— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Ontwaakt in Parijs, deel 3

“Wat gaan we doen op onze laatste dag in Parijs?”

 Dat is de vraag. Het antwoord ontrolt zich meteen als ik naast mijn vent plaatsneem in de taxi. We kijken elkaar aan en zeggen tegelijk “Notre Dame, s’il vous plait” tegen de chauffeur.

De straten van Parijs zijn nog wat stil op dit vroege uur, terrasjes worden opgezet, kiosken openen hun luiken, voetgangers met tas en krant spoeden zich op weg naar hun werk. Mijn dunne regenjasje glijdt een beetje open over mijn blote benen. Op hetzelfde moment zie ik de chauffeur in zijn achteruitkijkspiegel kijken en voel ik een stout gevoel in mijn onderlijf ontbranden. Ik geef ‘m een knipoog en zet mijn over elkaar geslagen benen naast elkaar. Het jasje valt nog iets verder open. Dan kijk naar mijn vent. Zijn geruststellende houding geeft mijn zelfvertrouwen een kick, zijn hand op mijn knie doet de rest. Met zijn vingertoppen kriebelt hij aan de binnenkant van mijn knie – tergend langzaam, maar oh zo opwindend. En in plaats van mijn benen te sluiten, gaan ze automatisch verder open. Ik zie de chauffeur kijken, hij likt langzaam zijn lippen. Heb ik nog meer aanmoediging nodig? JW’s vingertoppen huppelen langs de binnenkant van mijn blote been omhoog, een waanzinnig geil gevoel maakt zich van mij meester. Ik knoop het jasje helemaal open en met mijn benen wijd geef ik de chauffeur een grote glimlach op zijn gezicht. JW plant een paar vingers op mijn gladde heuveltje. Ze kriebelen over mijn lipjes en mijn vochtige kutje opent zich. Even maar duwt zijn vinger tegen mijn opgewonden klitje en het eerste orgasme van vandaag is daar.

Een kwartiertje later staan we bovenop de Notre Dame te genieten van een heel ander uitzicht. Van de vroege ochtendnevel die over Parijs hangt, van de relatieve rust boven de ontwakende stad, van elkaar. JW’s camera klikt. En klikt. Hij kijkt naar mij en klikt. Op dit uur is er nog helemaal niemand op dit bijzondere uitkijkpunt. Met mijn rug naar hem toe knoop ik mijn jasje open en draai mij om. JW klikt en klikt. Het jasje landt op zijn schouder. Spiernaakt kronkel ik mij in allerlei poses. Ik duw met mijn handen mijn borsten omhoog en sabbel aan mijn tepels. Met mijn benen uit elkaar fotografeert JW de zon. En de rest tussen hemel en aarde… In mijn natte kutje ontstaat een intens en brandend verlangen en ik neem hem de camera uit handen. Razendsnel kleedt hij zich uit terwijl ik klik en klik en klik. En dan? Ik kruip tegen hem aan, spreid mijn benen en voel zijn harde paal. Een half muurtje hoger en de paal schuift zo mijn kletsnatte kutje binnen. “Neuk me, schat” kreun ik en JW beweegt snel en met gevoel voor precies het juiste ritme. Trillend klem ik me aan hem vast en beleef een intens tweede orgasme van de dag.

Even later drinken we café au lait op een terras en krijg ik de kans om de foto’s rustig in mij op te nemen. En alweer raak ik opgewonden. Een ultieme poging om mezelf te bedwingen lukt maar net en ik weersta een nieuwe golf van geilheid. De taxirit naar ons hotel verloopt ook al saai dit keer, hoewel ik het denkbeeldige kwartje tussen mijn knieën vergeet bij het uitstappen. JW lacht mij uitnodigend toe.

We pakken onze koffers en alweer een taxi later zitten we in de TGV naar het zuiden. De rest van de dag is het lezen, suffen, dromen, lunchen en dan zijn we er: Zuid Frankrijk, Côte d’Azur, Méditerranée. Na een mooie autorit langs de kust checken we in de late namiddag in bij ons hotel. Niet te groot, niet te klein, maar wel met alles d’r op en d’r aan: een fraai restaurant met uitloop in de tuin, dito bar/disco, en verder sauna, jacuzzi, massage en pedicure. En met als letterlijk hoogtepunt een dakterras met plonsje, ligbanken een kleine bar – zeer speciaal dus. Maar eerst een beetje verwennerij na zo’n dagje reizen. Solo of duo? “Duo” zegt m’n vent beslist. Homme où femme? Hij laat de beslissing aan mij en geeft een ondeugende knipoog. Ik reserveer via de receptie en een half uurtje later wandelen we naar de speciale massageruimte. Wit, licht, strak, modern.

Odile vangt ons op. Een slank dametje met lang blond haar in golvende krullen. Ze gaat voor naar een ruime kamer waar we Colette treffen, precies het omgekeerde beeld. Klein van stuk met kort donker haar en pikzwarte ogen. Beiden zijn slechts gekleed in blote witte jurkjes, van dunne witte stof, een beetje transparant zelfs. Colette wijst op de twee tafels die op enige afstand van elkaar staan opgesteld. We ontdoen ons van de handdoeken die we om hebben. Naakt gaan we op onze buik liggen en kijken elkaar nog heel even aan. Odile ontfermt zich over mij en zorgt ervoor dat ik er ontspannen bij lig. Ze informeert naar mijn voorkeuren en ik zeg “zacht maar ferm”.

Haar vingers glijden om te beginnen door mijn haar en ik krijg een heerlijke hoofdmassage. Al gauw vloeit de toch vermoeiende reis uit mijn lijf en word ik zowaar een beetje slaperig. Maar lang duurt dat niet, want Odile pakt de olie en nu begint de massage pas echt. Haar handen beroeren mijn schouders en nek, de duimen zetten ferm aan, maar net niet te. Dan zijn mijn armen aan de beurt. Soepel glijden haar handen over mijn armen en handen. Buigen, strekken, kneden, licht wrijven, een beetje strelen en dan legt ze de eerste arm weer neer. Dit ritueel vervolgt ze aan mijn andere kant en tegen het eind voel ik mijn hand heel even tegen haar blote lijf… ‘Hm, ze is ook naakt’ realiseer ik me en sta er verder niet zo bij stil. Mijn rug krijgt een beurt. Langzaam druppelt de olie neer – lavendel vanzelfsprekend. En langzaam kneden haar handen mijn rug. De duimen duwen, de vingers trekken lange baantjes en alle spanning van de laatste tijd ebt weg. Ik geniet echt intens van alle aandacht.

Benen en voetjes zijn aan de beurt. Heerlijk zoals Odile mijn teentjes in de olie zet: haar kleine soepele vingers glijden tussen mijn tenen door en ik ervaar allerlei erotische prikkels. Mijn kuiten krijgen een beurt en worden weer ontspannen en Odile staat uitgebreid stil bij mijn knieholtes – ook heerlijk! Dan is het de beurt aan mijn bovenbenen en billen. Langzaam drupt de olie, langzaam bewegen haar handen, haar vingers over de buitenkant van mijn bovenbenen, over mijn billen. Nog een drupje of wat olie erbij en de streken worden iets fermer. Haar handen glijden over mijn bovenbenen, de duimen aan de binnenkant. Wat voelt dit heerlijk. De duimen duwen mijn billen uit elkaar en ik besef dat Odile zo een riant uitzicht heeft op mijn intiemste plekjes. Ik ontspan en ga erin mee. Als vanzelf spreiden mijn benen zich. Ietsje, maar voldoende voor een signaal. “Ca va?” vraagt ze nauwelijks hoorbaar. “Mm” laat ik instemmend horen. Dan glijdt haar hand langs mijn openingetjes. Heel zachtjes en heel even maar. Een geile rilling gaat door mijn lijf. Het is tijd om mij om te draaien. Mijn hoofd belandt op een zacht kussentje, en de massage gaat verder. Odile neemt nogmaals mijn schouders en armen onder handen, letterlijk. Dan is het even stil en hoor ik de oliefles. Ik tril iets wanneer de druppels op mijn borsten landen. Zachtjes masseert Odile mijn tepels. Ze kneedt, draait en duwt een beetje, ze streelt. Al snel zijn ze hard. Ik raak meer en meer opgewonden. Twee handen nemen bezit van mijn maag- en buikstreek en stoppen ergens aan het begin van mijn heuveltje. Maar mijn verlangen stopt zeker niet. Allemachtig, wat verwent Odile mij lekker, zeg.

Mijn voetjes en de voorkant van mijn benen krijgen weer een grote verwenbeurt. Haar handen glijden omhoog, over mijn bovenbenen en ik voel nu ook iets anders. Is het een tepel? Dan stopt ze. Ik doe mijn ogen open en constateer dat Odile op de tafel klimt, met haar knieën aan weerskanten van mijn benen. Zo wijdbeens geeft ze mij een eersterangs blik op een mooie piercing in haar navel. Op haar super gladde heuveltje. En op het gouden ringetje met lichtblauw edelsteentje dat haar klitje siert. Dan buigt ze zich voorover en masseert ze mijn bovenbenen, mijn heupen, mijn buik. En mijn heuveltje. Haar duimen glijden langs de binnenkant van mijn bovenbenen. Langzaam maar zeker raken de toppen ervan nu mijn schaamlippen. De duimen waaieren uit en de muis van haar handen nemen hun rol nu over. Ik kan nauwelijks een kant op maar weet mijn benen nog iets verder te spreiden. Odile heeft geen aanmoediging meer nodig en haar vingers nemen bezit van mijn kutje. Het is een goddelijke massage die op een nieuw plateau belandt wanneer ze zich voorover buigt. Zachtjes blaast ze een beetje over mijn kutje en dan gebeurt het. Met haar tong masseert ze mijn klitje. Ik begin te kreunen en voel een orgasme opkomen zoals ik nog nooit heb meegemaakt. Mijn handen stuwen Odile’s hoofd, haar tong gaat gepassioneerd door met de massage en ik beland op een geile golf van intens orgasme na intens orgasme.

En JW? Ik hoor een oerkreun en ik zie hoe Colette zijn heerlijke harde paal tot een enorm hoogtepunt masseert. Een kwartier later vallen we op onze eigen kamer in elkaars armen in slaap…

Wordt vervolgd…

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *