter? ‘Ja, waarom niet!,’ zegt Uta. ‘Jullie laten je lichaam zien, naakt. Dat kunnen we allemaal en de rest volgt vanzelf. ervaring met seks hebben jullie al,’ zegt ze met een knipoog. ‘Tjesus,’ zegt Kasper… ‘je meent het niet… jou lijkt het echt wat?’ Er schiet weer zo’n stroomstootje uit mijn kruis langs mijn ruggegraat omhoog. Bij het idee alleen al. ‘Ik weet het niet,’ zeg ik. Nicole vraagt om erover na te denken. We vertrekken pas morgen. En anders maken we een mooie reportage van onszelf, veranderen we het oorspronkelijke plan!
‘Ik ga zwemmen,’ zegt Kasper. Als Kasper in het water is zegt Uta, ‘jij wilt wel hè. De gedachte alleen al maakt je heet. Je zult zien dat het echt geil is, de camera op je gericht, wij als toeschouwer van jullie lust en begeerte. Het is verslavend.’ ‘Hmm,’ zeg ik. Nicole is intussen opgestaan en het water in gegaan, ze zwemt naar Kasper. Ze praten met elkaar. Uta zegt, ‘ze heeft een sterke overredingskracht, let maar op.’ Na tien minuten komen Nicole en Kasper het water uit… Hij kijkt mij aan en vraagt, ‘wat wil jij?’ ‘Het lijkt mij vreselijk spannend, en ik ben er onzeker over. ‘We kunnen morgen gewoon meegaan, kijken hoe het loopt. Hoe het voelt. Als een van beide zich er niet goed bij voelt dan stoppen we.’ De middag verloopt vreemd. We hebben met elkaar gesprekken, over van alles. Maar ik kan ze niet meer terughalen. Mijn gedachten dwalen af… ik denk steeds aan morgen, en de consequenties van wat we doen gaan. Kasper is ook stil. ’s Avonds bij de tent blijft dat zo. Uta zegt nog tegen ons dat we geen zorgen moeten maken. Het is “ganz toll” en geeft een knipoog. In bed herhalen we onze afspraak. Ieder van ons kan de beslissing nemen om te stoppen.

De volgende dag vertrekken we in twee auto’s. Als we weg willen, zijn we niet afhankelijk van die twee grieten zegt Kasper. via een smalle weg met haarspeldbochten belanden we op een parkeerplaats. De uitzichten zijn adembenemend. Onze onderneming ook…

Uta en Nicole laden twee rugzakken uit. Een met foto en videoapparatuur en een rugzak met eten en kleding voor deze twee dagen. Ook wij hebben ieder een rugzak met eten en drinken alles wat we nodig hebben voor twee dagen. Het is warm, het pad is stijl. Ondertussen vertelt Nicole dat ze willen beginnen met de reportage bij het bergmeer. Zijn er veel wandelaars bij het meer, dan gaan wij niet naakt. Ondertussen filmt Nicole. Alsof we op vakantie zijn. Wat we ook zijn natuurlijk. we genieten allemaal van de wandeling. Ook Kasper krijgt wat meer praatjes. Na ruim 2 uur komen we aan bij een prachtig bergmeer met rondom dennenbomen. We zitten op ongeveer 1700 meter, en we zijn niet alleen. Waar we al bang voor waren. We vinden een plek bij het water met rotsen en bomen. Nu gaat het beginnen. Nicole legt uit wat de bedoeling is. ‘Jullie hebben een wandeling gemaakt, het is heet en zoeken verkoeling. Gebruik je fantasie.’
‘Ik ga niet naakt hier’ zegt Kasper. Aan de overkant lopen mensen.’ Ik zeg dat het oké is, we gaan niet naakt.
Ik trek mijn bergschoenen uit en Kasper doet dat ook. Ik ga op de rots staan en doe mijn T-shirt uit en sta in mijn hemd. Nicole filmt en Uta neemt foto’s. Ik trek ook mijn sportbroek uit. Ik steek mijn hand uit naar Kasper en die komt bij me op de steen staan. Hij trekt ook zijn shirt uit. Ik leg mijn hand op zijn borstkas en met mijn andere knijp ik zachtjes in zijn kruis. ‘Ontspan’ zeg ik. Ik trek ook mijn bh onder mijn hemd uit en laat me langzaam in het water zakken. Het is ijskoud. Mijn tepels worden direct stijf. Kasper volgt. Het water komt tot aan mijn kruis. langzaam dompel ik mezelf onder. het voelt heerlijk om weer boven te komen, van koud naar warm. Kasper doet hetzelfde en lacht. De stof van mijn hemd en slip plakt aan mijn huid en verraadt wat er onder zit, feitelijk ben ik naakt. Het voelt heerlijk. Ik geeft Kasper een tongzoen, die hij gulzig beantwoord. Ik hoor de camera sluiter achter elkaar klikken. Nicole vraagt of we weer op de rots willen staan. Er worden foto’s gemaakt en gefilmd. Nicole komt op de rots en maakt close-ups van mijn borsten die door de stof heen schijnen en van mijn kruis. Het voelt geil. Nicole vraagt of ik wil gaan zitten en mijn benen wil spreiden. De contouren van mijn kutje tekenen zich af door de stof. Ik wil het, ik vind het fijn. Ik kijk omhoog naar Kasper die glimlachend achter me staat en mij aankijkt. Zijn piemel groeit. Ik sta op en steek mijn hand in zijn slip. Ik trek aan zijn half zachte piemel en ondertussen kust hij me. Hij kneedt mijn borst. Niet naakt fluistert hij. ‘Je hebt gelijk,’ zeg ik.
Samen stappen we van de rots. Nicole en Uta kijken lachend ons aan. “Das war geil, sehr gut!!!”. ‘Kom, we gaan naar het Chalet, dat is 300 meter verder’ op zegt Nicole. ‘Gaan we daar verder met de opnames.’ Kasper en ik kleden ons min of meer aan. Droge kleren over ons natte ondergoed, de bh prop ik in de rugtas. Gelukkig is het dichtbij.

Beoordeel dit verhaal

12 Reacties

 1. Thomas 16 sep 2020
 2. Bram 16 sep 2020
 3. Jannah 16 sep 2020
 4. Frank 16 sep 2020
 5. Bram 16 sep 2020
 6. Johan 16 sep 2020
 7. Edwin 17 sep 2020
 8. Jannah 17 sep 2020
 9. Tom 17 sep 2020
 10. Jannah 17 sep 2020
 11. Adryk 20 sep 2020
 12. Joost 20 sep 2020

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *