— “Een erotische ontdekkingstocht vol fantasie en verbeelding” —

Overgave

Daar lig ik dan. Zijn aanwijzingen waren dwingend en duidelijk. Uitkleden en op bed met gespreide armen en benen. Ik word geblinddoekt en mijn polsen en enkels geroutineerd aan de bedspijlen vastgelegd. Dit is het moment van overgave, het heerlijke vergeten van de waan van de dag. Even weg van de stress.

Koud metaal tintelt op mijn buik en borst, gerinkel van kettinkjes. Dan kneedt hij ruw mijn stijve tepels. Natuurlijk reageer ik direct en stijf wordt nog stijver. Voor hem dan ook geen probleem om de klemmen trefzeker aan te brengen en vast te schroeven. Behoorlijk vast, ik slaak een kreetje en een diepe zucht.

Het is even stil in de kamer, ik voel zijn spiedende blik. Overal, op mijn borsten, in mijn kruis. Dan twee warme handen die mijn dijen verder openen. Verkenningen tussen mijn schaamlippen. En al snel verder naar binnen, naar het bekende plekje. Vingers die strelen en tegelijkertijd druk zetten. De sluizen gaan open, ik voel het, ik hoor het. Dan, eindelijk, de verlossende vinger op mijn klit. Ik kreun zwaar en de spanning bouwt op. Ik duw mezelf verder om zijn hand en pers. Nog meer nattigheid. De remmen verder los. Op weg naar een hoogtepunt.

Maar dan stopt het. Natuurlijk… Hij is ´in charge’ en blijkbaar nog niet klaar met mij.
De gespen gaan los en op zijn bevel sta ik nog natrillend naast het bed. De gewichten aan de klemmen hebben nu vrij spel en trekken fel aan mijn tepels. Zo intens, grenzend aan pijn maar ook genadeloos geil. Hij pakt mijn hand en leidt me naar de stoel met hoge leuning. Achter de stoel staand moet ik me voorover bukken, over de leuning. Mijn handen steunend op de zitting. Met zijn voeten schuift hij ruw mijn benen verder uiteen. Een tik tegen mijn borsten, de gewichtjes slingeren heen en weer. Ik kreun, luid en diep.

Hij loopt weg. Gerommel in het nachtkastje. Staat dan weer achter mij. Vinger en duim trekken keurend aan mijn schaamlippen. Dan nog eens, harder. Opeens een stekende pijn als de metalen bekken van een klem het overnemen van zijn vingers. De pijn maakt plaats voor een constant getrek. Ik hou mijn adem in. Dit was ik nog niet gewend, niet op deze plek.

In no time bungelt er ook een gewicht aan de andere kant van mijn kutje. Natuurlijk. Hij gaat grondig te werk. Met mijn kont naar achteren, benen gespreid en lipjes strak getrokken door de zwaartekracht heeft hij alle ruimte voor nader onderzoek.

Zijn gulp ritst open, geen vingers deze keer. Zijn warme stijve glijdt moeiteloos naar binnen. Hij neukt me bijna achteloos. Een paar slagen en trekt zich dan weer terug. De trekkracht op mijn tepels en schaamlippen is gekmakend. Ik moet me concentreren om te blijven staan. Mijn benen trillen. Dan twee vingers naar binnen. Opnieuw tijd voor de G-spot. Weer die druk, het voelt alsof ik nodig moet plassen. Nee, geen remmingen nu. Laten gaan. Vochtigheid op mijn dijen. Hij roept iets over heel nat en zo maar ik krijg het niet meer mee. Zo geil. Ik vraag het. Ik mag het nu wel vragen. Neuk me. Neuk me!

Hij doet het. Diep. Zo diep mogelijk. En hard. En snel. Hij gromt. Ik gil. Pakt mijn dijen. Duim in mijn kontgaatje. Oh god. Alles komt samen. Alles beweegt en trekt. Alles is nat. Hij komt. Spuit hard en heet. Daar ga ik. Melk hem verder leeg. Krampend en samentrekkend.

Ik huil van de ontlading. Hij helpt me zorgzaam overeind en legt me op bed. We liggen lang omarmd. Nog eens?

Beoordeel dit verhaal

Plaats een Reactie

Ben je een robot? *