— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Studenten in de tuin

Studenten in de tuin
Het is een warme zomer. Ik zit met een glas wijn in de tuin terwijl het langzaam donker begint te worden. Ik geniet van de geuren van de bloemen en het net gemaaide gras. Terwijl ik lekker alleen in een shirtje op mijn loungebank lig en mijn huis en tuin bekijk, bedenk ik dat het echt tijd wordt om hulp te vragen voor mijn tuin en huis. Als hardwerkende zakenvrouw, kom ik vaak niet toe aan dit soort zaken. De verf van mijn schutting bladert, mijn tuinhuisje staat op instorten en mijn tuin is meer een jungle dan iets geciviliseerds.

Van mijn buurvrouw heb ik gehoord dat je studenten kan inhuren tegen een lage prijs om te helpen en ik zoek het op internet op. Er staat alleen een 06 nummer en dat bel ik dan ook gelijk. Tot mijn verbazing wordt er direct opgenomen en een prettige diepe jongemannen stem zegt: “Met Steve, waar kan ik je mee helpen?”.

Wow, wat een stem en wat een vraag. Ik realiseer me dat ’t even geleden is dat ik me in de armen van een man heb gestort. Even verslik ik me in mijn wijn en dan verman ik me en leg ik uit wat ik wil en waar ik hulp bij nodig heb: de tuin dus. Steve lacht en zegt dat-ie alle problemen voor me gaat oplossen. Flirt hij nou met me?

Ik zet mijn zakelijk stem op en we maken een afspraak voor de volgende dag. We spreken een redelijke prijs af en hij zegt dat hij zelf komt met drie anderen, dan is het in een dag gedaan. Met enigszins knikkende knieën hang ik op en na nog een glas wijn bedenk ik dat ik me de kleine flirt heb verbeeld, dat een jongen van twintig echt niet over de telefoon gaat flirten met een veel oudere vrouw. Toch val ik die avond in slaap met zijn stem in mijn oren, nadat mijn Tarzan me heerlijk heeft laten exploderen.

De volgende morgen om half acht hoor ik een auto op de oprit. Uit de auto stappen vier stoere jonge jongens in spijkerbroeken en T-shirtjes, gebruind en prachtig jong en breed. Zeker niet de studentjes die ik verwachtte. Een knappe jongen met blond haar komt lachend naar me toe en steekt een sterke hand uit. “Ik ben Steve, ik kom je helpen. En dit zijn Ben, Daniel en Martijn.”

Wow! Ik weet echt niet waar ik moet kijken en voel een lichte trilling door mijn lijf gaan. Het is echt te lang geleden en dit is te mooi om waar te zijn. Ik beantwoord Steve’s lach en geef ‘m mijn hand. Ik voel hoe sterk en warm deze is en even bedenk ik hoe heerlijk t zou zijn als die hand met mijn borsten zou spelen. Maar nee, ik moet aan t werk. Snel laat ik Steve zien wat er moet gebeuren en waar ze koffie, fris, brood enzo kunnen vinden en daarna laat ik de vier achter in mijn huis en tuin en haast me naar het werk.

Op kantoor ben ik niks waard. Mijn gedachten dwalen steeds af. Voor de vorm maak ik me zorgen dat ik vier wildvreemde mannen in mijn huis heb gelaten, maar ondertussen brandt mijn klit mijn slipje uit. Uiteindelijk neem ik een beslissing en bedenk dat ik het werk maar moet gaan bekijken, een beetje supervisie zodat ze er geen zooitje van maken. Ik stop nog even snel om een kratje bier te halen en haast me naar mijn tuin.

Thuisgekomen zijn de mannen hard aan het werk. Het is echt warm en Ben, Steve en Daniel hebben hun shirts uitgetrokken. Pfff… ik zie dat ze al veel gedaan hebben en hun lach bezorgt me rillingen. Ik zeg tegen Steve dat het zo tijd is voor een break met een biertje en dat ik even snel onder de douche spring.

Het koele water bezorgt me rillingen en ik trek snel een simpel jurkje aan met een diep decolleté en een stringetje. Een likje lippenstift, beetje parfum, een beetje mascara en klaar. Op blote voeten loop ik naar buiten en roep de mannen. Bezweet komen ze bij me zitten en ik geef ze de koude biertjes. Steve komt naast me zitten, zijn blauwe ogen stralend en zijn borst is licht bezweet. Fuck, wat ruikt hij heerlijk!

Steve kijkt me aan en vraagt of ik ’t erg vind dat ze hun shirts even uitlaten. Ik schud van nee, mijn wangen kleuren, maar ik kijk ‘m ondeugend aan en neem een slokje van mijn wijn. Steve leunt voorover, pakt een lok van mijn haar en stopt ’t achter mijn oren. Hij zegt dat mijn haar nog wat nat is en loopt naar binnen. Hij komt terug met een handdoek, gaat dicht naast me zitten en begint mijn haren droog te wrijven. Even slik ik en laat me dan gaan, mijn ogen dwalen over zijn borst, zijn dijbenen strak in zijn broek en schrik als ik de bolling zie.

Ik bijt op mijn lippen, sluit even mijn ogen en laat Steve mijn hoofd masseren en mijn haren drogen. Ik geniet van dit gevoel. Dan voel ik heel onverwacht en heel licht zijn lippen op de mijne. Wham! Ik open mijn ogen en zie zijn blik. Too good to be true. Ik beantwoord zijn kus gretig en geef me over, mijn ene hand op zijn borst en de andere op zijn dijbeen. Ok, ik mag me een beetje laten gaan.

Dan stopt Steve en kijkt me aan. Teleurgesteld open ik mijn ogen en denk dat dit ’t was. Maar nee, Steve heeft duidelijk andere plannen en hij vraagt me of het goed is als zijn vrienden ook meedoen. Verbaasd kijk ik om me heen en zie Ben, Daniel en Martijn met een geamuseerde lach naar me kijken.

Vier mannen? Ok, hier heb ik altijd al een keer van gedroomd, maar dat dit echt zou gebeuren en dan nog in mijn tuin? Ik knik en lach en voel me erg vochtig worden. Daniel pakt een kleed uit de schuur, legt ’t in het gras en steekt uitnodigend zijn hand uit. Als ik opsta houdt Steve me even tegen en trekt ’t jurkje over mijn hoofd zodat ik alleen nog in een string naar Daniel toeloop. Mijn volle borsten deinen en mijn billen schudden en oh, ik voel me zo nat worden onder de blikken van de jongens.

Ik ga liggen op het kleed en Daniel, nu naakt, knielt boven mijn hoofd, zijn knieën naast mijn oren, zijn enorme prachtige pik hard en glimmend boven me. Hij pakt met beide handen, nog zwart van de aarde, mijn borsten en masseert ze. Mijn tepels worden hard onder zijn vingers en ik begin zacht te kreunen. Zijn pik boven me is precies op de goede hoogte en ik lik langs zijn eikel.

Ik ben zo ontzettend geil, mijn knieën zijn wat opgetrokken en ik weet dat de mannen een natte plek in mijn string kunnen zien. Man, wat geniet ik van het gevoel van Daans handen, mijn rug gekromd van genot. Ik lik heerlijk aan zijn harde eikel.

Dan voel ik even wat kouds in mijn lies. Ik zie vanuit mijn ooghoek dat ook Ben, Martijn en Steve erbij zijn gekomen en met een snoeischaar knipt Steve mijn string door en trekt de restanten weg. Hij schuift mijn benen wijd uit elkaar en gaat er tussen zitten. Daniel maakt iets ruimte en Ben en Martijn nemen allebei een borst in hun mond en zuigen en bijten in mijn tepels. Wat een gevoel!

Dan voel ik de mond van Steve op mijn lipjes en een zachte druk van zijn tong op mijn klit. Jezus, ik kreun t uit, dit hou ik niet lang meer, maar voordat ik dat kan bedenken voel ik Steve zijn vingers tussen mijn lipjes glijden, terwijl hij me blijft likken en Ben en Martijn mijn tepels bewerken. Ik voel dat ik heel dichtbij ben, wil ontzettend hard komen. Ik zuig de heerlijk pik van Daniel en voel de jongens echt aan alle kanten en als ik denk dat ik bijna kom, voel ik ineens hoe Steve hard zijn stevige pik in me stoot, diep, heel diep.

Ik schreeuw het uit en na een paar stoten voel ik hoe ik verstrak, mijn spieren zich samentrekken en ik kom hard en nat over de pik van Steve die nog steeds hard in me stoot. Man, doorgaan, please. Na een paar stoten voel ik ‘m hard in me klaarkomen en ik leun even achterover.

Dan schuift Daniel, zijn pik nog hard van mijn pijpbeurt, tussen mijn benen, streelt zachtjes met mijn vingers tussen mijn lipjes en over mijn klit. Steve gaat achter me zitten en houdt mijn armen neergedrukt in het gras, mijn hoofd op zijn dijbenen. Ik voel mijn klit kloppen en voel dat ik nog lang niet klaar ben. Ben knijpt hard in mijn tepels en ik vind het heerlijk. Daan blijft mijn klit masseren en zorgt dat ik echt drijfnat ben, mijn vocht loopt uit me en en dan stoot-ie naar binnen, mijn benen heel wijd houdend, de druk op mijn klit opvoerend en ondertussen me langzaam en diep berijdend. Zo anders dan Steve, zo vullend en heerlijk. Ik stoot mijn heupen omhoog en trek Daan diep in me. Steve moedigt me aan met lieve geile woorden en Ben blijft zo heerlijk met mijn borsten spelen.

Het duurt niet lang of Daan komt in me, maar hij geeft me even de tijd om te exploderen, zijn duim hard mijn klit masserend. Als ik kom, spuit ’t vocht uit me.
Terwijl ik nog even bijkom, word ik omgedraaid, op handen en knieën, mijn kont omhoog. Ben, de stilste van het stel, zit achter me. Fluisterend zegt hij: “Nou is ’t mijn beurt, lekker sletje”. Ik kijk over mijn schouders en zie echt het meest lekkere lijf ever. Met zijn hand gaat hij over mijn billen, me zacht tikjes geven, steeds harder, zijn andere hand voelt mijn natte poesje, van mijn klit tot mijn kontje, heen en weer. Hij brengt een vinger in mijn kontje en met zijn andere hand duwt hij drie vingers mijn natte kut in. Wow. mijn lijf reageert onmiddellijk nogmaals. Wat een intens gevoel.

Ik voel zijn grote handen me handig en ervaren tot trillen brengen: kontje, kut en klit samen, ik grom van genot. Hij kromt zijn vingers en ik voel hem overal. Net als ik voel dat ik wil komen, en hard kreun, voel ik zijn handen uit me glijden. Ze verplaatsen zich naar mijn heupen en ik voel hem hard in me stoten. Jezus, wow. Hij gaat zo diep, zo vol, zo hard, met af en toe een tik op mijn kont, sissend dat ik zijn sletje ben. Op de grens van pijn en genot, steeds harder strekt hij me over zijn pik, buigt zich over mijn rug, trekt mijn hoofd aan mijn haar naar achteren en neukt me als een wilde hengst: vol kracht, rauw, hard, diep en heel heftig.

De tranen springen in mijn ogen, maar ik vind ’t heerlijk. Ik laat me berijden met mijn tanden op elkaar. Elke stoot opvangend en uitschreeuwend. Met een schreeuw voel ik ‘m komen en ik zoek even naar rust.

Maar die krijg ik niet. Martijn houdt me tegen, zegt dat ik moet blijven zitten. Hij ritst zijn broek open en ik weet dat ik nog niet klaar ben. Geen uitstel en ik zie dat hij hard is en ongeduldig. Hij heeft lang moeten wachten op zijn maten en wil nu. Hij zet zonder te aarzelen zijn pik tegen mijn kontje aan en brengt ‘m langzaam naar binnen. Damn, even doet t zeer, zijn pik is heel dik, maar hij geeft me even de tijd om te wennen. Dan, langzaam, begint hij in me te bewegen, steeds sneller, steeds harder. Ik grom, kreun en geniet.

Hij leunt over mijn rug en pakt mijn borsten, speelt met mijn tepels. Ik voel alles tintelen, kan bijna niet meer, maar mijn tepels lijken direct verbonden met mijn klit en ik voel de allesoverheersende prikkeling van een orgasme door mijn lijf trekken. Ik schok, schreeuw en voel me echt leeglopen. Ik val op mijn zij en even voel en hoor ik helemaal niets.

Als ik even later mijn ogen weer open doe, heerlijk genomen door vier jonge jongens, rozig, eindeloos klaargekomen, maar ook lichtelijk blauw en beurs en moe, zie ik mijn vier studenten grijnzend naast me staan. Steve lacht naar me en zegt met een flikkering in zijn ogen: “Dank je voor de biertjes, schatje, we komen morgen ’t werk wel afmaken…”

Beoordeel dit verhaal

Eén Reactie

  1. Tamara 06 okt 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *