— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Een beetje plagen mag – deel 2

Mijn tafelbuurvrouw vraagt wat. Wat zei ze? Ze haalt me uit mijn trance. Ik hou mijn voet stil. Vlakbij je ballen was ik aangekomen. Wat is het heet tussen je benen! Heerlijk geborgen, zo voelt mijn voet daar. Ik heb mijn andere pump inmiddels ook uitgetrokken en streel daarmee je enkel en je onderbeen. Ik voel hoe je je benen samentrekt en ontspant. Je onderlichaam beweegt heel onwillekeurig. Je hand houdt je vork vast. Ik zie hoe je licht trilt. ‘De zalm,’ vraagt ze nog een keer, wanneer ik haar verbaasd aankijk. ‘Hoe smaakt de jouwe?’ Ze glimlacht en heeft niks door. ‘Heerlijk, ja’, mompel ik. Gelukkig, ze gaat weer door met eten en wordt afgeleid door het gesprek aan tafel.

Een ongecontroleerde beweging van je onderlijf. Ik voel het. Bijt op m’n onderlip. Kijk even om me heen. Iedereen geniet van de heerlijke maaltijd. Niemand heeft ook maar iets in de gaten van wat er onder de tafel afspeelt. Ik beweeg mijn voet na dit intermezzo verder naar je toe. Raak met mijn tenen je ballen aan. Streel ze. Buig mijn voet, zodat ik je hoger kan voelen. Weer voel ik je heupen bewegen. Je wilt meer! Veel meer… Eindelijk, ik beweeg verder. Een schok schiet door je heerlijke lijf. Mijn voet kruipt zacht omhoog naar je hardheid. Je harde, hemelse pik. Ik voel je. Met ogen vol verlangen kijk je me aan. Alles en iedereen verstilt in dit moment. Ik kijk naar jou. Observeer wat er met je gebeurt. Zie de emotie over je gezicht heen schieten. Je opwinding. Dat dit nu, hier gebeurt, lijk je te denken. Ik laat mijn voet langzaam, heel langzaam over je harde pik heen glijden. Je wilt eigenlijk je ogen sluiten en genieten, maar weet dat dat nu niet kan.

De borden worden opgehaald. Even ademtijd. De sfeer wordt losser, de wijn smaakt goed bij de gerechten. Er wordt gepraat, gelachen en geflirt. Niemand die doorheeft wat er met ons aan de hand is. Mijn voet blijft je strelen. Langzaam. Ik wil je alleen wat plagen. Rustig beweeg ik op en neer. Soms zet ik wat meer druk. Als ik vanaf je ballen naar boven werk bevoel ik de stam. Je dikte. Tot ik bij je eikel kom. Ik bevoel de vorm van je eikel met mijn tenen. Zo hard.

Het dessert is hemels. Ik proef het amper, zo gaat mijn aandacht naar andere zaken. Iedereen is weer aan het eten. Het wordt stiller aan tafel. Je laat je servet vallen en bukt om deze op te pakken. Als het servet weer op je schoot ligt, houd je je hand daar. Toetjes eten kan ook wel met een hand, tenslotte. Je hand omvat mijn hele voet. Je geeft wat meer druk, om aan te geven wat je lekker vindt. Je streelt je weer een weg over mijn enkel, omvat dan mijn kuit stevig. Ik streel nog steeds je pik met mijn voet. Je hand is weer terug. Heerlijk, je hebt een warme hand. We maken nu samen de strelende bewegingen. Ik sluit heel even mijn ogen, wat is dit opwindend.

Eindelijk, tijd voor het aperitiefje. Je bestelt een whisky, en ik doe met je mee. Met ijs. We doen beide ons best om het gesprek aan tafel te blijven volgen. Dat kost niet veel moeite, de anderen horen zichzelf graag praten. Zo valt het niet veel op of er een instemmend gebrom uit je mond komt, of dat het een zacht gekreun is. Tijd voor het grovere geschut. Met de whisky in mijn hand kijk ik je uitdagend aan. Schud mijn lange haren los. Je kijkt terug. ‘Wat is ze van plan?’, lijk je te denken. Ik ga wat meer ontspannen zitten. Leun achterover in mijn stoel. Mijn linkervoet streelt zich nu ook een weg naar boven. Je maakt ruimte door je benen wat wijder te zetten. Mijn beide voeten om je pik heen. Kan je nog harder worden? Onmogelijk.

Je buigt je voorover om ook je whiskyglas te pakken. Donkere ogen kijken me aan. Mijn voeten om je pik heen. Ik beweeg heel zacht. Omvat je penis helemaal. De grens van plagen ben ik nu over gegaan, zie ik aan je gezicht. Je wil me. Wanneer je me aankijkt voel ik alle haartjes op mijn armen omhoog gaan. Geen kippenvel, verre van. Opwinding. Spanning. Ik voel tintelingen door mijn lichaam heen schieten, van mijn warme voeten tegen je harde pik aan, tot aan mijn natte kutje. Je laat me sidderen van verlangen.

Dan neem ik een besluit. Drink mijn whiskyglas leeg en trek om beurten mijn voeten weer terug. Zet ze in mijn pumps. Je kijkt even teleurgesteld, maar ziet dan hoe ik lief naar je glimlach. Ik pak mijn tasje en excuseer me. Veel van de andere gasten zijn inmiddels ook van tafel gegaan en staan in groepjes te praten in het huis. Ik ben op weg naar het toilet. Ik voel de opwinding tussen mijn benen, mijn slipje is nat. Mijn schaamlippen tintelen bij iedere stap die ik zet. Ik kan me niet herinneren ooit zo opgewonden te zijn geweest.

In het toilet aangekomen staar ik naar mezelf in de spiegel. Rode blossen op mijn wangen. Van de wijn en whisky, of zou er wat anders aan de hand zijn? Mijn jurk schuif ik omhoog. Als ik mijn slipje bevoel en merk hoe nat die is geworden trek ik het stukje stof helemaal uit. Even.. Ik kan het niet laten. Ik voel de warmte. Mijn natheid. Mijn lipjes zijn gezwollen. Even sluit ik mijn ogen en streel ik mezelf. Ik wil dit met je delen. Mijn slipje stop ik in mijn handtas en ik was mijn handen. Terug bij het feestje in de woonkamer wordt er weer een glas rode wijn aangeboden door iemand van de bediening.

Bij de grote haard zie ik je staan. Het vuurtje brandt knapperig. Je praat met een vriend van vroeger, terwijl je in de vlammen staart. Ik loop op jullie af en ga naast je staan. ‘Heerlijke warmte komt er van zo’n vuurtje, vinden jullie niet?’, Je vriend vertelt wat over de verschillen tussen gas en hout. Hij weidt daar dusdanig over uit, dat ik mijn kans schoon zie. Mijn tasje draai ik opzij. De rits stond nog open en vlug diep ik mijn slipje op. In een beweging haal ik mijn hand uit m’n tasje en stop ik mijn nog vochtige slip in de zak van je colbert. Je voelt de beweging en kijkt me verbaasd aan. Ik kijk onschuldig terug en stel nog een vraag aan je vriend over het financiële voordeel van hout versus gas. Hij gaat hier gretig op in. Dat hij zo afgeleid is, geeft jou de gelegenheid om in de zak van je colbert te voelen.

Je vingers omsluiten het stukje stof. Bevoelen het kant. Maar je voelt ook dat het gladde stofje nat is. Je realiseert je wat je vast houdt. Dan besef je je ten volle wat dit inhoudt. Dat ik naast je sta met alleen de dunne stof van mijn jurk die mijn blote billen bedekt. Mijn trucje kan jij ook. Je stelt je vriend een vraag over wat de beste plek is om je haard te plaatsen. Hij houdt een monoloog over hoeken, rechte wanden, keuken haarden of juist een haard in de woonkamer.

Je hand haal je uit je zak van je colbert en leg je op mijn onderrug. Zo draai je mij een beetje en je zorgt er voor dat ik wat uit het zicht sta. Je laat je hand over mijn rug dwalen. Lekker glad stofje. Je glijdt naar boven, voelt mijn losse haren. Een bh bandje. Dan naar beneden, je streelt mijn onderrug.

De vriend heeft niks in de gaten en is inmiddels over gestapt op de voordelen van zonnepanelen.

Je onderzoekende hand streelt me verder. Vingers bij de aanzet van mijn billen. Nog steeds voel je alleen gladde stof. Verder, naar beneden. Inwendig smeek ik het je. Ik zou willen bewegen, maar wil de aandacht niet op ons vestigen. Je plaagt me. Terug naar boven. Je hand maakt een rondje. Schouderbladen, een kneepje in mijn nek en terug naar beneden. Weer mijn onderrug. Onwillekeurig duw ik mijn billen naar achteren. Je ontdekt verder. Lager. Ik open mijn mond. Rode, volle lippen. Je zou me willen kussen. Ik adem diep in en uit, in afwachting van wat je gaat doen. Tergend langzaam streel je me. De aanzet van mijn billen. Je voelt niks. Geen kantjes. Geen randjes. Je vingers waaieren uit over mijn bil. Je voelt de ronde vorm heel goed, door de nauwsluitende stof. Ik beweeg zacht tegen je hand aan. Je verschuift je hand naar mijn andere bil. Ook hier, niks anders dan gladde stof. Je knijpt me zacht in mijn kont. Je streelt me.

Dan besef je je dat ik met mijn naakte onderlichaam naast je sta. Een gevoel van geilheid overspoelt je. Je kijkt me aan: ‘Taxi?’ vraag je me fluisterend. Ik knik.

Page

Beoordeel dit verhaal

8 Reacties

  1. Jahon 21 feb 2024
  2. Morna 21 feb 2024
  3. Marjan 22 feb 2024
  4. Edwin 22 feb 2024
  5. Page 22 feb 2024
  6. jojo1962 23 feb 2024
  7. Koen 03 mrt 2024
  8. Raspoes58 03 mrt 2024

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *