— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onbekende toeschouwer

Tegen een uur of vier ’s middags loop ik terug naar onze hotelkamer om me te gaan douchen en optutten voor vanavond. Tim blijft nog wat baantjes zwemmen. Ik wurm me uit mijn natte badpak, dat ik vervolgens uitspoel en over het droogrekje op het balkon ga ophangen. Als ik me omdraai realiseer ik mij dat ik nog in Eva’s kostuum rondloop op het balkon, maar ach wie zou er in de buurt zijn op dit tijdstip om mijn naakte lichaam te aanschouwen? Iedereen ligt nog aan het strand of bij het zwembad. Daar is bovendien genoeg bloot te zien, bedenk ik, dus niemand die aanstoot neemt aan mijn naakte lichaam hierboven.

De zon schijnt nog volop en brandt op mijn naakte witte borsten. Ik ben toch nog wel enigszins preuts opgevoed, geloof ik, want toples zonnen heb ik nog nooit gedaan. Misschien juist daarom geeft het gevoel van de zon op mijn lichaam mij een prikkelende sensatie die begint bij mijn tenen en dan omhoog kruipt naar mijn schoot en verder naar mijn borsten. Mijn tepels tekenen zich ineens geprononceerd af. Ik besluit nog even op het ligbed in de zon te gaan liggen en van de zon op mijn lichaam te genieten nu ik nog even de tijd alleen heb. Met mijn ogen bijna dicht streel ik zacht vanaf mijn taille omhoog naar mijn borsten. Ik heb grote borsten, eigenlijk te groot om zonder bh door het leven te gaan. Tim vindt ze prachtig.

Ik til mijn borsten een beetje op en neem de tepels tussen wijs- en middelvingers. Mijn lijf reageert onmiddellijk. Mijn buik kriebelt en ik trek mijn knieën op. Net als ik met mijn hand van mijn borst naar beneden streel, richting mijn kut, wordt mijn aandacht getrokken door iets, een geluid of een beweging, dat kan ik niet eens meer achterhalen. Ik kijk voor me en zie tegen de zon in de gestalte van mijn buurman die zijn balkon op is gelopen. Ik verstijf even als ik me realiseer dat hij een riant uitzicht heeft op mijn activiteiten. Maar dan bedenk ik overmoedig dat ik hem niet ken en de opwinding in mijn lijf neemt de overhand.

Met mijn ene hand bewerk ik nog steeds mijn borsten afwisselend en met de andere hand streel ik mijn kut, heel zachtjes en met heel lichte aanrakingen. Ik voel hoe ik drijfnat wordt en kijk op naar mijn buurman die precies kan zien wat er gebeurt. Hij is lang en slank, gespierd op de juiste plaatsen. Zijn gezicht kan ik niet zien omdat ik tegen de zon in kijk en ook zijn leeftijd kan ik dus moeilijk inschatten.

Ik ga verder met mezelf te strelen en mijn bewegingen worden steviger. Ik stop mijn vinger in mijn kut en wordt nog opgewondener van de wetenschap bekeken te worden. De buurman houdt zijn adem in en ik zie dat hij zijn stijve paal uit zijn zwembroek heeft gehaald en zichzelf aftrekt. Wow, we hebben nog geen woord gewisseld en weten elkaar zo waanzinnig op te geilen. Ik omvat weer mijn beide borsten met beide handen alsof ik ze als op een presenteerblaadje wil aanbieden en ik zie dat de buurman zich laat gaan en met een indrukwekkende boog zijn zaad spuit. Dan laat hij zich met een zucht op de stoel op zijn balkon zakken.
Ik ben nog niet zo ver en kneed mijn borsten, terwijl ik mijn benen tegen elkaar pers. Het gonst in mijn hoofd. In de verte hoor ik de deur opengaan en het is Tim die me roept. Hij loopt het balkon op en ziet mij liggen. Hij hoeft niet lang na te denken om te weten waar ik mee bezig ben. Hij kijkt aangenaam verrast. Ik doe of ik hem niet heb gehoord en spreid mijn benen weer om weer met mijn hand naar mijn kut te strijken.

Tim gaat op zijn knieën voor mijn ligbed zitten en brengt zijn hoofd tussen mijn benen. Zich geheel onbewust van onze toeschouwer begint hij mij te likken, te zuigen en strelen. Hij weet precies wat ik lekker vind en ik kronkel op mijn ligbed en duw vervolgens mijn kut omhoog zodat Tim vrij spel heeft. Met zijn handen kneedt hij mijn borsten en weet mij zo tot een hoogtepunt te brengen. Ik kan een kreet niet onderdrukken en mijn lijf schokt. Ik ben zo verschrikkelijk geil dat ik meer wil en Tim ’s fors gezwollen jongeheer grijp om ‘m mijn kut in te leiden. Tim draait mij om zodat ik op handen en knieën zit en stoot van achteren bij me binnen. Hij reikt naar mijn borsten die hij onderhanden wil nemen. Maar ik weer het af want ik wil genieten van het gevoel van mijn in de lucht deinende tieten. Ik hoop dat buurman er net zo van geniet mijn gigantische borsten te zien schommelen. Ik voel Tim’s prachtige ballen tegen mijn kut. Ik knijp mijn kut samen en al snel komen we allebei klaar. Vanaf het naastgelegen balkon klinkt een eenpersoons applaus, maar als we opkijken zien we niemand meer.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *