— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

TIME TO PARTY!

Marlies loopt in de aanloop naar Kerst met David, haar kleine zoontje van bijna vier, naar de winkel in huishoudelijke artikelen, om een paar nieuwe droogdoeken en stofzuigerzakken te kopen. Bij binnenkomst valt haar blik op een roze apparaat. Ze kijkt nog eens en ja hoor, ze ziet het goed: het is een vibrator. Eentje met een eekhoorntje erop. En plotseling moet ze aan die ene drogisterij denken, waar ze eerder kwam. Ze heeft daar de reclame gelezen, die luidt: “Sint is dit jaar niet de enige die komt”. Vlakbij het opvallende bord ziet ze een stapel dozen, met in elk een luchtdrukvibrator verpakt. “Ach, dat kan als je bij een drogist bent”, denkt Marlies nog. Maar nu ziet ze een grote, roze vibrator opgesteld. David heeft het ding ook opgemerkt. “Mam, wat is dat voor ding?”, vraagt haar kleintje. “Oh dat?”, wijzend naar de opgestelde apparaten, “dat is voor grote mensen. Je kunt je daar mee masseren en strelen en dat voelt heel fijn”. Het mannetje knikt begrijpend en rent door naar de speelgoedautootjes en de Pokemon spulletjes. Die zijn pas écht interessant.

Het is in het jaar 2022. Blijkbaar zijn erotische apparaten een soort business as usual geworden. Dat was vroeger wel heel erg anders. Zo was verzendhuis Wehkamp de bekendste die een vibrator in de verkoop had. Klanten kregen jaarlijks een enorm boekwerk (eerst zwart wit, daarna in full colour) toegestuurd, waarin alles dat te koop was stond afgedrukt. De daarin afgedrukte vibrator was een standaard wit apparaat en heette in die dagen een massagestaaf. Er stond een tekening bij van een dame die de staaf tegen haar wang gedrukt hield. Dat is toch wel het eerst waar je aan denkt bij zoiets. “Schatje, ik ga even mijn wangen masseren hoor”, het is aan te nemen dat ook in die dagen geen vrouw daar behoefte aan had. We praten dan ook over de tijden dat erotiek iets was waar zeker nooit over gepraat werd. De tijd dat je lid van de NVSH (Nederlandse Vereniging voor Sexuele -met een x- Hervorming) moest zijn, om condooms en een flacon zaaddodende pasta (hoe erotiserend is dat?) te kunnen bestellen, die in een bruine envelop thuis werd afgeleverd.

“Wat vindt u daar nu van? Is het niet verschrikkelijk?”, hoort Marlies. Er staat een vrouw naar de vibrators te kijken. “Dat hoort toch niet? Wat moeten de kinderen daar wel van denken?’, gaat de vrouw verder. Marlies heeft gelezen dat er mensen zijn geweest die op de sociale media hebben geklaagd. Een vibrator kopen tussen de pannen en schrijfbenodigdheden? Dat hoort toch in zo’n huishoudwinkel niet thuis? Er zijn mensen die zich ervoor schamen. “Drinkt u wijn?”, reageert ze op de gestelde vraag. “Zeker”, antwoordt de vrouw. Die kijkt met een vragende blik Marlies aan. Haar ontgaat enig verband tussen een vibrator en het weledele druivensap. “Welnu, ik niet. En toch vind ik het niet erg dat hier alcohol wordt verkocht. Het enige dat ik wat minder vind is dat ik mijn zoontje vertellen moet dat teveel wijn drinken schadelijk is. Dat heb je bij die speeltjes tenminste niet”.

Elke seksuoloog of relatietherapeut is het er wel over eens: wat is het goed dat mannen en vooral vrouwen zijn gaan ontdekken hoe hun lichaam reageert op seksuele prikkels. Door masturbatie (beter gezegd: zelfverzorging) merkt iedereen wat wel of niet fijn is, welke verlangens er leven, of iets dat fijn is de volgende keer ook nog voldoet, of er fantasieën opkomen en ook of de handelingen niet alleen fysiek, maar ook mentaal bevredigen. Vooral voor vrouwen heeft de seksindustrie haar knopen geteld. Als de helft van de totale aardbevolking uit vrouwen bestaat, wat kun je dan veel erotische artikelen aan hen verkopen. Het is daarom dat de ontwikkeling van speeltjes voor vrouwen een enorme vlucht heeft genomen. In die zin is de vibrator die de huishoudwinkel verkoopt uitstekend voor de beginner met een smalle beurs. Maar kijk je elders rond, dan zie je hoe luxe het speelgoed van tegenwoordig is uitgevoerd. Veel daarvan heeft niet eens meer de vorm van een penis, is vervaardigd van huidvriendelijk en veilig materiaal en kan een heel repertoire aan trillingen produceren. Een verkoopsucces is ook de luchtdrukvibrator gebleken. Bovendien zijn die apparaten duurzaam: ze behoeven geen batterijen meer, maar zijn oplaadbaar.

Het is avond. Marlies zit, nadat ze David naar bed heeft gebracht, met de laptop op de bank. Ze is geïnspireerd geraakt door haar bezoekje aan de winkel in huishoudelijke artikelen. Ze bekijkt het aanbod dat deze zaak bezit op het gebied van erotische spulletjes. Dat blijkt nogal beperkt. Gelukkig heeft Janet, haar beste vriendin, haar laatst verteld dat er ook zoiets als een party-avond bestaat om speeltjes uitgelegd te krijgen. “Je kunt het op internet vinden”, heeft ze gezegd, “het heet een Willie Home Party”. Als Marlies de website (klik hier) uitgebreid bestudeerd heeft, pakt ze haar mobiel van de bank en belt haar vriendin meteen op. “Hé Janet, heb je dat gezien? Alle consulentes staan erop! Wat een prachtig stel bij elkaar. Er zijn ook sekscoaches en relatiecounselors bij. En zo in the open! Geweldig, zo weet je dat zo’n avond vast een gezellige boel wordt. Zullen we ons eens opgeven? Dan gaan we deze week nog onze vriendinnen vragen! Als we de vijftig euro die de avond kost gewoon met z’n allen delen, dan is het per persoon een schijntje toch? Wat vind jij?”

De Willie Home Party staat garant voor een avondje plezier met je vriendinnen en voor goede informatie. Er is alle ruimte om vragen te stellen en speeltjes te bekijken, ruiken en voelen. Zo weet je zeker dat als je besluit iets aan te schaffen het van de kwaliteit is die je verlangt en dat het doet wat jij graag wil.

Redactie Shespot

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *