— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Op het strand

Dag drie van je vakantie. Het bevalt je goed om alleen op reis te zijn. De omgeving is prachtig, het hotel klein maar verzorgd en de mensen zijn vriendelijk en zorgzaam. Je hebt je bewust afzijdig gehouden van de andere gasten, allemaal stellen die nieuwsgierig zijn naar jouw verhaal. Waarom zo’n mooie warme vrouw alleen hier is, je leest de vraag in hun ogen als je ze in de gang tegenkomt.

Vandaag ben je helemáál alleen. De andere gasten zijn zonder uitzondering mee met een excursie naar recent ontdekte grotten. Ze zullen de hele dag weg zijn. Jij hebt het rijk alleen. En dat rijk bestaat, naast het zwembad bij het hotel, uit een afgesloten baai met een heerlijk strandje. De temperatuur is perfect voor een paar uur aan het strand. Je hebt de tijd genomen om je lichaam heerlijk zacht te scrubben en hebt je helemaal glad geschoren. Geen plekje heb je overgeslagen. Daarna heb je je van top tot teen ingesmeerd met de rijke lichaamsolie met beschermingsfactor die door het hotel ontwikkeld is.

Je laat een luchtig zomerjurkje over je naakte lichaam glijden en doet een handdoek en een boek in je tas. Je twijfelt even. Dan loop je resoluut naar de badkamer en pakt de rode glazen kubus mee die op een plankje ligt, naast een donkerblauwe en een dieppaarse. Je geeft jezelf geen tijd om langer na te denken en je vertrekt.

Als je het hotel verlaat, glimlach je vriendelijk naar de man achter de balie. Hij kijkt je iets te lang aan, alsof hij iets van je verwacht en jij beantwoordt zijn blik met een bijna onzichtbaar knikje.

Je voelt je geil en in control. Vandaag is van jou. Jij bent van jou. Vandaag geef je jezelf kado en je belooft jezelf dat je van iedere minuut gaat genieten.

Helemaal alleen lig je op je witte handdoek op het kleine, beschutte strandje. Naakt en tevreden. Je boek in je tas, je ogen gesloten en de rode kubus op de hoek van je handdoek. De lichaamsolie geeft je een loom en warm gevoel. Afwisselend gaan warme en koude sensaties over ieder stukje huid dat met de olie is ingesmeerd. En iedere minuut worden die sensaties iets intenser, totdat ze plots afnemen en het hele gevoel weer opnieuw opgebouwd wordt.

Je registreert hoe je tepels steeds iets gevoeliger worden en hard en verlangend opgericht blijven. Je borsten zwellen mee op en zijn voelbaar gevoeliger. De binnenkant van je dijen gloeit en je hebt de onbedwingbare neiging je benen uit elkaar te doen. De zachte bries kust je huid en rilling na rilling trekt door je lichaam. Je billen voelen zacht en rond. Je rug holt zich terwijl je op je buik draait en je duwt je lekkere kont iets omhoog in de richting van de zee. Bijna alsof je hem uitnodigt je te bestijgen. Je kut gloeit. Je kont gloeit, je borsten gloeien, je harde tepels gloeien. De rode kubus naast je hoofd gloeit en lijkt de sensaties in je lichaam te versterken. Je geeft je over aan een zalig geil gevoel en je wacht af. De rode kubus begint zachtjes te zoemen. Je zakt weg in een hypnotische loomheid en voelt je volledig veilig, loom en ontvankelijk.

Je ontwaakt uit de warme sluimer doordat je voelt hoe je voeten door water worden omspoeld. Als je je op wilt richten om te kijken, duwt een ferme maar zachte hand je terug op je handdoek. “Relax señora, everything is okay…” Je herkent de stem van de man achter de balie van het hotel. En je weet wat er nu gaat komen. De rode kubus heeft zijn werk gedaan.

Je voeten liggen rustig op het strand en de man begint ze te masseren. Het is heerlijk. Hij kneedt en duwt en drukt op plaatsen, die een reactie elders in je lichaam geven. Je voelt je nog verder ontspannen en je merkt dat de warmte in je kut met iedere aanraking verder toeneemt. Je kunt het niet tegenhouden: je spreidt je benen nog iets wijder, de man een zalige blik op je glinsterende en kloppende seks gunnend. Je hoort hem zuchten en je geniet.

Langzaam bewegen zijn handen omhoog langs je benen. Knedend, masserend, strelend, liefkozend, opwindend. Hij raakt de binnenkant van je dijen aan, maar vermijdt het je hunkerende kut aan te raken. Je klapt bijna uit elkaar van lust en je kreunt en gromt bij iedere beweging die tergend langzaam omhoog en weer omlaag langs je benen gaat. Deze man is een meester.

Je billen zijn aan de beurt. Rollen, strelen, knijpen en kneden. Naar elkaar toe, uit elkaar. Nog nooit is je kont zo compleet en totaal gemasseerd. Dan voel je ineens iets kouds tussen je billen lopen als hij ze met één hand spreidt. De olie landt op je kontgaatje en loopt omlaag tussen je glinsterende en opgezette lippen. Eerst koud, maar direct daarna begint je huid te gloeien. Hij houdt je billen wijd uit elkaar zodat je kontje zich langzaam opent. Je voelt hoe hij teder en ferm een flinke plug in je geile kontje duwt. Je valt bijna flauw van verlangen maar als je wilt bewegen drukt hij je terug op je handdoek en fluistert “Relax… You like?” Je gromt instemmend en geeft je over. De druk in je kont is goddelijk. Bij iedere ademhaling voel je de plug zitten, bij iedere ademteug voel je je kut natter en dikker worden.

De massage gaat verder. Je rug, je zijden, je nek, je hoofdhuid en je haar. Deze man weet precies wat hij doet en hij doet het goed. Dan nodigt hij je uit je om te draaien. Hij legt een kussen onder je onderrug en je kont zodat je met je onderlichaam goed ondersteund wat omhoog komt te liggen. Je benen vallen als vanzelf naar buiten uit elkaar. Hij zit op zijn knieën naast je en hij kijkt je diep in je ogen. “Are you ready to fly?” vraagt hij met een twinkeling in zijn ogen. Je glimlacht en kreunt verlangend. Meer aansporing heeft hij niet nodig. Hij knoopt een zachte zijden blinddoek om je ogen en kust je zacht op je lippen.

Je beantwoordt zijn kus en hij opent met zijn lippen de jouwe. Eindeloos teder en tergend geil neemt zijn tong de jouwe mee in een dans van seks en opwinding. Je drijft op de rand van een orgasme dat uren lijkt te duren. Zijn handen vinden je borsten. Hij knijpt, trekt, rolt, wrijft je tepels tot je bijna niet meer kunt. Zijn handen strelen de omtrek van je borsten en dan vindt ook zijn mond de weg naar je hunkerende tieten. Hij likt en zuigt. Bijt zachtjes in je keiharde en gloeiende tepels terwijl hij je borsten met zijn handen samenknijpt en naar elkaar toe brengt. Je houdt niets meer in en ligt kreunend en zachte kreetjes slakend onder de handen van deze heerlijke kerel.

Het spel laat hem ook niet onberoerd voel je als hij jouw lichaam tegen het zijne drukt, waarna hij zich snel van zijn shorts en hotelpolo ontdoet. Je hoort hoe zijn stijve geslacht tegen zijn buik kletst als hij bevrijdt wordt uit zijn beroepskleding. Nog altijd heeft hij je kut met geen vinger aangeraakt, maar daar komt nu verandering in. Op zijn knieën zit hij naast je en teder buigt hij zich naar je over. Met het puntje van zijn warme tong beroert hij het uitstaande puntje van jouw klit. Een siddering trekt door je lijf en je geeft een klein gilletje. Opnieuw geeft hij een klein likje maar nu drukt hij tegelijkertijd de plug een beetje dieper in je kont. God, deze man is een pro! Met zijn andere hand zoekt hij de ingang van je kut en terwijl hij het derde kleine likje op je klit geeft, duwt hij in één keer drie vingers bij je naar binnen.

Voordat je kunt reageren begint hij stevig je kut te likken, ondertussen met de ene hand de plug in en uit je kont te duwen en met zijn andere hand je kut te neuken. Je weet niet wat je gebeurt, maar je kunt en wilt niets anders dan je er totaal aan overgeven. Je orgasme overspoelt je en je glijdt weg op een golf van extase. Hij laat niet af en likt, duwt en neukt door. Een tweede golf, een derde en je spuit je geil over zijn handen en in zijn mond. Nu kreunt hij ook. Hij draait je op je buik en trekt de plug uit je kont. Je ligt met je buik op het kussen en je voelt dat hij op zijn knieën achter je komt zitten. Aan je heupen trekt hij je op handen en voeten en in een keer schuift hij zijn heerlijke en keiharde lul in je hunkerende kut. Hij laat jou het ritme bepalen en volgt je kreunend en zuchtend.

Je weet wat je doet, je lijf dicteert het ritme en de diepte. Steeds sneller beweeg je naar hem toe tot een nieuw orgasme zich door je lijf ploegt en als je kut zich met haar laatste krachten samentrekt voel je hoe ook hij zich in jou uitstort. Grommend, schreeuwend en vloekend komen jullie samen op golf na golf van intens genot en overgave. Na wat uren lijkt te duren, vallen jullie in elkaars armen. Teder verwijdert hij de blinddoek van je ogen en kijkt je warm aan. Hij kust je op je voorhoofd en zegt: “I am proud you chose the red cubic so I was the one to give you this pleasure…” Je glimlacht en zegt: “Me too!”

Als ’s avonds de andere gasten terugkomen van de excursie zit je braaf met je boek en een roseetje op het terras. “Hoe was jouw dag?” vragen ze, “stilletjes zeker, zo alleen met je boek. Je hebt echt iets bijzonders gemist!” Glimlachend kijk je op en neemt een slok van je rosé. Je kut klopt zachtjes terwijl je weer in je boek kijkt. Geen commentaar, denk je.

Beoordeel dit verhaal

6 Reacties

  1. J. 24 apr 2017
  2. N. 02 nov 2017
  3. Mr&sub.Mirum in Modum 10 jun 2018
  4. Mr&sub.Mirum in Modum 10 jun 2018
  5. L. 27 jan 2019
  6. D 09 mrt 2023

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *