— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ola Barcelona! Segundo

… ik verliet de bar om op zoek te gaan naar mijn vriendinnen. Volgens mijn Spaanse verovering zaten ze in de eerste pizzeria die ik zou tegenkomen. Het was een gezellig klein en uiterst Italiaans café/restaurantje waar ik mijn vriendinnen aan tafel trof.

Ze waren zo druk in gesprek met twee Franse surfers uit Bayonne dat ze me zelfs niet zagen binnenkomen. Ik ging een beetje verdoofd bij hen zitten, die ervaring van daarnet had me flink van mijn stuk gebracht. Gelukkig zag geen van de andere meiden iets verdachts aan mij.
Ze waren helemaal in de ban van deze jonge gasten.

Ze hoorden me zelfs niet pijnlijk zuchten bij elke beweging waarbij mijn gezwollen schaamlippen over het leer van mijn rokje schuurden. Ik bestelde enkel een cocktail en had al lang spijt dat mijn slipje in de bar gebleven was. Misschien hing het nog steeds rond het hoofd van die gast, wie weet. Ik lachte luidop bij het idee. Door het lachen trok ik blijkbaar de aandacht en werd ik voorgesteld.

De ene was blond en had een betoverende glimlach. Hij was geen prater, maar had een heel goed gevoel voor humor. De ander was donker en had een indringende blik.
Zijn ogen fixeerden die van Kim terwijl hij vol overgave over zijn ecologische levensopvattingen praatte. Het leek wel of ze mekaar op deze korte tijd al jaren kenden.

Hun namen waren George en Gauvain en ze waren hier in Barcelona aan het uitrusten van Fête de Bayonne, hun equivalent van de stierenlopen in Pamplona. Na het eten werden nog enkele flessen cava besteld en iedereen was hierdoor plezierig dronken geworden en ook wat familiairder. Er werd omhelsd en hartstochtelijk meegezongen met één of andere Italiaanse smartlap cd in repeat.

Ik zag hoe de donkere Gauvain steeds dichter naar Kim toeschoof tot hij zijn gezicht vlak voor het hare hield. Hij drukte zachtjes zijn lippen op de hare en zij kuste hem terug. Zijn mond ging lichtjes open en zijn vochtige tong drong haar lippen binnen. Kim huiverde en bewoog enkel nog haar mond om zijn kussen te beantwoorden. Louise had natuurlijk niets van dit alles in de gaten want zij had enkel nog oog voor haar blonde adonis en was met hem tussen de tafels beginnen te dansen.

Ik was duidelijk het vijfde wiel en verliet stilletjes het cafeetje. Buiten stonden enkele taxi’s te wachten en terwijl ik in de dichtstbijzijnde stapte, kon ik nog net door het raam zien hoe nu ook Louise middenin de zaak hartstochtelijk stond te zoenen. Wat zullen die straks veel te vertellen hebben, dacht ik geamuseerd. Mijn taxi zette me zoals gevraagd af aan het hotel en ik kroop moe maar meer dan voldaan in bed.

Opeens werd ik gewekt door gestommel en hoorde in de kamer naast mij Kim kirren en in het Frans zeggen dat hij stil moest zijn want dat ik hiernaast lag te slapen. Maar ik sliep niet meer en kon door de kartonnen muur alles horen wat er zich in de kamer naast mij afspeelde. Ik hoorde Kim kreunen van genot en ze fluisterde volgens mij ‘entre moi, mon beau garcon et baise moi tout la nuit’ of zoiets.

Hij zei haar dat ze het mooiste meisje was dat hij ooit had gezien, ik wist dat ze vooral van dat ‘meisje’ genoot. Hij bespeelde haar als een gitaar, maar soms kon je horen dat hij nog jong was en niet gewend een volwassen gitaar te bespelen.
Hij vroeg soms de foute dingen zoals in de zin van ‘doe ik het goed?’ Maar voor zover ik kon afleiden deed hij het niet zo slecht. Hij herwon zijn zelfzekerheid en begon haar dominanter en hardhandiger aan te sporen om klaar te komen en ik hoorde zelfs een paar maal zijn hand hard op haar billen kletsen.

Ik luisterde naar dit alles en weer voelde ik iets in mijn onderbuik borrelen. Meteen dacht ik terug aan mijn eigen ervaring die nacht en mijn hand nam haar vertrouwde plaats in. Ik legde mijn vinger net iets boven mijn clitoris en begon er zachtjes op te drukken. Dat geeft elke keer zo’n goed gevoel dat ik al in een rotbui moet zijn om er niet geil van te worden.

Het zou niet lang meer duren vooraleer Kim blijkbaar iets in haar mond nam en ik haar enkel nog gesmoord hoorde roepen ‘au secours mon grand cul, je vais mourir!’

Intussen ging mijn hand steeds sneller op en neer en had ik de vingers van mijn andere hand in mijn kutje zitten. Ik wreef steeds harder tot mijn orgasme als een klusterbom uiteenspatte.
Volgens mij had ik niet zo veel lawaai gemaakt, maar ineens was het muisstil op de kamer naast mij.

Toen ik de volgende ochtend wakker werd, hoorde ik ze luidruchtig afscheid nemen in de douche. Even later vertelde Kim me blozend en pas gewassen dat ze Louise en George opeens kwijt waren en Gauvain dan maar voorstelde om mee naar onze kamer te komen.

Tegen de tijd dat hij vertrok, kwam Louise die net terug en deed of ze nooit was weggeweest. De rest van de dag en zelfs op de vlucht terug naar Zaventem wou ze niets kwijt over wat haar die nacht was overkomen. Elke keer als we er iets over vroegen, lachte ze geheimzinnig en zei ‘dat vertel ik nog wel eens een keer’.

Wel, daar houd ik haar aan en als het eenmaal zo ver is, zal jij het ook weten. Toch als je belooft het niet verder te vertellen.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *