— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

WILLIE ENQUETE: SAMEN DE KOFFER INDUIKEN!

WILLIE ENQUETE: SAMEN DE KOFFER INDUIKEN!

Hoera, de zomervakantie staat voor de deur! Even lekker laat opstaan, de boel de boel laten, geen telefoontjes en mailtjes van het werk, maar heerlijk genieten van de vrije tijd en elkaar. Wat dat laatste betreft: de dagelijkse sleur kan zoveel tijd en energie opslokken, dat vrijen er dikwijls niet van komt. In werkweken kan de passie veranderen in moe voor de televisie de avond uitzitten.

Maarrr… als het vakantie is en de krachten in je weer toenemen? Als zorgen naar de achtergrond verdwijnen en de wekker niet gezet wordt? En dat je ’s avonds nog een extra glaasje wijn neemt, merk je dan dat de zin in vrijen met je geliefde toeneemt? Dat het niet alleen buiten warmer is geworden, maar in jouzelf ook? Want zeg nou zelf: vakamtieseks is toch geweldig? Je hebt alle tijd en rust om te genieten. En misschien wel te experimenteren met dat laatst gekochte speeltje. Of dat je dat ene lingeriesetje nu eindelijk eens uit de kast trekt om hem of haar eens uitdagend mee te verleiden?

Of zakt de moed je juist in de schoenen, nu je merkt dat er verwachtingen bij de ander zijn die je uitgerekend in je vakantie moet waarmaken? Ben je zo iemand die de vermoeidheid pas echt merkt als de werkdruk er even af is? Merk je dat de zin maar niet op gang wil komen nu je juist in de vakantie de kinderen maar steeds moet bezighouden?

Wij van Willie zouden graag van jullie vernemen hoe jullie omgaan met seks in de vakantie. Er zijn al heel wat mannen die hebben gereageerd. Fijn! Maar dan is de beurt nu vooral aan jullie, dames Spreek je uit, laat ons eens weten in onze enquete hoe jullie denken over vakantieseks. Uiteraard zullen we op een later tijdstip de geanonimiseerde uitslag online plaatsen.

KRIJG KORTING EN WIN EEN KOFFER VOL SPEELTJES!

Voor wat hoort wat, want je kunt een koffer vol fantastische speeltjes winnen als je meedoet! En in alle gevallen krijg je een code voor 15% korting op alle Willie-producten als dank voor je deelname!

Als jullie HIER KLIKKEN, ga je direct naar de enquete.

Alvast heel erg bedankt voo de genomen tijd en moeite!

Redactie Shespot.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *