— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Vlierbloesem in Zweden

Het is een van de laatste dagen van mei, warm voor de tijd van het jaar. Na een periode van grote drukte op mijn werk logeer ik een week in het houten landhuisje van de familie van mijn Zweedse vriendin, op een paar uur rijden van Stockholm. Het huisje staat aan een prachtig donker meertje, op een glooiend veld dat omringd is door bossen. Toen ik vanochtend naar het meer liep voor mijn ochtendduik, viel me op dat de vlierbloesem al vol stuifmeel is, klaar om te worden geplukt voor vlierbloesemsiroop. Gewapend met een drietal jute tassen van de supermarkt, wandel ik de zonnige middag in, naar een grote groep vlierbloesemstruiken, het meertje voorbij.

Ik weersta de verleiding om weer een duik in het meer te nemen en loop naar de bosjes vlakbij de waterkant waarvan ik weet dat er vlierstruiken staan. Nadat de eerste tas vol is, neem ik een kleine pauze op een veldje met meer droog mos dan gras, zacht om op te zitten. Er waait een klein briesje dat samen met de zon op mijn huid kriebelt. Ik aai over mijn bovenarm achter het briesje aan en schuif het bandje van mijn hemdje van mijn schouder. Onbedoeld ontbloot ik mijn linkerborst, mijn tepel verstijft door de aanraking van de zachte wind.

Ik kijk hoe de zon mijn borst verlicht en wenste dat ik de harde tepel kon likken. Voorzichtig pak ik mijn borst van bescheiden formaat vast, zodat het gewicht net in mijn handpalm voelbaar is. Niks is zo lekker als een zacht briesje, precies zo’n briesje als wat er nu staat, tussen je benen voelen. Ik schuif mijn onderbroekje onder mijn wijde rokje uit en spreid mijn gebogen benen licht, zodat de zon er goed bij kan. De wind speelt met mijn schaamlippen, dit is zo heerlijk.

Even kijk ik om me heen of er niemand te zien is, en terwijl mijn vingers samen met de wind het spel en mijn opwinding verder stuwen, fantaseer ik dat er nu een mooie Zweedse man naar me zou kijken vanachter een vlierstruik. Hij zou me zien zitten, half achterover leunend met een borst ontbloot en een hand tussen mijn benen, waarvan de vingers mijn schaamlippen uit elkaar duwen zodat het warme vocht en het speelse briesje elkaar kunnen ontmoeten.

Hij zou proberen niet te bewegen om me niet te laten merken dat hij me bekeek. Hij zou zonder zijn blik van me af te wenden met zijn hand over de bobbel in zijn broek wrijven, terwijl ik met mijn wijsvinger cirkeltjes over mijn clitoris draai. Dan zou hij in zijn opwinding, bij het losknopen van zijn broek, een stap zetten en ik zou opschrikken van het geluid van krakende takken.

‘Krak’.

Links van me, uit de struik het dichtste bij. Duidelijk.

Ik draai mijn lichaam naar de richting waar het geluid vandaan kwam, spreid mijn benen nog net iets verder, sluit mijn ogen en beweeg met mijn middelvinger tegen de ingang van mijn kutje, er rondom, net niet erin, net wel, net niet, net wel. Ik geef een show voor het struikje waarvan ik hoop dat er niet een hert maar een mooie Zweedse man in zit. Er glinstert vocht tussen mijn lippen en soms zucht ik zachtjes. Ik beweeg een klein beetje met mijn billen over het mos, waarop ik op mijn rug ga liggen. Ik hoor wat gekraak vanuit het bosje en hou mijn ogen dicht, wanneer ik voel hoe de aanraking van de zon op mijn lichaam zich vermengt met de zachte aanraking van een hand.

“Se mig” zegt de stem die bij de hand hoort die van mijn linkerborst naar mijn venusheuvel verschuift. Ik wil nog even niet kijken, maar alleen voelen hoe de vingers van deze onbekende hand zich langzaam steeds verder omlaag bewegen. Ze schuiven mijn lippen een beetje uiteen, en een vinger gaat een heel klein stukje mijn kutje in. Het is zo spannend om niet te weten van wie de hand is die me zo intiem beroert, dat ik er een rilling van krijg. Wanneer hij een zachte zucht uitstoot, wint mijn nieuwsgierigheid het. Ik doe mijn ogen open en zie in de helder blauwe ogen van een best wel jonge kerel, naast me op zijn knieën, die met zijn rechterhand mijn kutje voelt terwijl zijn linkerhand om zijn stevige pik heen en weer schuift.

“Trevlig våta fitta” fluistert hij me toe. Ik leg mijn hand op zijn rechter hand, aai hem over zijn arm, via zijn sleutelbeenderen, over zijn linker arm, tot ook mijn hand om zijn pik heen en weer schuift. Ik voel hoe het bloed er doorheen raast. Hij is super stijf. Hij speelt met mijn clitoris terwijl hij mijn buik kust. Dan brengt hij zijn hoofd tussen mijn benen en begint hebberig te likken. Zijn pik stoot zachtjes in mijn hand. Ik voel hoe er wat vocht uit komt. Ik moet mijn best doen om niet meteen klaar te komen, trek zijn hoofd aan zijn haren omhoog.

Ik rol om en ga op mijn knieën voor hem zitten. Terwijl hij mijn stevige billen bekijkt, trekt hij zich weer af, aan zijn gezicht zie ik dat ook hij moeite moet doen niet klaar te komen. Ik buig voorover en hij schuift zijn pik mijn gladde, natte kutje in. Hij stoot, met tussenpozen, een paar keer hard en diep terwijl mijn vagina zich om hem heen samentrekt. Hij cirkelt met zijn vinger om mijn clitoris precies zoals ik dat net zelf deed. Ik voel hoe zijn pik in me heen en weer schuift en me volledig vult, hoe hij wat sneller stoot, en meer, en dan knalt de energie door me heen.

Mijn vocht golft uit me, zijn vocht golft in me. We laten ons in het mos vallen en zuchten gelijktijdig. Zijn pik glijdt uit me en met zijn hand pakt hij nog eens stevig tussen mijn benen. “Mycket trevlig våta fitta” verzucht hij, waarna hij zijn broek dicht knoopt en weer in het vlierbosje verdwijnt.

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *