— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Hoe een verwendag mijn leven veranderde.

Na een hele periode hard te hebben gewerkt, besloot ik samen met mijn vriend Hans een verwendag te boeken. We namen een totaal pakket van saunabezoek en uitgebreide massage en lekker eten. Al vroeg stonden we voor de receptie om ons aan te melden. We werden gastvrij ontvangen en kregen ons programma uitgereikt. “Vinden jullie het goed om de duo massage om te zetten voor twee enkele massages, want er is een foutje gemaakt en de duo kamer is de hele dag niet beschikbaar.” Toen we na overleg akkoord gingen kregen we als compensatie een koffie met gebak aangeboden. “Ik kom in de loop van de dag bij jullie langs om de definitieve planning door te nemen”, zei ze. “Dan gaan we dadelijk eerst maar eens even snoepen,” zei Hans.

We liepen naar de kleedkamer waar we ons uit konden kleden. Die was nog helemaal leeg. Ik had een leuk zwart setje aangetrokken en Hans gaf mij complimenten voor mijn goede keuze, toen hij zag wat ik aan had. Hij pakte mij even spontaan beet en gaf me een zoen. Na het uitkleden legden we onze kleding in een paar lockers en trokken de heerlijke dikke badjassen aan die we hadden gekregen. We liepen daarna richting de bar en haalden daar onze koffie met gebak op. Vervolgens doken we in een uitnodigend bankstel en genoten van de lekkere warme koffie en het heerlijke gebak.

“Wat gaan we straks als eerste doen?”, vroeg ik aan Hans. Er was nogal wat keuze in het sauna aanbod. Een Finse sauna van 90 graden, een andere van 70 graden, een infra rood sauna, een Turks stoombad, een grottensauna en een drijvende sauna die op een meertje lag. Ook waren er diverse whirlpools die in hoekjes lagen waar de nodige privacy aanwezig was. We besloten te beginnen met een Finse sauna. We hingen de badjassen op naast de toegangsdeur en gingen met een badlaken op de bovenste planken van de sauna liggen. De heerlijke weldaad van warmte kwam over ons heen en maakte ons loom. Toen we een minuut of vijf in de sauna lagen hoorden we de deur open gaan. Er kwam een ander stel naar binnen, dat ons begroette. Zij was klein van stuk en had een paar prachtige volle borsten en een glad geschoren kutje. De man was echter heel lang en had een enorme lange pik die ontspannen naar beneden hing te bungelen. Het stel ging op de bank tegenover ons liggen. Nadat de rust in de sauna was weergekeerd keek ik voorzichtig nog eens naar de man. Of ik het wilde of niet, mijn ogen werden naar zijn flinke apparaat getrokken. Ondanks dat Hans niet bepaald klein geschapen is, viel hij bij deze man toch wel uit de toom.

Ik fantaseerde hoe het zou zijn om zo’n enorm apparaat naar binnen te voelen gaan en kreeg het er spontaan warm van. Het werd nu even tijd om de sauna te verlaten en samen met Hans dook ik even het koude dompelbad in. Brrr.. Mijn hart sloeg een paar keer over van de schok die het koude water mij bezorgde. Toen was het tijd om even lekker onderuit te gaan om te relaxen. We zochten een paar luie ligbanken op en lieten ons lichaam weer heerlijk acclimatiseren.

“Zag jij die kerel die net in onze sauna binnenkwam?,” vroeg ik aan Hans. “Ja, die was behoorlijk lang hè, met dat kleine vrouwtje”. “Heb jij dan gezien hoe stevig haar deinende borsten waren?”, vroeg Hans. “Nee, daar heb ik eigenlijk niet zo op gelet”, antwoordde ik hem. “Maar wat een lang apparaat had hij hè, mijn ogen werden door hem aangetrokken naar zijn kruis”, zei ik. Hans zei: “Ik heb medelijden met dat vrouwtje als ze dat hele apparaat moet verwerken”. Ik lachte en zei dat ze er waarschijnlijk alleen maar blij om zou zijn. “Wie wil er nou niet zo’n enorme pik voelen?” Hans zei dat hij er niets van snapte. “Geef niks zei ik, ik ben tevreden met jou.” Dat stelde Hans gerust. Na een paar uur hadden we nog een paar rondjes sauna gedaan en genoten daarna van een heerlijke uitgebreide lunch.

In het restaurant kwam de receptioniste naar ons toe met de definitieve planning voor de middag. “Mevrouw mag om 13.30 uur naar de massagekamer 5 en meneer mag naar nummer 8”. Toen het bijna tijd was liepen we samen naar de gang met de massagekamers. Ik werd verwelkomd door een knappe blonde vrouw, die zich voorstelde als Petra. Hans liep door naar zijn kamer en werd daar eveneens welkom geheten. Petra had een prettige uitstraling en ze stelde mij geheel op mijn gemak. Ik nam plaats op de massagetafel en legde mijn gezicht in de opening. Petra begon zachtjes bij mijn voeten en masseerde deze heerlijk met warme olie. Wat een genot! Na de voeten kwamen de kuiten aan de beurt. Het voelde heerlijk aan en mijn vermoeidheid van de afgelopen weken verdween dankzij haar heerlijke aanrakingen als sneeuw voor de zon. Petra had een heerlijke parfumlucht om haar heen hangen die ik heel lekker vond. Toen Petra aan mijn dijbenen begon legde ze mijn benen zachtjes iets verder uit elkaar. De heerlijke olie zorgde er voor dat haar handen over mijn spieren heen gleden. Bij het masseren van mijn dijbenen kwam Petra regelmatig even langs mijn schaamstreek die ze heel subtiel aanraakte.

Ik betrapte mijzelf erop dat ik de aanrakingen van Petra daar heel prettig vond. En dat terwijl ik voor mijzelf er zeker van ben dat ik honderd procent op mannen val. Toen ik er op ging letten viel mij op dat ze bij iedere passage van mijn dijbeen ook mijn lippen zachtjes maar brutaal meenam. Ik ging voorzichtig verliggen en voelde mijn kruis langzaam opwarmen en langzaam nat worden. Ik vond het heerlijk aanvoelen en het kon mij niet lang zat duren. Mijn lippen werden compleet opgezet vanwege de opwinding. Na een poosje moest ik mijzelf omdraaien om op mijn rug te gaan liggen. Petra begon weer met mijn voeten en legde zachtjes een warm badlaken over mijn buik en borsten heen. Ik genoot van haar knijpende handen die de zolen van mijn voeten onderhanden namen. In gedachten lag ik mij al voor te stellen hoe het zou zijn als ze straks weer langs mijn benen omhoog zou werken. Wat een geile gedachte had ik.

Eindelijk was het zover en begon zijn aan mijn kuiten. Ze haalde het badlaken weg en liet me een been buigen. Terwijl ze mijn kuit masseerde voelde ik dat ze mijn been steeds iets verder naar buiten boog waardoor ze vrij zicht kreeg op mijn glad geschoren kutje. Toen ze vervolgens verder naar boven ging en mijn dijbeen begon te masseren waren mijn lippen opnieuw compleet gezwollen en gevuld met opwinding. Petra moest dat zeker gezien hebben. Ook nu volgden haar handen bij iedere beweging subtiel mijn lippen. Wat was dat een heerlijk geil gevoel. Ik boog zelf mijn opgetrokken been iets verder naar buiten zodat ze zoveel mogelijk bij mijn kut kon. Na het ene been te hebben gemasseerd liep ze naar de andere kant van de massagetafel en begon daar opnieuw om mij langzaam op te geilen. Ik kreunde toen ze weer langs mijn lippen ging.

“Lekker?”, vroeg ze. “Heerlijk”, zei ik, “dit mag van mij wel uren duren”. Petra lachte en zei: “zal ik dan maar eens lekker doorgaan, volgens mij heb jij daar wel zin in”. Ik knikte waarna ze haar handen in de olie zette en vervolgens vol mijn kut begon te masseren. Ze boog mijn lippen open, draaide met haar duim, nat met olie, over mijn clitje en bleef doorgaan om mij heerlijk te verwennen. Na een minuut of vijf hield ik het niet meer uit. Ze bewoog haar twee vingers snel in en uit en ik voelde een explosie van lust omhoog komen. Terwijl ik schokkend klaar kwam spoot ik een paar stralen vocht uit mijn kut. Ik was compleet van de wereld. Wat was dat lekker. Petra kwam met haar gezicht naar mij toe en zoende mij vol op de mond. “Was het lekker meid?” vroeg ze. “Oh heerlijk in een woord!”. Ik beantwoordde haar zoen en zeker vijf minuten waren we vervolgens druk met tongen.

“Ik moet nu helaas met je gaan stoppen,” zei Petra. “Ik krijg zo een nieuwe klant.” Ik bedankte haar voor de heerlijke massage met hoogtepunt en na haar nog een tongzoen te hebben gegeven, trok ik mijn badjas aan en liep weer naar buiten. Daar stond Hans mij al op te wachten. We liepen terug naar de sauna en besloten een rondje te gaan bubbelen. In het bubbelbad dat redelijk verscholen lag zat niemand en we doken en samen in. “Hoe was jouw massage?”, vroeg Hans. Ik vertelde hem in geuren en kleuren wat mij was overkomen. “En vond je het lekker?”, vroeg hij.

Ik vertelde hem dat ik nog nooit door een vrouw was gevingerd maar dat ze mij helemaal gek had gemaakt. Hans lachte en zei: “Dan heb ik vanaf nu een bi vriendin of niet?” Ik moest lachen en gaf toe dat ik er vanaf nu wel voor open stond. We knuffelden vervolgens nog een tijdje terwijl we samen in het bad zaten en besloten toen wat te gaan drinken. Plotseling kwam Petra in het restaurant aangelopen. Ze vertelde dat er een klant was uitgevallen en dat ze daarom nog een extra uurtje met een flinke korting in kon vullen en vroeg of ik daar zin in had. Ik keek Hans aan. Hij knikte en zei: “Dat moet je doen joh, je hebt dat zeker nodig.”

Hans gaf aan dat hij het beslist niet erg vond als ik me lekker liet verwennen. Ik huppelde daarom achter Petra aan en toen ze de deur van binnen op slot had gedraaid mocht ik op de massagetafel gaan liggen. Dit keer begon ze echter niet met mijn voeten. Ik zag dat ze haar korte werkpakje uit deed waardoor ze in haar prachtige lingerie naast de massagetafel stond. Ze kwam op mij af en gaf me een volle zoen op mijn mond. Daarna zakte ze een stukje en voelde aan mijn borsten. Een voor een nam ze mijn tepels in haar mond en zoog er stevig aan. Ik voelde mijn tepels gaan tintelen door haar acties. Toen zakte ze verder naar beneden en boog mijn benen op de massagetafel uit elkaar. Ik zag haar hoofd naar mijn kruis gaan en kort daarna voelde ik haar tong rondjes over mijn clit draaien. Ik werd gek van geiligheid. Toen ik overeind probeerde te komen om haar beet te pakken zei ze dat ik moest blijven liggen en genieten. En dat werd het!

In het uur dat volgde ben ik zeker vijf keer door Petra op een fantastische manier naar mijn hoogtepunt gebracht. Ik zag op het laatst sterretjes van het genot. Toen ik even zat bij te komen verklapte Petra dat ze bij de eerste massage al had opgemerkt dat ik geil werd van haar aanrakingen. Petra vertelde dat zij lesbisch was en dat haar relatie kort geleden was uitgeraakt. Ze was erg opgewonden geraakt van mijn naakte lichaam toen ze mij ging masseren.

“Zal ik jou ook nog even lekker verwennen want nu ben ik wel heel alleen erg verwend.” Petra zei dat ze dat graag wilde meemaken maar dat daar nu geen tijd meer voor was. “Zal ik jou mijn adres en telefoonnummer geven dan kunnen we wellicht een keer afspreken om jouw belofte na te komen”. Ik tintelde van opwinding en wist een ding zeker. Die afspraak gaat er komen! Toen ik later met Hans naar huis reed vroeg hij of de tweede massage ook lekker was geweest. Ik vertelde hem precies wat er was gebeurd en gaf toe dat ik het heerlijk had gehad. “Dus ja, ik ben bi- en zal daar je mee moeten leven.” lachte ik. “Nou als je mij blijft verwennen zoals je dat al de hele verkeringstijd hebt gedaan vind ik het prima en ik heb maar één voorwaarde aan jou en dat is dat ik van jou in detail wil horen wat je met Petra hebt gedaan”. Met die afspraak kon ik leven en nog geen week later belde ik aan bij Petra. Die avond wijdde ze mij compleet in, in de vrouwenliefde. Wat ging er een compleet nieuwe wereld voor mij open. Ik had nooit gedacht dat er zo’n verschil zou zitten in het vrijen met mannen en vrouwen. Inmiddels geniet ik wekelijks van de aandacht van zowel Hans als Petra en ik kan echt niet meer zonder. Petra voelt mij precies aan en verwent op een vrouwelijke manier, terwijl ik voor de wat ruigere seks bij Hans terecht kan. En ik ben inmiddels ook goed in staat om aan de verlangens van Petra te voldoen. Ik voel mij daar heerlijk bij.

Marianne

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *