— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Zomerse dag

De zon scheen door en kier recht in mijn aangezicht en rekte mezelf uit en gooide de dekens van me af “hmmm heerlijk” het briesje speelde met mijn blote lichaam, het was al dagen zomers heet en besloot gisteravond om maar is lekker in mijn blootje te slapen.

Mijn vingers gleden over mijn borsten en het briesje had en erotisch effect op mijn tepels en stonden al fier overeind, mijn hand gleed verder richting mijn navel waar en kleine piercing mijn buik sierde, verder naar beneden kwam ik mijn mooi getrimd kutje tegen.

Mijn vingers gleden over mijn lipjes. “hhhmmm” kreunde ik. heerlijk was dit en mijn vinger gleed zonder moeite naar binnen, en voelde al lekker vochtig aan, ik opende mijn ogen en keek in de spiegel recht tegenover mijn bed en spreidde mijn benen mijn lipjes opende zich vanzelf.

Het vocht glinsterde in het ochtend licht, al kijkend in de spiegel ging er tweede en dérde vinger binnen en nam één tepel tussen twee vingers en kneep erin , heerlijk erotisch om mezelf te zien bevredigen en kwam al snel naar en orgasme licht schokkend en kreunend kwam ik klaar.

Na en verfrissende douche en alles netjes bijgewerkt te hebben besloot ik maar richting de stad te fietsen om en bikini te scoren, voor mijn spiegel legde ik mijn blonde lokken wat fatsoenlijk met mijn blauwe ogen en leuk gezicht was ik zeker en knappe meid 25 lengtes jong en mooi op gewicht voor 1 m 80.
Ik trok de kast open en plukte en mooi zomers kleedje met bloemetjes motief uit de kast, en mooi bijpassend bloemetjes lingerie setje maakte het compleet met enkel sokjes en gympen. Mijn figuur kwam mooi uit in dit kleedje mijn kontje stak mooi uit door de hogere gympen.

Ik pakte de fiets uit de schuur want de bus is toch te warm en te druk, onderweg was het briesje lekker en verkoelend en trok en rilling over mijn rug en veroorzaakte en reactie in mijn schaamstreek.

Beetje brut werd ik terug op de wereld gezet, plots ging er en autodeur open, ik kneep hard in de remmen, week uit en kon het niet meer verhelpen maar kwam ten val. Versuft en vloekend zat ik op de grond, kleding vuil en 1 geschaafde knie was de balans, de man was uitgestapt en verontschuldigde zich uitgebreid en zei dat hij verblind was door de ochtendzon.

Zelf wilde ik de man afsnauwen en keek op, hij zal in de 30 zijn bruin haar en ogen en stevig gebouwd, maar verstomde in mijn woorden. ” Het spijt me zo enorm” zei hij nogmaals hij knielde bij mij neer en kon recht in mijn kruis kijken en mijn lingerie setje met bloemetjes motief aanschouwen, hij keek mij recht in mijn ogen en zag en glinstering in zijn ogen hij bloosde en stond weer recht. Als je wilt kan ik de wonden verschonen en eventueel het kleding uitwassen bij mij thuis, zei hij.
Het voorstel om de wonden te verzorgen was aanlokkelijk maar mijn kleding uitwassen moest ik nog is over nadenken. Hij pakte mijn hand vast en trok mij recht, een pijn scheut trok door mijn knie en zakte in elkaar en mijn knie trof zijn kruis, hij kon me nog net vasthouden in mijn zij voor ik weer op de grond viel. Voelde ik daar en lichte erectie ? Oef, oeh, kreunde hij. “Zo 1-1″ ,zei ik en grijnsde naar hem ” ja, inderdaad kom laten we maar even naar beginnen gaan”, zei hij.
Hij opende de deur en zette mij in de zetel ” wil je wat drinken?” “ja, is fijn ” hij liep naar de keuken en riep ” wil je wat witte wijn? ” riep hij vanuit keuken de keuken ” ja, is goed “
Wat bekomen van het voorval nam hij plaats in de zetel en overhandigde hij het glas ” ik zal me even voorstellen, Roger is mijn naam”. Melissa, voegde ik bij aan. Hij reikte naar het EHBO kistje en ging op zijn knieën voor mij ziftten, hij bleef enkele seconden roerloos zitten en wist waar hij naar aan het kijken was, ik besloot om hem verder te plagen en opende mijn benen nog iets meer, zijn ogen werden nog groter en ik zag dat zijn broek nog strakker kwam te zitten. ” Zo beter” hij schrok en bloosde “excuseer” zei hij.

Hij pakte wat watten en isobetadine en depte de wonden proper, ik besloot verder te gaan met het plagen, lichtjes kreunde ik telkens wanneer hij mijn knie aanraakte, dit had het gewenste effect, hij pakte nieuwe watten en begon zachtjes met de watten de binnenkant van mijn dijen te strelen “hmmm, ja,” kreunde ik weer we keken elkaar en kwamen elkaar tegemoet en een  innige tongzoen volgde. Alle pijn vervloog in één lange tongzoen en voelde zijn hand van mijn schouders richting mijn borsten gaan, hij ontdekte mijn inmiddels stijve tepels en kreunde goedkeurend. Zelfde legde ik mijn hand op zijn kruis en voelde en massieve penis in zijn knellende broek en begon door zijn broek te strelen “mhhhh” kreunde hij.

Mijn jurkje gleed langs mijn lichaam op de grond, en mijn beha volgde. Ee tongzoen stopte en hij ging mijn tepels ontdekken van de éne naar de ander tepel zuigen bijten in een steeds afwisselend tempo. Hij ging door zijn knieën en ontdekte mijn navelpiercing en begon erop te sabbelen elektrische vonken schoten naar mijn kutje, zijn tong trok en spoor naar de rand van mijn slipje en snoof mijn geur op ” jij bent echt en geil meisje” zei hij en streelde met 2 vingers mijn kutje door de stof van mijn slipje “ooohh jhaaa, ga door, lik me,” stil aan werd mijn kutje natter en natter en mijn slipje was al doorweekt het plagen ging door en stopte met strelen en gaf kusjes in de binnenkant van mijn dijen en de sensatie werd nog hoger, langzaam stroopte hij het slipje naar beneden en zag hij mijn netjes getrimd kutje.

Weer snoof hij mijn geur op en hij gromde ” je bent al goed nat geile meid” zei hij “lik me, nu ik smeek je” weer begon hij met kusjes in mijn dijen en gaf daarna mijn klitje en kort likje ik slaakte en kreetje van genot ” oohh, jaa, lik me ” weer en kort likje weer slaakte ik en kreetje, hij kon zich niet inhouden en plante zijn gezicht in mijn nat kutje en begon gretig te likken ik kreunde en steunde met twéé handen op zijn hoofd en woelde in zijn haar en trok zijn hoofd nog dichter in mijn kutje, zijn tong ging over mijn clitje en lipjes dan zette hij duim op mijn sterretje dat bevochtig werd door mijn eigen geil en duwde door “oooohhhhh” kreunde ik het was en nieuwe sensatie en gaf en geweldig gevoel, zelf greep ik mijn beide tepels en draaide rondjes met mijn 2 vinger. Het kwam, uit de diepte kwam het, het borrelde omhoog, de duim in mijn sterretje de tong die over mijn clitje flitste en de elektrische impulsen van de knepen in mijn tepels bezorgde mij één enorm orgasme “ooooohhh jaaaaaa iiikk kooomm” schokkend kermend en kreunend beleefde ik één van mijn sensueelste orgasmes ooit. Ik zakte in de zetel waar ik nog lag bij te komen…….

Beoordeel dit verhaal

12 Reacties

  1. Lekker 04 jul 2018
  2. Heerlijk 04 jul 2018
  3. Josephine 05 jul 2018
  4. Josephine 05 jul 2018
  5. Josephine 06 jul 2018
  6. Sander 06 jul 2018
  7. Josephine 08 jul 2018
  8. Suus 09 jul 2018
    • Sander 09 jul 2018
  9. Lekker ? 12 jul 2018
  10. Tdid 21 jul 2018

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *