— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Grenzeloos avontuur (deel 3)

Intussen deed Johan lieve dingen met mijn buik en dijen. Zachtjes masseerde hij me tot diep in mijn liezen. Wat Geraldine zei, was waar: hij wist hoe hij een vrouw moest verwennen. Er was een inferno van lust en spasmen en mijn handen sloten zich om de weelderige gladde dijen van Geraldine en zij kneedde mijn borsten die hard en bijna pijnlijk aanvoelden.
De nagels van Johan krasten over mijn buik. Ineens realiseerde ik wat er gebeurde. Het waren niet zijn nagels, maar het was een scheermes. Ik werd geschoren. Soepel gleed het scheermes over mijn buik. Ik wilde me bevrijden uit de blote dijen van Geraldine en zeggen dat ik niet wilde. Maar Geraldine waarschuwde me: ‘Doe voorzichtig lieverd, anders kan hij je beschadigen.’ Door het bewegen van haar bekken gleed haar natte kut over mijn gezicht. Heel stil bleef ik liggen, angstig om wat er gebeuren kon.
‘Goed zo lieverd. Je wordt heel mooi maar houd je knieën goed wijd,’ raadde ze me aan.
Ik voelde hoe hij met zijn vingers de huid van mijn schaamlippen glad trok en hoe het scherpe mes erover gleed. De gedachte aan wat er gebeurde wond me weer op en daar was weer haar stem.
‘Goed zo lieverd, denk aan wat er met je gebeurt. Je wordt zo mooi schoon en bloot, het maakt je zo prachtig’. Ik voelde hoe Johan met zijn vingers de gladheid controleerde en hoe hij daarna een zachte crème in masseerde. Dat prikkelde mijn huid. Het was meer dan ik aankon: weer kwam ik klaar. Het was de mond van Johan die de gevolgen daarvan opdronk, waarna zijn tong speelde met de meest gevoelige plaatsen van mijn lichaam. Ook Geraldine kwam klaar en overstroomde me met haar sappen. Ze leken eindeloos te duren, deze minuten vervuld van lust en hitte. Toen Geraldine overeind kwam werd ik bevrijd uit de meest weelderige schuilplaats waarin ik me ooit bevond.

‘Kijk hoe mooi je geworden bent,’ vleide ze. Ik zag het resultaat. Daar waar mijn harde krulletjes zaten en zorgden voor de bescherming van mijn vagina, was nu gladde blanke huid en profaan was de toegang tot mijn vagina zichtbaar. Het was afschuwelijk maar tevens van een zeldzame schoonheid en het stond vreselijk geil.
Ik wilde wat zeggen maar Geraldine legde een vinger over mijn lippen. ‘Stil schoonheid’, zei ze, ‘Johan zal je nu neuken en let dan eens op het heerlijke gevoel dat zijn schaamhaar bij jou opwekt.’
Ik wilde nog zeggen dat ik niet meer wilde maar op dat zelfde moment gleed die harde paal van Johan moeiteloos in me. Diep, heel diep bewoog hij in me en weer ontstond in mijn buik die vreselijke hitte alsof een bal van vloeibaar lood zich een uitweg wilde zoeken. Ik gleed over zijn benen tegen hem aan zodat onze buiken en borsten elkaar raakten en het was weer van een onbeschrijfelijke heerlijkheid. Mijn armen waren om zijn hals en mijn lippen overdekten zijn gezicht met natte zoenen en weer, en weer, en weer kwam ik klaar, tot ook Johan zich in mij ontlaadde en brullend een hoogtepunt beleed.

Zwetend en hijgend hingen we tegen elkaar en ik voelde hoe zijn nu slappe lid mijn lichaam verliet. Ik was doodmoe en machteloos lag ik in de armen van Geraldine. Haar vingers gleden strelend over mijn gezicht, mijn lippen, in mijn mond.
Aan haar vingers kleefde nog het slijm uit mijn vagina. Ik zag hoe ze haar vingers in haar eigen kut stak en daarna in mijn mond. Met mijn tong streelde ik de vingers die op hun beurt mijn tanden streelden. ‘Wassen Johan’, hoorde ik haar bevelen. ‘Doe het zorgvuldig en lief.’
En hij waste me, zorgvuldig en lief. Het warme water en de zachte spons ontnamen me het laatste beetje eigen wil. Zelfs mijn haar werd gewassen en na een poosje gleed de warme lucht van een föhn strelend door mijn haar en over mijn gezicht
Ik had geen fut meer. Was letterlijk plat geneukt maar genietend liet ik de lieve dingen met me gebeuren. Ze streelde nog steeds mijn gezicht en mijn nu weer droge haar. Johan streelde mijn buik en mijn dijen en ik hoorde hoe ze zich bewonderend uitlieten over mijn schoonheid.
‘We zijn allemaal moe nu,’ zei Geraldine. ‘Het is nu tijd om je thuis te brengen. Johan zal je aankleden.’
Inderdaad, ik wilde niets liever dan naar huis gaan.

Uit een verpakking haalde Johan een nieuwe bh te voorschijn. Waarom? Ik hoorde mijn stem maar herkende hem nauwelijks als de mijne.
Geraldine glimlachte. ‘Je zult zien hoe mooi deze je staat.’
Ik liet toe hoe Johan hem eerst vastmaakte op mijn rug. Toen pas zag ik hem, de naam bh eigenlijk niet waardig. Het was een push-up die de borsten ondersteunde maar niet bedekte. Trots staken mijn borsten nu recht vooruit. Geraldine en Johan reageerden enthousiast. Ik kreeg ook een nieuwe stringslip en ik liet toe hoe Johan hem zorgvuldig om mijn pubis schikte en daarna het draadje precies door de bilnaad voerde.
Weer ritselde er verpakkingspapier en ik zag hoe hij een paar ragdunne kousen uit de verpakking haalde. Kousen! Hoe halen ze het in hun hoofd, dacht ik nog.
‘Help haar overeind en trek haar eerst haar schoentjes aan,’ beval Geraldine. Ik was verbaasd. Wat was de bedoeling?
Geraldine wilde dat ik enkele malen de grote salon op en neer wandelde, gewoon om me te bekijken, om de manier waarop ik me bewoog. Weer gehoorzaamde ik terwijl mijn hele wezen in werkelijkheid protesteerde. Wat was er in me gevaren? Wat was er met me aan de hand?
Ik deed zoals ze wilde en ik zag de vreugde op de gezichten van Geraldine en van Johan. Telkens als ik mezelf in de ramen zag wist ik dat ze gelijk hadden: het stond prachtig.
Eindelijk was het genoeg. Ik ging voor Johan staan. Hij kuste eerst nog mijn blote dijen en schoof daarna heel precies de kousen om mijn benen. Ik steunde op zijn schouder om mijn evenwicht te bewaren. De aanraking was lief en warm. Hij trok me mijn rokje en mijn bloes aan en ik bewonderde de handigheid waarmee hij dat deed. Geraldine glimlachte. ‘Hij kleedt mij heel vaak aan,’ zei ze alsof ze mijn gedachten kon lezen.
Toen was het echt tijd om te gaan. Geraldine trok me tegen zich aan in een innige omhelzing en nog een keer genoot ik van haar geur en haar hete lippen die zich om de mijne sloten.

In de auto probeerde ik orde te scheppen in mijn gedachten en gevoelens. Als ik eerlijk was moest ik toegeven dat ik, toen ik van huis ging, hoopte een leuke vent tegen te komen. Die was ik tegengekomen en meer dan dat. De hele avond en nacht waren van een onzegbare schoonheid en warmte geweest. Maar het was het andere, het vreemde en ongewone dat weerstand bij me opriep. Of toch niet?
Johan stopte voor mijn deur. Hij legde zijn arm om mijn hals en trok me tegen zich aan.
‘Ben je eerlijk genoeg om aan jezelf te bekennen dat je het heerlijk hebt gehad?’
Zijn stem was zacht, toch hoorde ik erin hoe graag hij een bevestiging wilde krijgen.
‘Ja, ik heb het heerlijk gehad,’ bekende ik.
Zijn lippen sloten zich om de mijne in een laatste allesverzengende kus.
‘Vind je het goed dat ik je vrijdagavond weer kom halen en dat je dan het weekend samen met ons doorbrengt?’
Ik kon en wilde niet denken en antwoordde: ‘Ja.’

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *