— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Het pokertoernooi, deel 2

Na de ondertafelkruipactie was Denise haar concentratie kwijt. Ze verloor de hand en daarmee het toernooi. Ed was 200 euro rijker. Het toernooi en met name Denise haar tactiek werd uitgebreid besproken onder het genot van nog meer drankjes en knabbeltjes.

Gedurende de avond vertrokken meeste collega’s huiswaarts. Enigszins aangeschoten kwam Ed bij haar staan.

“Ik had je graag laten winnen als ik zeker had geweten dat je volgende keer opnieuw in zo’n geil jurkje zou komen opdagen.”

De twee andere overgebleven collega’s konden dit alleen maar beamen. Zelfs Juliette, haar vrouwelijk collega, moest toegeven dat het jurkje erg sexy was. Zelf had ze ook haar best gedaan, haar mooie figuur kwam goed tot zijn recht in een strak shirt en skinny jeans.

“Ik wil je nog een kans geven om je geld terug te winnen, maar dan spelen we een andere variant van poker.”

Voordat ze het wist had Denise al ingestemd, omdat ze uit was op revanche.

“De sfeer is zo goed nu en Denise heeft ons aardig opgewarmd. Wat denken jullie van een spelletje strippoker met z’n vieren?”

Enigszins verbaasd keken Juliette en Frank op. De mannen waren het snel eens dat ze dit een goed idee vonden. Juliette en Denise hadden uiteraard hun bedenkingen.

“Laat ons even denken.”

Deze collega’s waren mooie verzorgde mannen die er allebei erg lekker uitzagen. Ed had al duidelijk gemaakt dat hij Denise lekker vond. Daarbij had Denise al een hele tijd geen vaste vriend. Juliette was al aardig dronken en wel in voor een geintje. Denise wilde voornamelijk haar geld terug, maar een avontuurtje met Ed was zeker geen straf. Ze had de hele avond genoten van zijn aandacht.

“Goed, wij doen ook mee.”

“Dan moeten we eerst de regels bespreken. We beginnen met een gelijk aantal kledingstukken, kleding die eenmaal uitgetrokken is mag niet meer aangedaan worden. Degene met de laagste hand verliest en moet een kledingstuk inleveren of kan ‘Truth or Dare’ spelen.”

Dit klonk opwindend en Denise kreeg steeds meer zin in dit potje poker. Frank en Ed hadden vijf kledingstukken aan. Ook Juliette had vijf kledingstukken aan. Een strak shirt en spijkerbroek, ondergoed en laarzen.

“Als ik mijn schoenen weer aandoe heb kom ik uit op twee kledingstukken”, biechtte Denise op. “Dat dacht ik al te voelen en te zien”, grapte Ed.

“Dan doen wij elk een kledingstuk uit en dan kun jij er twee van ons gebruiken.”

Snel werden overhemden en T-shirts uitgedaan. Stoere borstkassen kwamen tevoorschijn. Juliette had haar laarzen uitgetrokken. Met twee extra overhemden begon Denise het spel.

Het spel begon niet zo goed. De eerste twee rondes won Ed glansrijk. Frank had zijn broek uitgedaan en Juliette haar shirt. Haar mooie figuur was zo nog beter zichtbaar. De rondes daarna was ook Ed aan de beurt. Zijn schoenen en sokken waren door Frank gewonnen. Alleen in zijn broek zat hij aan tafel. Juliette had alleen haar slip nog aan, maar deed haar uiterste best die snel te verliezen. Gedurende het spel verdwenen haar handen regelmatig onder de tafel en het was wel duidelijk dat haar slipje in de weg zat. Frank had ook alleen zijn boxers nog aan en was duidelijk opgewonden door de geile Juliette. Denise en Ed konden zich hierdoor moeilijk op het spel concentreren. Denise had drie kledingstukken in te zetten. Ed nog twee.

Met iets teveel bravoure speelde Denise de volgende partijen en verloor een overhemd en ook haar schoenen. Nu had ze alleen haar jurkje nog over. Gelukkig kon ze ook voor ‘Truth or Dare’ spelen zodat ze niet direct haar jurkje zou kwijtraken. Frank en Juliette hadden elk nog een extra kledingstuk. De kaarten werden geschud en Denise kreeg twee Azen. Hiermee moest ze kunnen winnen. Op tafel werd een heer, een tien en twee neergelegd. Deze ronde zou ze toch wel moeten kunnen winnen. Ed ging mee. De volgende kaart was een vrouw. Denise was niet bang. twee azen was nog altijd meer dan twee heren en de kans op een straat was ook nog altijd aanwezig. De laatste kaart was een vrouw en maakte Eds Three of a kind compleet, Denise verloor.

“Truth or Dare?”

Denise was wel in voor een geintje, wat kon er gebeuren.

“Dare, kom maar op.”

“Durf jij… mijn boxershort aan te raken?”

Dit had Denise nog niet verwacht, maar zonder twijfel liep ze naar Ed en streelde de boxershort tot zijn lul duidelijk opzwol en het topje van z’n eikel boven de rand uitstak. Tevreden ging Denise weer zitten.

Frank speelde een goede partij en won van Juliette. Ook Frank vroeg of Juliette zijn lul durfde aan te raken. Juliette liep naar Frank, boog voorover, haalde zijn lul uit de boxer en likte een paar keer over zijn eikel.

“Je zei niet waarmee ik hem mocht aanraken”, zei Juliette uitdagend.

De kaarten werden opnieuw gedeeld en nu won Denise.

“Truth or Dare?”

Zoals te verwachten koos Ed ‘Dare’.

“Durf jij…”, Denise keerde haar rug naar Ed en stak haar kont in de lucht. “… mijn billen te strelen?”

Voordat ze er erg in had voelde ze een hand onder haar jurkje verdwijnen en gleden Ed zijn vingers door haar kutje.

“Ik zei mijn billen niet mijn kutje, Ed.”

Ed trok zijn hand snel terug en streelde haar billen. Al deze aanrakingen hadden Denise al aardig geil gemaakt en eigenlijk had ze gewild dat Ed zijn hand niet zo snel teruggetrokken had.

Het volgende partijtje wilde ze verliezen, zodat ze snel haar jurkje kon uittrekken. Zonder moeite verloor ze de partij. Ze stond op en trok het jurkje langzaam omhoog. Beetje bij beetje werd haar gladde kutje nu voor iedereen zichtbaar. Hierna ontblootte ze langzaam haar borsten. Voordat Denise ging zitten streelde ze haar lichaam uitgebreid. Ze gleed met haar handen van haar borsten over haar buik, naar haar billen en toen naar voren waar ze eindigde tussen haar liezen.

“Denise, Ik krijg het hier wel heel heet van. Sorry hoor, maar ik trek mijn slip uit.”

Juliette legde haar natte slip op tafel en ging weer zitten. Direct volgde Frank en Ed. Iedereen zat nu naakt aan tafel. Alle partijen zouden nu met ‘Truth en Dare’ worden gepeeld.

De volgende partij verloor Ed van Denise.

“Truth or Dare?” Denise hoefde niet lang na te denken en was wel in de stemming voor iets gewaagders.

“Durf jij…” Ze stond op, plaatste haar handen op de tafel, spreidde haar benen en stak haar kont naar achteren “…je vinger in mijn kont te steken?”

Ed kwam achter haar staan en ze voelde hoe hij zijn handen op haar billen plaatsten, ze streelden en daarna stevig beetpakte. Zijn handen gleden naar beneden over haar benen en terug naar boven over haar billen. Dit was heerlijk. Twee vingers gleden door haar bilnaad. Denise ontspande zich in afwachting wat ging gebeuren.

“Kom op dan, of durf je niet?”, vroeg ze uitdagend.

“Ja, kom op Ed, je kunt het”, moedigde Frank aan.

Eds handen verplaatste zich en gleden naar haar middel en haar borsten. Ze voelde hoe zijn handen haar borsten masseerde en speelde met haar stijve tepels.

“Zo te voelen vind je dit wel geil, Denise.”

Dit kon Denise niet ontkennen. Ze genoot van de aanrakingen en voelde hoe ze vochtig werd. Eds handen gleden over haar rug weer naar haar billen. Denise kromde haar rug stak haar kontje nog iets verder naar achteren. Een hand gleed tussen haar benen en ze voelde hoe Ed dichter bij haar kwam staan.

“Kom op dan, Ed.”

Ze voelde iets door haar bilnaad schuiven en voordat ze er erg in had schoof Ed zijn harde lul in haar natte kutje. Dit had ze niet verwacht, stiekem wel gehoopt, en ze kon niet verbergen dat ze dit heel lekker vond. Bij elke stoot kreunde ze van genot. Toen plaatste Ed zijn duim op haar sterretje.

“Dit, dit wilde je toch, Denise?”

“Jaah, jaah, lekker. Doe het.”

Ed drukte zijn duim in haar sterretje. Denise wilde dat dit nooit zou ophouden. Af en toe gaf hij haar een pets op haar billen. Ze voelde dat Ed klaar ging komen, ze spande haar spieren, zodat ze nog strakker werd. Grommend kwam Ed klaar. Zijn stijve lul stak nog in haar, terwijl ie bijkwam. Denise wilde ook klaarkomen en schoof heen en weer over de nog steeds stijve lul. Met één hand masseerde ze haar klitje. Toen ze bijna haar hoogtepunt bereikte trok Ed zijn lul uit haar.

“Nog even geduld, meissie, straks krijg je de hoofdprijs.”

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *