— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

De fabriekshal, deel 6

Terwijl ik met John bezig was kwam Misty bij me zitten. Samen likten we aan Johns grote stijve. Soms tongden we even samen, dan liet één van ons zijn eikel weer in de mond glijden. De camera was altijd in de buurt, maar het interesseerde mij weinig meer. Ik was een geile blonde slet geworden die het met meerdere mannen deed! En ik werd er alsmaar meer opgewonden van.

John pakte opeens bruusk mijn haren bij elkaar in een staart en dwong me op te staan. Hij duwde mij ruw met mijn schuddende tieten vooruit naar het gepolsterde rek. De onderste legger zorgt ervoor dat je onderlichaam met je kont naar achteren steekt De hogere legger is voor je oksels en om je vast te houden. Hij trok mijn hoofd aan mijn blonde haren onder de bovenste legger door. De onderste legger drukte tegen mijn buik. Ik zocht houvast aan de bovenste legger en zo dwingt het apparaat je tot een holle rug en dat betekent dan weer een opengesperd spleetje en veel tietenwerk.

Ik kreeg een pets op mijn billen en toen drukte hij zijn grote, warme piemel in mijn kut. Mijn grotje was heet en kletsnat. Hij gleed er in één stoot helemaal diep in. Toen begon hij mij meedogenloos te neuken. Mijn tieten schudden heen en weer bij iedere stoot als ik hijgde en kreunde van genot. Ik begon nu echt te transpireren.

Natuurlijk werd alles weer gefilmd. Rillingen van genot gingen door mijn hele lichaam. Mijn klit kreeg opeens alles wat de hele dag pesterig was onderbroken en de dikke glimmende pik drukte bij iedere harde stoot op allerlei zalige plekjes. John kneep met zijn grote handen in mijn bezwete tieten. Stevig maar toch ook voorzichtig masseerde hij naar mijn hunkerende tepels toe. Met duim en wijsvinger trok hij vervolgens zachtjes aan mijn gezwollen spenen. Ik voelde de tintelingen tot in mijn kutje. Hij voerde het tempo op. Ik voelde vocht langs mijn dijen lopen. Ik hield het niet meer.

Ik spande mijn spieren. Het genot stroomde in een paar vloedgolven door mij heen. Ik hapte naar lucht en kreunde het uit. De dikke leuter stootte meedogenloos door in een fors tempo. Mijn kut begon in golven van genot te krampen. Ik kwam klaar. Eindelijk…

Toen de schokgolven langzaam wegebden duurde het even voor ik weer bij de wereld kwam. Ik voelde Johns grote penis tussen mijn schaamlippen uit floepen en ik wreef met mijn volle hand de laatste rillingen uit mijn kutje. Ik nam de wereld weer op en zag de sullige cameraman druk als een klein baasje met als achtergrond de betonnen muren van de fabriekshal.

Naast mij was Misty John aan het pijpen. Ze likte gulzig aan zijn kaalgeschoren balzak. Ik wist natuurlijk niets van John, maar inmiddels besefte ik dat het gewoon een lekkere gespierde, maar toch best zorgzame man was. Hij had best een kusje op zijn eikel verdiend. Inmiddels nam de enorme onrust in mijn onderlijf weer toe.

Ik ontwaarde Rick verderop. Ik wees naar hem: Jij bent voor mij. Ik deed nog een keer mijn catwalk loopje, maar nu met open vizier. Ik trok hem mee naar de grote kabelklos, maar hopend dat hij geen splinter in zijn blote billen zou krijgen.
Ik zette een voet op de kabelklos en gebaarde hem te gaan liggen.

“Maar Ingrid…”

“Dit ga je vast leuk vinden, Rick.”

Met pumps op een kabelklos klimmen is een uitdaging maar ik was immers Ingrid van het makelaarskantoor en reuze ambitieus. Wijdbeens over hem heen staand masturbeerde ik mij. Ik maakte er voor de camera een beetje een show van, waarbij ik mijn tieten tussen mijn armen heen en weer liet schommelen terwijl ik ondertussen mijn kutje weer op topspanning bracht.

Daar en dan besteeg ik hem. Langzaam liet ik mijn billen zakken totdat ik zijn eikel tegen mijn schaamlippen voelde. Even bijsturen met mijn vingers en ik zakte genietend over zijn stijve. Ik was niet de enige die genoot. Mijnheertje Rick lag met grote ogen te kijken. Ik zette mijn handpalmen op zijn borst en begon zalig met mijn kont op en neer te wippen. Soppende geluidjes werden langzaam overstemd door mijn gekreun.

Ik voelde zijn staaf iedere keer diep in mij glijden. Mijn flinke tieten wipten wild op en neer vlak voor zijn ogen. In deze houding werd mijn vagina optimaal gestimuleerd. Ik voelde dan ook al gauw de controle wegebben. Ik liet me op mijn knieën zakken en wipte met mijn kont verder op en neer. Ik kreeg nu ook tegenstoten van Rick. Ik boog me voorover en kuste Rick. Het werd een hartstochtelijke tongzoen. Ik hield gewoon van deze kerel met alles wat er op en aan zat.

Ik richtte mij weer op en hij begon mijn tieten te strelen en mijn tepels te likken. Ik voelde mijn orgasme weer in golven opkomen Zijn pik stootte diep in mijn bekken tussen mijn gezwollen schaamlippen. Rick liet zijn tong spelen langs mijn harde tepels. Zijn handen knepen in mijn billen. Dan zoog hij hard aan mijn gevoelige spenen. Ik spande mijn billen en kneep met mijn kutspieren in zijn stampende lul.

Ik voelde mijn ontlading loskomen en liet mijn stem overslaan. Met hevige krampen van genot, trillend en gillend beleefde ik mijn tweede orgasme die dag. Ik kon niets anders dan languit bovenop hem ineenzakken en genieten van zijn kusjes en lieve strelingen van mijn volledig uitgetelde lijf.

Lekkere naschokjes gingen nog door mijn lichaam en ik wilde niet meer weg. Rick streelde mijn billen. Hij was lief voor mij en ik wilde hem voor altijd bij mij houden. Maar natuurlijk was er weer Misty. Ze had haar laarzen omgeruild voor vriendelijker opengewerkte schoentjes met naaldhakken, haar make-up bijgewerkt en haar donkere haar opgestoken. Zoals gewoonlijk ging haar eerste aandacht uit naar mijn billen. Zachtjes kriewelde ze aan mijn kont.

“World calling Ingrid…”

Ik wilde niet gestoord worden in mijn roze wereld en trok mij steviger tegen Ricks warme lijf aan. Zijn nog onbevredigde piemel drukte tegen mijn buik. Om mijn bezitsdrang nog eens te onderstrepen, kuste ik Rick hartstochtelijk met een sabbelende tongzoen. Zijn stijve reageerde meteen. Het maakte mij ook weer opgewonden. Ik zocht zijn pik met mijn hand en trok hem lief, langzaam en zachtjes af.

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *