— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Onverwachte overnachting deel 2

We hebben zojuist enorm intense seks gehad in de badkamer van jouw hotelkamer. Ik moet er eerlijk gezegd even van bijkomen, en jij volgens mij ook, want nadat we elkaar hebben losgelaten bied je mij galant de badjas aan die in de badkamer hangt en sla je zelf een handdoek om je middel. Ik bedenk me hoe bijzonder het is dat ik zomaar ben meegegaan met iemand die ik eigenlijk helemaal niet ken, want dat is normaal gesproken niets voor mij. Maar we hadden zo’n fijne klik tijdens het eten dat ik het aandurfde om met jou mee naar boven te gaan. Ik voel me bij jou op m’n gemak en ik wil nog lang niet weg, ik wil meer van jou.

Gelukkig denk jij er hetzelfde over: je stelt voor om via de roomservice iets te drinken te bestellen. Terwijl we wachten op de klop op de deur, gaan we op het bed liggen en praten we over van alles en nog wat. Het duurt niet lang voordat de fles wijn wordt gebracht, in een emmer met ijs en met twee koele glazen erbij. We nemen allebei een glaasje en maken het ons gemakkelijk op het bed. Ik beken dat ik nooit eerder een one-night-stand heb gehad, en tot mijn verbazing blijkt dit voor jou ook de eerste keer te zijn. Nou ja, op wat vakantieliefdes na dan, maar die tel je niet mee. “Maar ik zag jou, en ik vond je meteen zo aantrekkelijk. Dus sprak ik je aan tijdens het eten. En ik heb er eigenlijk geen seconde spijt van”, zeg je met een ondeugend lachje. “Nee, ik ook niet, jij weet echt wel precies wat je moet doen en waar je moet zijn.” “Maar jij maakte mij ook helemaal gek. Hoe strak jij opeens werd toen je klaarkwam, mijn god. Ik kwam zomaar opeens terwijl ik het helemaal niet aan zag komen, zo geil en intens als dat strakke kutje van jou was.”

Ons gesprek en de gedachte aan wat je een uurtje geleden allemaal met me hebt gedaan, maakt dat ik meer wil. Mijn clit wordt hard en kriebelig van opwinding en ik denk dat ik ook alweer een beetje nat word. En als ik opzij kijk, zie ik jouw eikel ook tussen de handdoek door piepen. “Ik denk dat wij allebei nog meer willen, toch?”, vraag je. Ik knik. “Maar nu wil ik je lekker lang en langzaam; ik wil echt van je genieten.” Je kust me teder en je maakt mijn badjas los, die op de grond belandt. Ik smijt jouw handdoek in een hoek van de kamer. Zachtjes geef je kleine kusjes over mijn hele lichaam. Even later glijd je langzaam van me af en loop je naar de ijsemmer. Je komt terug met ijsblokje en een grote glimlach op je gezicht. Langzaam begin je met het ijsblokje over mijn lichaam te glijden. Ik houd eigenlijk niet van kou, maar dit koude gevoel op mijn huid, en jouw warme tong die erachteraan komt om het smeltwater op te likken geven hele fijne sensaties op mijn huid. Het ijsblokje is bijna gesmolten als je het langs mijn clit laat glijden en langzaam tussen mijn lipjes duwt, waar het snel oplost.

Nu is het mijn beurt. Ik pak zelf ook een ijsblokje, leg je op je rug en trek met het ijsblokje een spoor over je lichaam. Ik ga ermee langs jouw tepels en ga via je linkerzij omlaag. Bij je heup kom ik weer naar boven met het blokje en ik beweeg het via je bovenbeen langzaam naar je ballen. Je pik staat inmiddels keihard omhoog en ik hoor je kreunen terwijl ik het ijsblokje over allebei je ballen haal. Ik beweeg het ijsblokje omhoog over je pik, draai een paar rondjes over je eikel en stop het blokje in mijn mond. Daarna draai ik me om, zodat we in standje 69 komen. “Oh ja, kom hier met dat kutje”, hoor ik je achter me kreunen. Ik laat mijn heupen wat zakken, totdat ik jouw tong op mijn clit voel. Zelf heb ik je eikel in mijn mond genomen. Ik speel met het inmiddels bijna gesmolten ijsblokje in mijn mond en laat het langs je eikel bewegen. Mijn tong beroert het gaatje van je pik, waaruit ik een klein druppeltje voorvocht proef komen. Ik beweeg mijn mond wat verder over jouw pik en begin een beetje te zuigen, terwijl ik met mijn hand aftrekkende bewegingen maak. Ik kan me maar nauwelijks concentreren op wat ik aan het doen ben, want jij likt mijn clitje afwisselend langzaam en snel, hard en zacht, terwijl je vingers langs mijn schaamlippen glijden. Eerst de buitenkant, daarna de binnenkant, en al snel voel ik twee vingers in me glijden en zachtjes op en neer gaan. Ik blijf jouw pik likken en zuigen en ik hoor je achter mij kreunen. Ik voel dat je tong gelijkmatiger over mijn clitje begint te gaan op de cadans van de vingers waarmee je mijn kutje zo diep mogelijk neukt. Ik kreun: “sneller”. Je doet wat ik vraag en een paar seconden later kom ik klaar op jouw vingers en jouw gezicht.

Ik rol me van je af en jij pakt het condoom dat je al hebt klaargelegd op het nachtkastje. Je doet het om en wil je al oprichten om op mij te kruipen, maar ik duw je terug op je rug en kom schrijlings op je zitten. Nu is het mijn beurt om jou een beetje te plagen. Ik pak je pik en beweeg hem langzaam tussen mijn lipjes door, net zoals jij daarstraks bij mij deed in de badkamer. Daarna zet ik je eikel tegen de ingang van mijn kutje. Je verwacht dat ik me op je ga laten zakken, maar je mag nog eventjes wachten. Ik kus je lippen lik je tepels en houd je armen opzij zodat je mij eventjes niet kunt aanraken. “Ah, kom op, ik wil je neuken”, kreun je in mijn oor. “Dat mag je ook. Maar nu nog even niet.” Ik laat je armen los en stimuleer met jouw eikel mijn clit. Je legt een extra kussen onder je hoofd en kijkt naar wat ik doe. Nu is het tijd om jou in me te voelen. Ik breng je eikel weer naar mijn ingang, en langzaam laat ik me op je zakken. Je vult me helemaal en ik begin je langzaam te berijden. Jouw handen gaan van mijn heupen naar mijn borsten en je geniet duidelijk van wat je ziet. “Hier zou ik de hele dag wel naar kunnen kijken”, fluister je, terwijl je handen over mijn tepels glijden. Ik leun nog iets verder naar achter en steun met mijn ene hand achter me, terwijl ik de andere met mijn clit laat spelen. “Oh wat ziet dit er geil uit”, hoor ik jou kreunen. Ik voer het tempo op en inmiddels stoot jij zelf ook mee, zodat je nog dieper mijn kut in komt. Met mijn eigen vocht maak ik mijn vingers even extra nat zodat ik nog soepeler over mijn clit kan glijden. Ik voel dat ik mijn orgasme niet lang meer kan uitstellen, maar jij bent me voor. Met een harde kreun voel ik jouw pik in me spuiten en dat gevoel zorgt ervoor dat ik zelf ook kom, met keiharde golven die tot diep in mijn onderbuik zorgen voor genot.

Ik kom van je af en ga hijgend naast je liggen. Het is inmiddels laat. We praten nog wat door, maar ik zie dat je langzaam aan wat slaperig wordt. Ik kruip tegen jou aan en samen vallen we in een diepe, droomloze slaap.

Angelique

Beoordeel dit verhaal

3 Reacties

  1. Morna 22 mrt 2024
  2. B 22 mrt 2024
  3. Bram 25 mrt 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *