— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Bedtime stories

Herinner je nog die eerste keer, dat adembenemende moment, dat je de liefde bedreef? Herinner je nog de opwinding, dat intense gevoel tijdens je allereerste vrijpartij in volle verliefdheid? Weet je nog hoe het voel, de ware passie tussen geliefde, die niet van elkaar kunnen afblijven en elke keer van seks genieten alsof het de allereerste keer is? Dat is het gevoel, dat deze DVD-serie wil proberen over te brengen en volgens ons zijn ze daar behoorlijk goed in geslaagd.
Het is zonder meer een verfrissende aanpak en een opwindend schouwspel geworden.

Bedtime stories is de eerst DVD uit een nieuwe serie van Daring, pure geheten. En daarmee wordt gelijk de sfeer in alle vijf de vrijscène weer gegeven. De stijl van Bedtime Stories is puur, wat je ook kunt lezen als licht, open, fris en eenvoudig. De film heeft een frisse en “schone” look, met weinig visuele effecten en camerahoeken. Ook de mensen die er inspelen hebben relatief weinig tatoeages, en de vrouwen dragen discrete make-up en hebben geen nep borsten. Ze zijn mooi en zeer aangenaam om naar te kijken. Er is voelbare chemie tussen haar en hem, er wordt veel gekust en gestreeld tussen de seksscènes door.

Verwacht geen verhaallijn of verrassende setting. Het zijn pure en mooie registraties van opwindende vrijpartijen met mooie, liefdevolle jonge mensen in het sprankelende ochtend licht. Een romantisch schouwspel om zelf heerlijk van in de stemming te komen.

Label: Daring Pure – 2012
Geregisseerd door: Dawn
Speelduur: 01:42:21 – 5 scènes
Taal: Niet gesproken

Bekijk de trailer hier

Enige reacties van vrouwen, die deze film hebben beoordeeld:
– “Mooie mensen, jong, natuurlijk, geen siliconen, natuurlijk gehijg niet te overdreven maar normaal. Alles goed in beeld met close ups,liefdevol, respectvol en toch botergeil… ”
– “Erg opwindend, respectvol naar de vrouw maar wel gewoon goede sex.”
– “In een woord: heerlijk!”

genre: pornofilm
regie: Dawn, Nederland 2012
beoordeling: 8.5 (0-10)

Deze film is te koop bij:
Femlitero, Porna-shop van Shespot
prijs : € 17.95
Femlitero is de Porna-shop van Shespot, met erotische verhalenbundels, maar ook een grote selectie van de heetste sexfilms voor vrouwen (porna), en dat tegen hele scherpe prijzen. Diverse producten alleen exclusief. Porna van Petra Joy en Erika Lust kun je nergens goedkoper vinden dan hier.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *