— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Threesome @ Oerol

Vanochtend zijn we met de boot op Terschelling aangekomen. We gaan zoals elk jaar genieten van een weekendje Oerol. Wezijn dit jaar samen met een goeie vriend die net single is.

Als we van de boot afkomen en de zilte lucht opsnuiven zijn we gelijk helemaal in de vakantiemodus. We stallen onze koffers en duiken het feest in. Het is al laat als we een beetje beschonken en in een melige stemming in ons huisje aan komen. Nadat we alles in orde hebben gemaakt voor de nacht nemen we nog een drankje om de dag mee af te sluiten.

De gesprekken worden wat serieuzer en we praten over dingen die we nog nooit met elkaar gedeeld hadden. Op een gegeven moment krijgen we het over sex en wat we nog op onze bucketlist hebben staan en waar we stiekem wel eens over gefantaseerd hebben. Ik vertel dat ik wel een gedroomd heb over spontane sex met onze vriend. Hij kijkt wat geamuseerd en ik zie aan zijn pretoogjes dat hij het ook wel leuk vindt.

‘Heb je wel eens over mij gefantaseerd’, vraag ik brutaal.
‘Ja, dat heb ik wel eens, wel vaker dan een keer’, biecht hij op.

We kijken elkaar diep in de ogen en er ontstaat een kriebeltje in mijn buik. Mijn man bemoeit zich nu ook met ons gesprek en zegt: ‘Waarom gaan jullie dat niet proberen? Ik wil er wel graag bij zijn, maar ik vind het prima.

‘Oh..’ stamel ik, ‘eh ja, dat is misschien wel lekker.’ Ik vraag wat onze vriend ervan vindt. Hij zegt niks, maar staat op en gaat naast mij op de bank zitten. Ik zit nu tussen mijn man en mijn vriend in en draai me een beetje verder naar mijn vriend toe. Hij legt zijn hand in mijn nek en zegt dat het hem ook lekker lijkt.

Hij komt met zijn mond naar de mijne en we beginnen elkaar te zoenen. Langzaam worden de zoenen iets intenser en voel ik zijn tong in mijn mond. Wat is dit opwindend. Mijn man aan de andere kant van mij streelt mijn bovenbeen en ook hem laat het niet onberoerd. Als vanzelf kom ik overeind en ga met mijn gezicht naar mijn vriend toe op zijn schoot zitten. We zoenen verder en zijn handen gaan naar mijn borsten en beginnen ze heerlijk te kneden.

Dat wil ik beter voelen, dus ik trek mijn topje uit. Mijn man haakt mijn bhtje uit en schuift de bandjes van mijn schouders. Mijn vriend laat zijn vingers over mijn borsten gaan en knijpt even in mijn tepels. Dit zorgt voor een heerlijk schokje in mijn onderbuik. Hij zoent mijn nek en zijn tong gaat dan naar mijn tepels die inmiddels helemaal stijf zijn geworden. Ik trek het T-shirt uit zijn broek en trek hem over zijn hoofd. Mijn man is inmiddels op een stoel gaan zitten en heeft zijn penis bevrijd uit zijn broek.

We strelen elkaar en zoenen elkaar teder. Dit is zo’n fijn en vreemd genoeg vertrouwd gevoel. Ik ga staan en trek mijn spijkerbroek uit, ik sta nu in mijn slipje voor hem. Hij kijkt me bewonderend aan en mompelt hoe mooi ik ben. Hij gaat ook staan en trekt zijn broek uit. We staan nu tegenover elkaar en zoenen weer, nu nog wat heftiger dan net.

Onze handen glijden over elkaars lichaam. Ik voel dat hij mijn slipje naar beneden schuift. Hij zit nu op zijn knieën voor mij. Hij zoent mijn buik en gaat naar mij kruis. Het puntje van zijn tong voel ik over mijn klitje heen schieten. Ik zet mijn benen iets verder uit elkaar zodat hij er beter bij kan. Zijn tong verkent nu mijn schaamlipjes en schiet bij mijn kutje even naar binnen. Ik kreun en duw mijn heupen naar voren. Zijn tong gaat terug naar mijn klitje en daar begint hij heerlijk aan te sabbelen en hij bijt een beetje.

Zijn handen zijn inmiddels om mijn heupen en hij trekt ze stevig naar zich toe. Oh dit voelt heerlijk! Mijn man is intussen achter mij komen staan en neemt mijn tepels tussen zijn vingers en knijpt er in. Ik begin sneller te ademen en als mijn vriend ook nog een aantal vingers naar binnen brengt duurt het niet lang voordat ik een heerlijk gevoel op voel borrelen. Ik kom schokkend klaar en kreun hard.

Als ik klaar ben pak ik de mannen beide bij de hand en leid ze naar onze slaapkamer. Mijn man gaat tegen het hoofdeind zitten waar ik op mijn knieën voor ga zitten. Mijn vriendje gaat achter me zitten en duwt zijn penis in een keer diep naar binnen. Ik til als hij langzaam zijn lul in en uit mij haalt. Wat een heerlijk gevoel dit!

Het tempo wordt steeds iets sneller totdat hij bijna klaarkomt. Hij komt uit mij en draait me op mijn rug. Mijn man is inmiddels naast ons komen zitten. Hij trekt zich af. Mijn vriendje komt nu weer bij mij binnen een begint weer lekker te stoten. Hij zit op zijn knieën en neemt me heel diep. Ik voel dat hij tegen mijn lekkere plekje in mijn kutje schuurt, als hij zo door gaat kom ik nog een keer klaar.

Mijn man laat zijn handen over mijn borsten gaan en gaat daarna na mijn klitje. Hij begint mijn klitje heerlijk te masseren. Als snel hijgen we alle drie en ik voel dat mijn vriendje er bijna is. Hij kreunt en spuit zijn lul over mijn buik leeg. Dat is zo’n geil gezicht ik ook klaar kom. Mijn man is op zijn knieën naast mij komen zitten en komt ook mijn borsten klaar.

Wat een ervaring dit, wat lekker! We laten ons achterover in de kussen vallen en voordat ik het weet word ik wakker van handen op mijn lijf. Ze zijn beide weer wakker en strelen me zacht. Op ons schijnt de zon door de ramen en ik hoor de vogeltjes fluiten. Wat een heerlijk begin van de dag. Na nog een lekkere vrijpartij beginnen we aan onze tweede dag op het eiland.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *